2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
soyasosu canım tansiyon önemli ya umarıım tahlillerin güzel çıkar gerek kalmaz sadece tansiyonsa ilaç verirler belki bekletirler olmadı doğuma alabilirler de herşeyin hazırda dursun ne olur ne olmaz söylemek istedim ama inşallah gerek kalmaz

Ayy çok mesudum bebişim 1 haftada 269 gram almış Doktor teyzemiz gelmişken bakalım dedi . Elleri hep agzında Eki Görüntüle 3315313
Alp kuzum maşallah çok güzelsin
Ayyy tatildeyken canım çekiyordu ama geçiştiriyordum. Bugün nasıl canım çekiyor anlatamam

3 mü hafta bugün 34+0. Sezeryan olursam bile kaldı kaldı 4-5 hafta. Soyaaa Allah mı söyletti
Dayanma gücün olsun diye söyledim diyelim
Ahh kuzu yaa durdu durdu son haftalar gol attı . Bende dıyorum oğlum az daha sabretseydın prenses gıbı hamılelık yasıyordum nerden cıkardın şu diş agrısını
Doktoruma yazmıştım acil gel yazmış, hayırlısı
Şimdi kendi doktorum acil gel demiş bakalım

Alp kuzum maşallah çok güzelsin

Dayanma gücün olsun diye söyledim diyelim

Doktoruma yazmıştım acil gel yazmış, hayırlısı

Şimdi kendi doktorum acil gel demiş bakalım
Hadi hayırlı haberlerle gel canım.

soyasosu inşallah hayırlı haberler alırsın. Kontrol altında olman çok iyi. İyiki tansiyonunu farketmişsin. Haftan çok güz l doğsa bile sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle

soyasosu inşallah hayırlı haberler alırsın. Kontrol altında olman çok iyi. İyiki tansiyonunu farketmişsin. Haftan çok güz l doğsa bile sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
Amin amin inşallah ama umarım kalır biraz daha. Gerçi hayırlısını dilemek lazım böyle durumlarda. Sağlıklı olalım da

Meyve tabağı dediğim şu şekilde bir adet mor erik bir mandalina dört beş parça kavun. Sütlaçta sadece bir kepçeydi. Küçük kase yani beyaz suffle kaseleri oluyor ya onda. Bu kadar meyve çok mu oluyor?

Merhaba, ben dün 36 haftamda gittim gün de verildi anestezi için de kan verdim. Yani 36. Haftada netlesecektir planlı sezaryansa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…