soyasosu
canım tansiyon önemli ya umarıım tahlillerin güzel çıkar gerek kalmaz sadece tansiyonsa ilaç verirler belki bekletirler olmadı doğuma alabilirler de herşeyin hazırda dursun ne olur ne olmaz söylemek istedim ama inşallah gerek kalmaz
Ahh kuzu yaa durdu durdu son haftalar gol attı . Bende dıyorum oğlum az daha sabretseydın prenses gıbı hamılelık yasıyordum nerden cıkardın şu diş agrısını
Ah ya biraz daha dayan be Pera kuşumm korkutma bizi canım belki bugün de çıkar eğer aile hekimin sonuçlara tiklarsa sen sonuclari e devletten görebiliyorsun ama önce onun açması gerekiyor (buradaki sistem böyle senin gittiğin yeri bilmiyorum) sen öğleden sonra ara ara kontrol et sonuçlarını yine canım
soyasosu
inşallah hayırlı haberler alırsın. Kontrol altında olman çok iyi. İyiki tansiyonunu farketmişsin. Haftan çok güz l doğsa bile sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
Hahaha çıldırmalık gerçekten benimki aslında bir yandan güzel ama bir yandan da değil doktorum da öyle diyor hareketli olması çok iyi ama erken doğum riskin olduğu için hareketleri doğumu tetiklemez inşallah deyip gülüyor o gülerken sinirim bozuluyor hohhoho çok mu komik diyesim geliyo
soyasosu
inşallah hayırlı haberler alırsın. Kontrol altında olman çok iyi. İyiki tansiyonunu farketmişsin. Haftan çok güz l doğsa bile sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
Bence sen yine de dikkat et meyve tabağı sütlaç bunlar hem cok şeker hem cok kalori kilo hem de gereksiz insülin. Sut yogurt salatalik , bol limonlu kaşarli salata tabağı falan daha mantıklı olur senin için hem aç kalmazsın hem kilo almazsın hem de sağlıklı
Meyve tabağı dediğim şu şekilde bir adet mor erik bir mandalina dört beş parça kavun. Sütlaçta sadece bir kepçeydi. Küçük kase yani beyaz suffle kaseleri oluyor ya onda. Bu kadar meyve çok mu oluyor?
Günaydın kızlar. 38 ya da 39 da sezeryan olduğunu biliyorum. Ama tarihi kaçıncı haftada netleştirdi ya da netleştiririz dedi doktorunuz onu merak ediyorum. Benim aklımda 36 haftada anestezi için kan falan alırız tarihi netleştiririz gibi kalmış. 35 de gel demişti 36 da mı gitsem o işleri testleri falan da hallederim bilemedim.