2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar nolur yardım edın iç çamasırıma 2 damla kadar turuncu kan gibi bişi damlamıs ne oluyo bu korkuyorum
Canım durup dururken olduysa mutlaka hastaneye git. Doktor lekelenme, ağrı ve su gelmesi gibi durumlara mutlaka hastaneye gitmemi söyledi

Alp kuzum maşallah çok güzelsin

Dayanma gücün olsun diye söyledim diyelim

Doktoruma yazmıştım acil gel yazmış, hayırlısı

Şimdi kendi doktorum acil gel demiş bakalım
Anladım kuzum hadi haberlerini bekliyoruz stres yapma

Meyve tabağı dediğim şu şekilde bir adet mor erik bir mandalina dört beş parça kavun. Sütlaçta sadece bir kepçeydi. Küçük kase yani beyaz suffle kaseleri oluyor ya onda. Bu kadar meyve çok mu oluyor?
Canım meyveler şekeri yükseltir. Bir de sütlaç yemişsin. Şeker düştükten sonra da ister istemez açlık hissedersin. Hani bazen açken bir parça çikolata yeriz ve ardından kendimizi tok hissederiz, ama yarım saat sonra daha çok açlık bastırır ya; aynı mantık. Bildiğim kadarıyla kavundaki şeker oranı çok fazla.

35+5 canım annemde normal olabılır bebek hareketlerine bak dedi napıcamı şaşırdım hastaneye gidersem alttan bakarlar dıye korkuyorum
Aşağıda 32 hafta yazıyor ama haftan baya ileride. Nişan da olabilir. Eşinle bir ilişki vs oldu mu ya da enfeksiyonun var mıydı

İnşallah bişey Olmaz korkuyorum eşim gelir gelmez gidicem bebek hareketlerini hissediyorum
Eşin ne zaman gelecek? Ben annelerin hislerinin kuvvetli olduğuna inanıyorum. Belki de nişan geldi. Nişan geldikten hemen ya da 1-2 hafta sonra da doğum olabiliyormuş. Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap ama eşim yok diye de kendini strese sokma. Ya bi taksi çağırırsın ya da bir komşudan rica edersin

Yani o zaman şöyle mi dengelemeliyim sütlaçtan örnek veriyorum ama bu tabii baska tatlıda olabilir mesela tatlı yediğim aksam diyeyim meyve yememeliyim şekeri dengelemek için meyve yediğimde de tatlı tüketmemeliyim böyle mi olmakı?

2 gün önce oldu ilişki enfeksiyonum yoktu hurma yemeye başladım ben 5 gundur ondan olabılır mı
Hurmayı ben 25. haftadan beri yiyorum diyebilirim günde iki üç tane herhangi bir sorun yaşamadım ama ayrıca hurma rahimi gevşetir vs diyorlar ama bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey yok diyebiliyorum

Nişan yapıskan sümükümsü oluyor dıye bılıyorum ama benim öyle değil normal lekelenme gibi devamı gelmiyor gelirse hemen gitcem ilk gebeliğim çok korkuyorum

Ayy çok mesudum bebişim 1 haftada 269 gram almış Doktor teyzemiz gelmişken bakalım dedi . Elleri hep agzında ms

Eki Görüntüle 3315313

Ayy çok mesudum bebişim 1 haftada 269 gram almış Doktor teyzemiz gelmişken bakalım dedi . Elleri hep agzında Eki Görüntüle 3315313
Oyy maşallah bakalım biz bugün görebilecek miyiz?

Sabahtan beri acayip gerginim.. Belirsizlik geriyor artık. Mobilyalar yarına kaldı. İyi de oldu. Hepsini aynı gün kaldıramazmışım..

Hurmayı ben 25. haftadan beri yiyorum diyebilirim günde iki üç tane herhangi bir sorun yaşamadım ama ayrıca hurma rahimi gevşetir vs diyorlar ama bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey yok diyebiliyorum
Evet ama kuranda bile yazıyor Meryem anamız hurma yiyerek kolay doğum yapmıs hurma ağacının altında benimde aklıma ilk bu geldi hurma dan dolayımı diye

Nişan yapıskan sümükümsü oluyor dıye bılıyorum ama benim öyle değil normal lekelenme gibi devamı gelmiyor gelirse hemen gitcem ilk gebeliğim çok korkuyorum
Sağlık ocağında bağlı olduğu ebeyle görüşsen. Eve yakındır inşallah..

Evet ama kuranda bile yazıyor Meryem anamız hurma yiyerek kolay doğum yapmıs hurma ağacının altında benimde aklıma ilk bu geldi hurma dan dolayımı diye
Ay bilemedim vallaha ne desem yanlış olur şimdi ama bence doktora gittiğinde hurmayıda söylesin etkisi varsa en azından doktor yeme diyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…