2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Heyecan yaptırdı hepimize Pera kuzusu haftası ve kilosu çok güzel takiple kontrol altında olmanda çok iyi sağlıkla gelsinler hepsi

Sabah yemekten sonra çksürük tuttu istifra ettim ve ishal başladı yine idrarda keton pozitifti ya susuzluk falan yazıyodu dahada kötü olucak gibi, bide sularımı azaldı acaba küçüldü karnım biraz akşam zor olucak bana kalkıyım pompayı hazırlıyım en iyisi yavaştan ben

Sona geldikçe başladılar ama kötü olmayacak bol su iç

Arkadaşlar doğurmadım bizimki 35+3. 47 cm falan 2686 gram olmuş. Sezeryan olursa diye gün istedim 29 Ekim-5 Kasım arası dedi. 23üne kadar içimde tutmam lazım erken doğum olmaması için tek canımı sıkan geçen pazartesi böbreğin biri 7 mm çıkmıştı bugün 8 mm olmuş 10 mm kadar sıkıntı yok korkma dedi ama korkuyom böyle bişey yaşayan var mı ?

Dün yaşadıkların neymiş söyledi mi ? Yalancı dığum sancısı dedikleri şeymi acaba?

Dedik sana maşallah ona yok canım ama bence korkma

Haftanız iyi, devamı gelmediyse bide bebek hareketlerini hissediyorsanız endişelenmeyin ama yinede doktora gidin

35+5 canım annemde normal olabılır bebek hareketlerine bak dedi napıcamı şaşırdım hastaneye gidersem alttan bakarlar dıye korkuyorum
Canım öncelikle sakin ol. Hem hadi birşey olduysa diye tedirgin olup hem de alttan muayeneden korkuyorum diye gitmemek de yanlış çünkü bu çocuk eninde sonunda bir yerden çıkacak değil mi ? Ayrıca kim seni neden korkuttu bilmiyorum ama alttan muayene öyle korkulacak birşey değil ve bebeğin sağlığına, durumuna bakilmak için hekimin gerekli görüyorsa tabiiki bakılması gerekiyor. Bunları düşünüp kendini daha fazla germe ve lütfen doktora git.

Canım endişe etme takip gerekiyor doğumdan sonra çocuk doktoru da bir bakıyor ama arkadaşımın bebeğinde bu süreç hamileyken onları çok korkutmuştu onun ileriydi baya sınırın üstündeydi ama doğumdan sonra düzeldi, birçoğunda düzeldiğini biliyorum

Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Geçen gruba da yazmıştım nabzım 120 ve üzeri diye. Doktora söyleyince tiroid falan baktı sıkıntı çıkmayınca EKG bakıldı. Kalp ritim bozukluğu çıktı. Kardiyoloji baktı 24 saat ölçüm yapacak bir holter takıldı yarın sonuçlara bakacak.

İdrar yolu enfeksiyonunu soğuk etkiliyormuş arkadaşlar. Eczacı şaseyi verirken özellikle tembihledi, soğukta kalmayın diye. Malum ben kapı pencere açık yatıyordum
Yaa bende çok yazlık giyiniyordum şimdi geldik doktordan direk askılı elbise geçirdim. Ben tekrar 400 tl bayılıp idrar yolu için test verdim senCard olmasa 1300 müş bir test onun sonucuna göre ilaç başlayacak
Bunlar Türkiye de hayalden ibaret diye düşünüyorum ülkemizde sezeryan cok yaygın ve doktorların bu döndürme işinde bi tecrübesi olduğunu hiç sanmıyorum keşke olsa ben de döndürtmek isterdim
Kesinlikle öyle doktor tehlikeli yapamam dedi hala dönmemiş benim ki o sertlik kafasıymış dün bahsettiğim Sinirlerim çok bozuldu ilk çocuğu nerdeyse 4 kg doğurduğuma mı yanıyım, ameliyat olup iki çocukla ne yapacağıma mı bilmiyorum. 1 kasıma kadar beklicez dönmezse sezaryen direk

O bende hep var normal doğuma engel değil dedi doktor

Ya ben bugün tekrar test verdim 3 tane genital temizleme mendili 2 tane gazlı bez verdiler önce onlarla siliyorsun idrarın orta kısmını veriyorsun tek. Doktor sonuca göre ilaç vercekmiş. Kızım diyo ki anne napcaksın babası diyo ki işeyecek kızım annen her gün işeyip işeyip test veriyor Valla sinirim çok bozuk bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…