- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Kavun çok fazla şeker içeren bi meyve zaten . Meyve tabağına bi erik bi şeftali ufak bi kase yoğurt koy mesela dengeler doyurur . Meyve yedin madem onun üzerine tatli yeme tatlı yedin Meyve yeme böyle dengelersin ama genelde Meyve tatlı yemek yerine salatalik , salata tabağı meyveli yoğurt falan yiyebilirsin daha iyi olur . Hani insülin den ziyade çok kilo aldım diyorsun madem o açıdan söylüyorum sana iyi olurMeyve tabağı dediğim şu şekilde bir adet mor erik bir mandalina dört beş parça kavun. Sütlaçta sadece bir kepçeydi. Küçük kase yani beyaz suffle kaseleri oluyor ya onda. Bu kadar meyve çok mu oluyor?
Orda dengeyi kendin sağla ama acıktığında tercihin meyve ya da tatlı şeyler olmasın; yoğurt, süt, kuruyemiş vs daha mantıklı olur. Ben mesela meyve yediğim saatlerde acıkmış olmuyorum, çünkü benim yemek porsiyonlarım büyük. Çok aç hissedersem de yoğurt tercih ediyorum.Yani o zaman şöyle mi dengelemeliyim sütlaçtan örnek veriyorum ama bu tabii baska tatlıda olabilir mesela tatlı yediğim aksam diyeyim meyve yememeliyim şekeri dengelemek için meyve yediğimde de tatlı tüketmemeliyim böyle mi olmakı?
İnşallah görürsün ve güzel şeyler duyarsınOyy maşallahbakalım biz bugün görebilecek miyiz?
Sabahtan beri acayip gerginim.. Belirsizlik geriyor artık. Mobilyalar yarına kaldı. İyi de oldu. Hepsini aynı gün kaldıramazmışım..
Benim yemek porsiyonlarımda küçük ondan dolayıda dün böyle bir şey yaşamış olabilirim. Şimdi bi kaç gün dikkat edicem bakalım aynı mı olacak yineOrda dengeyi kendin sağla ama acıktığında tercihin meyve ya da tatlı şeyler olmasın; yoğurt, süt, kuruyemiş vs daha mantıklı olur. Ben mesela meyve yediğim saatlerde acıkmış olmuyorum, çünkü benim yemek porsiyonlarım büyük. Çok aç hissedersem de yoğurt tercih ediyorum.
Benim yerleşme kanamam adetten önce gelmişti ve ben başta adet oldum zannetmiştim, o derece çok gelmişti. Doktor başka bir şey olabilir, yerleşme kanaması gelmez bu vakitte demişti. Neden söyledim bunu, herkesin vücudu aynı tepkiyi vermiyor. İlişkiden kaynaklı olsa ya o anda kırmızı kan gelirdi ya da beklemiş kan kahverengi şekilde gelirdi.Nişan yapıskan sümükümsü oluyor dıye bılıyorum ama benim öyle değil normal lekelenme gibi devamı gelmiyor gelirse hemen gitcem ilk gebeliğim çok korkuyorum
Aslında çok kilo almadım 60 ile hamile kalmıştım 30. haftaya kadar yedi kilo almıştım. Şu an 33. Haftadayım ve çok hızlı kilo alımı başladı nolduğunu anlayamıyorum.Kavun çok fazla şeker içeren bi meyve zaten . Meyve tabağına bi erik bi şeftali ufak bi kase yoğurt koy mesela dengeler doyurur . Meyve yedin madem onun üzerine tatli yeme tatlı yedin Meyve yeme böyle dengelersin ama genelde Meyve tatlı yemek yerine salatalik , salata tabağı meyveli yoğurt falan yiyebilirsin daha iyi olur . Hani insülin den ziyade çok kilo aldım diyorsun madem o açıdan söylüyorum sana iyi olur
Korkma, benim iki kere damla şeklinde oldu, doktoruma yazdım hemen, iş yapma istirahat et devamı gelirse haberim olsun dedi, işten izin alıp yattım tüm gün hiç birşey olmadı. Ertesi gün işi gitmeye devam ettim. Dinlenmek en iyi yol. İşaret avuç içi kadar jölemsi kıvamda olurmuş doktorumun söylediği.Nişan yapıskan sümükümsü oluyor dıye bılıyorum ama benim öyle değil normal lekelenme gibi devamı gelmiyor gelirse hemen gitcem ilk gebeliğim çok korkuyorum
Ebenin numarası var arasammı 15 dk yürüyerekSağlık ocağında bağlı olduğu ebeyle görüşsen. Eve yakındır inşallah..
Kilosu ne kadar çıkıyor bebegin, bu sürede hazırlıklarını yapabilirsin ikisi karar verdiyse vardır bi bildikleriKontrol aralıklarımı 3 güne bir düşürdüler. Şimdilik bir şey yapmayacaklar. Bana üç gün bile fazla geliyor şu ankendi doktorumla perinatalogum beraber konuşup karar veriyorlar bu yüzden biraz daha rahatım.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı aksama kadar takıp edicemBenim yerleşme kanamam adetten önce gelmişti ve ben başta adet oldum zannetmiştim, o derece çok gelmişti. Doktor başka bir şey olabilir, yerleşme kanaması gelmez bu vakitte demişti. Neden söyledim bunu, herkesin vücudu aynı tepkiyi vermiyor. İlişkiden kaynaklı olsa ya o anda kırmızı kan gelirdi ya da beklemiş kan kahverengi şekilde gelirdi.
Strese girme, benim de ilk gebeliğim. Geçen buraya da yazmıştım ilişki sonrası kanamam olmuştu ama ben de önce takip ettim. Çünkü uzun süreli ilişki yaşamadığımda hep kan geliyor bende. Ve sonuç olarak gitmedim hastaneye, çünkü devamı gelmediSen de kendini dinle, için rahat etmiyorsa direkt git hastaneye
Çok teşekkür ederim kendımı 2 gündür çok yorgun hısedıyorum zaten kalkamıyorum. bebek hareketleri nı daha asağıda hısedıyorum kasıklarıma yakın acaba kanala yerlesmeyemı çalısıyo kı 2 gun sonra 36 haftalık oluyorumKorkma, benim iki kere damla şeklinde oldu, doktoruma yazdım hemen, iş yapma istirahat et devamı gelirse haberim olsun dedi, işten izin alıp yattım tüm gün hiç birşey olmadı. Ertesi gün işi gitmeye devam ettim. Dinlenmek en iyi yol. İşaret avuç içi kadar jölemsi kıvamda olurmuş doktorumun söylediği.
Asıl yazacağımı unutmuşum buraya yazayım hızlı kilo alman doymaman sürekli aç hissetmen şekerli şeyler kaynaklı ne kadar tatlı şekerli yersen acıktırir doyma hissi olmazsyrekli yemek istersin doğal olarak da hızlı kilo alırsın sebebi bu aslında. Yediklerine dikkat edersen eminim sürekli acıkma doymama hızlı kilo alma durumun düzene girecekAslında çok kilo almadım 60 ile hamile kalmıştım 30. haftaya kadar yedi kilo almıştım. Şu an 33. Haftadayım ve çok hızlı kilo alımı başladı nolduğunu anlayamıyorum.
Ara bence ne kaybedersin kiEbenin numarası var arasammı 15 dk yürüyerek
Bugün söylemediler ama 2500 üstüdür diye düşünüyorum en son 2500 dü zaten.Kilosu ne kadar çıkıyor bebegin, bu sürede hazırlıklarını yapabilirsin ikisi karar verdiyse vardır bi bildikleri
Bugün arkadaşımla konuştum kontrole diye gitmiş, sonra da doğurmuşBugün söylemediler ama 2500 üstüdür diye düşünüyorum en son 2500 dü zaten.
Evet canım tamamlarım artık çok bir şey kalmamıştı neyseki.
İlaç başlatmayı hiç düşünmediler. İlaçla çözemez miydik acaba diye bir düşündüm. Hafif gebelik zehirlenmesi gibi görünüyor takip edicez sürekli dediler işte.
Sen evde tansiyona devam insallah biraz daha sabredicek minik kuşBugün söylemediler ama 2500 üstüdür diye düşünüyorum en son 2500 dü zaten.
Evet canım tamamlarım artık çok bir şey kalmamıştı neyseki.
İlaç başlatmayı hiç düşünmediler. İlaçla çözemez miydik acaba diye bir düşündüm. Hafif gebelik zehirlenmesi gibi görünüyor takip edicez sürekli dediler işte.
Amin aminSen evde tansiyona devam insallah biraz daha sabredicek minik kuşkilosu da haftan da gayet iyi korkcagın hicbir sey yok
A Astrologsero ne yaptı acaba.. 10 30daydı randevusu hala yazmadıBugün arkadaşımla konuştum kontrole diye gitmiş, sonra da doğurmuşA Astrologsero ile yarışır bi halde yarın artık son çamaşırları da yıkayıp hastane çantası işini tamamlamak gerek. 2 kiloyu geçtiler, bundan sonrası bebişlerin keyfine kaldı. Doğunca misler gibi bakar anneleri onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?