2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim plasentadan dolayı zaten normal doğum yapamicam da ritim bozukluğu korkuttu beni
Yani korkulacak bir şey değil senede bi defa kardiyoloji ye kontrol olsan yeter deniyor. Bende yıllardır var sadece hamileyken doktor geçici kullanmam için ilaç verdi dogum sonrası bırak dedi çünkü ritim bozukluğu benim hayatımı ilac kullanacak kadar zora sokmuyordu

Hiç korkma olur böyle bebek etkiler. İnşallah iyi sonuçlar alırsın

Ben uyku uyuyamıyorum maalesef nefessiz kalıyorum umarım bir ilaç filan verir de bu son haftalarda biraz uyuyabilirim

Ah be şansa gerçekten ama içimde hala döneceğine dair umudum var nst girmedin mi?

Hiç korkma olur böyle bebek etkiler. İnşallah iyi sonuçlar alırsın
Ya ablamda da hamileliğinde kalp rahatsızlığı başladı ve doğumdan 26 gün sonra kalp krizi geçirdi kaybettik. O yüzden korktum açıkçası. Neyse iyi düşünelim iyi olsun. Sağ ol canım

35+3 den selamlar. Geçen hafta kilosu beni biraz üzmüştü 3 haftada 200 gram almış olduğu için. Çok şükür bu haftada 350 gram alarak 2500 olmuşuz. Herşey normal gözüküyor , yalnız sırf yanak bizim oğlan doktorumuz dalga geçti 300 gramı yanak diye cuk cuk emiyor kolunu her gittiğimizde kavuşmaya çok az kaldı çok merak ediyorum kokusunu bu foto da bugünden

Eklentiler

• 813B756F-4A9F-4851-8807-1D6831DA00BB.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 97
Ya ablamda da hamileliğinde kalp rahatsızlığı başladı ve doğumdan 26 gün sonra kalp krizi geçirdi kaybettik. O yüzden korktum açıkçası. Neyse iyi düşünelim iyi olsun. Sağ ol canım
Doktoruna bunu anlat mutlaka, başın sağ olsun daha sıkı takip edebilirler. Eko ve efor testi de isteyebilir. Onların sonucu da çok önemli

Ben uyku uyuyamıyorum maalesef nefessiz kalıyorum umarım bir ilaç filan verir de bu son haftalarda biraz uyuyabilirim
Bana vermişti ama bilmiyorum yastık adedini arttır belki fayda eder olabildiğince yan yat sırt üstü de tıkanıklık yapar bu uyku uyuyamama tamamen ritim bozukluğu kaynaklı değildir bebek çok büyüdü onunda etkisi vardır

Ah be şansa gerçekten ama içimde hala döneceğine dair umudum var nst girmedin mi?
Yok canım gerek görmedi, nst için haftaya Salı nst ye giricem. Doktorda çarşambadan pazara şehir dışındaymış haftaya sakın doğurma diyor. Eşim de dedi ki keşke söylemeseydiniz kesin doğurur gerçek olmasa da biz bir geliriz diyor ay zaten o kadar sinirim bozuldu ki ağladım orda sürekli egzersiz yap dedi. Yerleri silmeyi düşünüyorum şuan ağlayarak Artık kontroller haftada bir oldu sonraki haftada 24 ünde sezaryen günü konuşulacak 1 kasıma kadar bekleriz dedi. Makat doğumu konuştuk döndüremem diyince bebeğin kafası takılabilir ben sana artıları eksileri söylerim ona göre karar veririz dedi. O kadar riske de gerek yok napalım ben biliyordum zaten şanssız olduğumu da bu kadar bilmiyordum. Bir de benim annem hiç öyle strese gelemez iki gün kalır üçüncü gün bir bahane bulup gidebilir ona da güvenmiyorum ki. Kv nin eline kalmak hiç istemiyorum bakalım hayırlısı

Ohh ne güzel ne güzel kahvaltı mı yapmadın annesi doyursana çocuğumu bak açlıktan ellerini yiyor benimki de yumruğunu sikip ağzına sokmaya çalışıyordu bu arada parmak değil bak yumruk
Ay benim oğlumda geçen öyle yaptı yumruğunu yalıyordu ama nasıl yalıyor sanki açlıktan ellerine saldırmış gibiydi

Ay gerçekten son zamanlar bence gerçekten riske girmeye gerek yok makat doğum için. Sezaryen ile çok kolay ayağa da kalkarsın ama ikinci çocuk olduğu için zor sana. Bir de onla ilgilenmen gerekiyor çünkü.
Anneni bir haftaya ikna etmelisin sonrasında gayet toparlanmış olursun
Yine de dilerim ki bunlara gerek kalmaz ve istediğin gibi olur

soyasosu geçmiş olsun canım bende geçen haftalarda tesadüfen evde tansiyonumu yüksek yakalamıştım bi kaç kez attım burayada dr takip et demişti ama idrar bakmadı bana hiç bende rahat rahat takılıyordum bugün sağlık ocağındaki ebe neden böyle yüksek garip bi kaç yerde yükseliyor üstelik dedi manuel bakıyor takip et muhakkak idrar baktır dedi benimde kafam çok karıştı senin ödemin varmı peki ? Bide dr.kontrollerinde hiç yüksek çıkmadı beni ilkkez sağlık ocağında işte yüksek gördük bide evde kendim görüyorum

Cok gecmiş olsun insallah sıkıntı olmaz ilaçla kontrol altına alırlar

2 gün önce oldu ilişki enfeksiyonum yoktu hurma yemeye başladım ben 5 gundur ondan olabılır mı
Nişan olabilir dr git canım her ihtimale karşı birşey yoksada için rahat eder ama bende hurma yiyorum ondan olmaz gibi geldi

Çok geçmiş olsun canım inşallah testlerin güzel gelir

Sağlık ocağındaki son kontrolümdü bugün baya bilgi verdi emzirme için vs sakın çantaya biberon ve emzik koymuyorsun dedi emzirdikçe ağrın olur rahim kasların daha çabuk iyileşir dedi sezeryanda memede tutma şeklini vs anlattı doğumdan sonra burda bakıcam dedi nasıl emzirdiğine bizim ebe biraz cevval tansiyon işi canımı sıktı kadında şaşırdı çok garip bazı yerlerde çok yükseliyor dedi bu arada +9 kg ile yola devam şu son ayıda az kg kapatırsak inşallah son haftalar artık

Evet evet artık bir şekilde başa gelen çekilecek. Kızım olmasa yine atlatılır ama çok temas isteyen bir çocuk benden başkası tuvalete götürmesin uyutmasın mama sandalyesine bile oturtmasın. 2 yaş dönemi ve kardeşi olacağı içinde ben fazla tolerans göstermeye çalışıyorum. İnşallah canım benim bu arada benim tansiyon 10 8 çıktı doktor ölçtü. Çok geçmiş olsun sana da kontrol süresi kısalmış herhalde hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık gerçekten

Hayır hiç ödemim yok hala yüzüğüm parmağıma oluyor. Yüzüm bacaklarım iyi.
Bence günde üç kere ölç ve onları not al canım. Doktor dedi ki bana, sabah kalkınca hiç yataktan çıkmadan, öğlen yemekten bir saat sonra ve akşam mutlaka ölçüp not al dedi.
Biliyorsun ilk yüksek çıktığında benim de çok tesadüftü öğrenmem sonrasında hep yüksek olmaya başladı ama her ölçüm yüksek değil mesela şu an 106/57 çıktı
İdrar ve kan testi iste bence bunların sürekli takip edilmesi lazımmış

Eklentiler

• IMG_4574.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…