- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Yani korkulacak bir şey değil senede bi defa kardiyoloji ye kontrol olsan yeter deniyor. Bende yıllardır var sadece hamileyken doktor geçici kullanmam için ilaç verdi dogum sonrası bırak dedi çünkü ritim bozukluğu benim hayatımı ilac kullanacak kadar zora sokmuyorduBenim plasentadan dolayı zaten normal doğum yapamicam da ritim bozukluğu korkuttu beni
Hiç korkma olur böyle bebek etkiler. İnşallah iyi sonuçlar alırsınKızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Geçen gruba da yazmıştım nabzım 120 ve üzeri diye. Doktora söyleyince tiroid falan baktı sıkıntı çıkmayınca EKG bakıldı. Kalp ritim bozukluğu çıktı. Kardiyoloji baktı 24 saat ölçüm yapacak bir holter takıldı yarın sonuçlara bakacak.
Ben uyku uyuyamıyorum maalesef nefessiz kalıyorumYani korkulacak bir şey değil senede bi defa kardiyoloji ye kontrol olsan yeter deniyor. Bende yıllardır var sadece hamileyken doktor geçici kullanmam için ilaç verdi dogum sonrası bırak dedi çünkü ritim bozukluğu benim hayatımı ilac kullanacak kadar zora sokmuyordu
Ah be şansa gerçekten ama içimde hala döneceğine dair umudum varYaa bende çok yazlık giyiniyordum şimdi geldik doktordan direk askılı elbise geçirdim. Ben tekrar 400 tl bayılıp idrar yolu için test verdim senCard olmasa 1300 müş bir test onun sonucuna göre ilaç başlayacak
Kesinlikle öyle doktor tehlikeli yapamam dedi hala dönmemiş benim ki o sertlik kafasıymış dün bahsettiğimSinirlerim çok bozuldu ilk çocuğu nerdeyse 4 kg doğurduğuma mı yanıyım, ameliyat olup iki çocukla ne yapacağıma mı bilmiyorum. 1 kasıma kadar beklicez dönmezse sezaryen direk
Ya ablamda da hamileliğinde kalp rahatsızlığı başladı ve doğumdan 26 gün sonra kalp krizi geçirdi kaybettik. O yüzden korktum açıkçası. Neyse iyi düşünelim iyi olsun. Sağ ol canımHiç korkma olur böyle bebek etkiler. İnşallah iyi sonuçlar alırsın
Doktoruna bunu anlat mutlaka, başın sağ olsunYa ablamda da hamileliğinde kalp rahatsızlığı başladı ve doğumdan 26 gün sonra kalp krizi geçirdi kaybettik. O yüzden korktum açıkçası. Neyse iyi düşünelim iyi olsun. Sağ ol canım
Bana vermişti ama bilmiyorum yastık adedini arttır belki fayda eder olabildiğince yan yat sırt üstü de tıkanıklık yapar bu uyku uyuyamama tamamen ritim bozukluğu kaynaklı değildir bebek çok büyüdü onunda etkisi vardırBen uyku uyuyamıyorum maalesef nefessiz kalıyorumumarım bir ilaç filan verir de bu son haftalarda biraz uyuyabilirim
Ay burna bak maşallah doğuştan estetikliAyy çok mesudum bebişim 1 haftada 269 gram almışDoktor teyzemiz gelmişken bakalım dedi . Elleri hep agzında Eki Görüntüle 3315313
Yok canım gerek görmedi, nst için haftaya Salı nst ye giricem. Doktorda çarşambadan pazara şehir dışındaymış haftaya sakın doğurma diyor. Eşim de dedi ki keşke söylemeseydiniz kesin doğurur gerçek olmasa da biz bir geliriz diyorAh be şansa gerçekten ama içimde hala döneceğine dair umudum varnst girmedin mi?
Ay benim oğlumda geçen öyle yaptı yumruğunu yalıyordu ama nasıl yalıyor sanki açlıktan ellerine saldırmış gibiydiOhh ne güzel ne güzelkahvaltı mı yapmadın annesi doyursana çocuğumu bak açlıktan ellerini yiyor benimki de yumruğunu sikip ağzına sokmaya çalışıyordu bu arada parmak değil bak yumruk
Anlattım canım bakalım artık bir sıkıntı çıkmaz inşaallah. Çok sağ olDoktoruna bunu anlat mutlaka, başın sağ olsundaha sıkı takip edebilirler. Eko ve efor testi de isteyebilir. Onların sonucu da çok önemli
Ay gerçekten son zamanlarYok canım gerek görmedi, nst için haftaya Salı nst ye giricem. Doktorda çarşambadan pazara şehir dışındaymış haftaya sakın doğurma diyor. Eşim de dedi ki keşke söylemeseydiniz kesin doğurur gerçek olmasa da biz bir geliriz diyoray zaten o kadar sinirim bozuldu ki ağladım orda sürekli egzersiz yap dedi. Yerleri silmeyi düşünüyorum şuan ağlayarak Artık kontroller haftada bir oldu sonraki haftada 24 ünde sezaryen günü konuşulacak 1 kasıma kadar bekleriz dedi. Makat doğumu konuştuk döndüremem diyince bebeğin kafası takılabilir ben sana artıları eksileri söylerim ona göre karar veririz dedi. O kadar riske de gerek yok napalım ben biliyordum zaten şanssız olduğumu da bu kadar bilmiyordum. Bir de benim annem hiç öyle strese gelemez iki gün kalır üçüncü gün bir bahane bulup gidebilir ona da güvenmiyorum ki. Kv nin eline kalmak hiç istemiyorum bakalım hayırlısı
Çok sağ ol canımBana vermişti ama bilmiyorum yastık adedini arttır belki fayda eder olabildiğince yan yat sırt üstü de tıkanıklık yapar bu uyku uyuyamama tamamen ritim bozukluğu kaynaklı değildir bebek çok büyüdü onunda etkisi vardır
Cok gecmiş olsun insallah sıkıntı olmaz ilaçla kontrol altına alırlarKızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Geçen gruba da yazmıştım nabzım 120 ve üzeri diye. Doktora söyleyince tiroid falan baktı sıkıntı çıkmayınca EKG bakıldı. Kalp ritim bozukluğu çıktı. Kardiyoloji baktı 24 saat ölçüm yapacak bir holter takıldı yarın sonuçlara bakacak.
Nişan olabilir dr git canım her ihtimale karşı birşey yoksada için rahat eder ama bende hurma yiyorum ondan olmaz gibi geldi2 gün önce oldu ilişki enfeksiyonum yoktu hurma yemeye başladım ben 5 gundur ondan olabılır mı
Çok geçmiş olsun canım inşallah testlerin güzel gelirKızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Geçen gruba da yazmıştım nabzım 120 ve üzeri diye. Doktora söyleyince tiroid falan baktı sıkıntı çıkmayınca EKG bakıldı. Kalp ritim bozukluğu çıktı. Kardiyoloji baktı 24 saat ölçüm yapacak bir holter takıldı yarın sonuçlara bakacak.
Evet evet artık bir şekilde başa gelen çekilecek. Kızım olmasa yine atlatılır ama çok temas isteyen bir çocuk benden başkası tuvalete götürmesin uyutmasın mama sandalyesine bile oturtmasın. 2 yaş dönemi ve kardeşi olacağı içinde ben fazla tolerans göstermeye çalışıyorum. İnşallah canım benim bu arada benim tansiyon 10 8 çıktı doktor ölçtü. Çok geçmiş olsun sana da kontrol süresi kısalmış herhalde hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık gerçektenAy gerçekten son zamanlarbence gerçekten riske girmeye gerek yok makat doğum için. Sezaryen ile çok kolay ayağa da kalkarsın ama ikinci çocuk olduğu için zor sana. Bir de onla ilgilenmen gerekiyor çünkü.
Anneni bir haftaya ikna etmelisinsonrasında gayet toparlanmış olursun
Yine de dilerim ki bunlara gerek kalmaz ve istediğin gibi olur
Hayır hiç ödemim yok hala yüzüğüm parmağıma oluyor. Yüzüm bacaklarım iyi.soyasosu geçmiş olsun canım bende geçen haftalarda tesadüfen evde tansiyonumu yüksek yakalamıştım bi kaç kez attım burayada dr takip et demişti ama idrar bakmadı bana hiç bende rahat rahat takılıyordum bugün sağlık ocağındaki ebe neden böyle yüksek garip bi kaç yerde yükseliyor üstelik dedi manuel bakıyor takip et muhakkak idrar baktır dedi benimde kafam çok karıştı senin ödemin varmı peki ? Bide dr.kontrollerinde hiç yüksek çıkmadı beni ilkkez sağlık ocağında işte yüksek gördük bide evde kendim görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?