Tabi bu arada kendime de aldırmışım o pek iyi olmadı2 haftada 650yi biz aldırsak ohoooo süper
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi bu arada kendime de aldırmışım o pek iyi olmadı2 haftada 650yi biz aldırsak ohoooo süper
Neyseki fazla ölçmüşler eksik olunca moral bpzucu oluyo![]()
Biz de son zaman artık elimizden geleni yapalım aldırabildiğimizi aldıralımTabi bu arada kendime de aldırmışım o pek iyi olmadıkabak çekirdeğine başladım geçen hafta kilo aldırıyormuş o da
BEn abartıyorum hergün içiyorum içmediğim gün azdır yanibugünlwrde biraz fazla dikkat ettim az içiyorum
Sürekli nereye giditorsan orayı baz al aynenO da dogru vallaama ınandırıcı gelmıo işte, kesın yanlıs ölçüm hissediyorum.. Cunku ıkı hafta önce de göztepedekı asistan doktor 2 kılo ölçtü neye istinaden acaba? Ertesı gun umraniyeye gidince uzman doktor 1700 ölçtü
ümraniyeye gittgim için oranın ölçümü baz alıyorum genelde ama dunku doktor da yanlıs ölçtü bence, suratsız bişeydi zaten
![]()
İştahsızlık bir bana uğramadı ya şuan bile salata yapıp yiycem bol limonlu asla doymuyorum aslaaaaYa ben zararı olcagndan emın degılım ama işte yararlı bişey degıl ya.. Dikkatli olmak lazım.. Valla ben yenılmıcek cogu seyı de yedım bu hamılelıktesadece artık canım istemiyor cogu seyı.. Hatta bu son zmnlar ıstahsızlık bıle var gibi.. Sıkıldım sureklı yumurta yemekten mesela
![]()
Yok yok bir şey olmaz için rahatlayacaksa bir kaç kez ben de içtim ama öyle güzel geldi ki anlatamamhavalar sıcaktı onun etkisi vardı bence ama azalt yine de çok içme tabiki
Kendime nazar ettim sanırım 142/78 tansiyonumhiç bir sebep ve bağlantı bulamıyorum bu durum için
![]()
Bugün bende içtimBEn abartıyorum hergün içiyorum içmediğim gün azdır yanibugünlwrde biraz fazla dikkat ettim az içiyorum
İştahsızlık bir bana uğramadı ya şuan bile salata yapıp yiycem bol limonlu asla doymuyorum aslaaaa![]()
Bende istiyorum ki mutfaktan çıkmıyayım hep yemek yapayım yiyim farklı şeyler yapıp buzluğa atayım hamur yoğurayım acayip iyi geliyor bana mutfak stresimi alıyor ama diğer hiç bir işi yapmayayımBen artık boyle önüme hazır gelse de.. Yayıla yayıla yesem istiyorumo da ımkansz
oyle olunca iştahım gelıo
diğer türlü yemek pişir hazırla et, yoruluyorm yemek yemeye halim kalmıo
![]()
Bende istiyorum ki mutfaktan çıkmıyayım hep yemek yapayım yiyim farklı şeyler yapıp buzlupa atayım hamur yoğurayım acayip iyi geliyor bana mutfak stresimi alıyor ama diğer hiç bir işi yapmayayım![]()
Sonumuz öyle görünüyorKızlar siz tansiyon dedikçe benim tansiyonum çıkıyor nolur sakin olalım yoksa bugün hep birlikte doğuracağız![]()
İlk zamanlar 1, 1,5 hafta diye düşünüyorumKızlar ıslak mendil kaç günde bitiyor ortalama? 90lısı mesela kaç günde biter? Çok çok da almayayım diyorum. Ya da önden alsam stoklasam içinde ıslaklığı kuruma falan yapıyor mu?
Hadi ya baya gidiyormuş yine daha çabuk biter diye düşünmüştüm iyi sevindimİlk zamanlar 1, 1,5 hafta diye düşünüyorum