- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #18.101
Şu an çok endişelendim. Bu haftalarda bebek hareketlerini az hissetmek normal sayılmıyormuş. dün akşamdan beri çok az hissediyorum. Sizde de oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac haftaliksin şuan ben 29.haftadayim eger ben cok hareketli isem hic hissetmedigim oluyor gun icerisinde sadece aksam uzandigim dinlemeye gectigim zaman hissediyorumŞu an çok endişelendim. Bu haftalarda bebek hareketlerini az hissetmek normal sayılmıyormuş. dün akşamdan beri çok az hissediyorum. Sizde de oluyor mu?
27+5 haftalıgım ben de aynı durumdayım son iki gündür cok güzel hissediyorum çalısıyorum,ondan önce 3 gün izindeydim çok az hissettim gün içinde bilmiyorum bu haftalarda normal bnce 30.haftadan sonra daha normale binebilir hareketleriŞu an çok endişelendim. Bu haftalarda bebek hareketlerini az hissetmek normal sayılmıyormuş. dün akşamdan beri çok az hissediyorum. Sizde de oluyor mu?
Ben 25 teyim hissediyorum ama galiba büyüdükçe ve alanları daraldıkça hareketleri biraz kısıtlanıyormuş o yüzden de olabilir. Endişelenmeyin. Hiç hissedemezseniz bence bi doktora görünmek lazım. Gün içinde bile koşturmadan hissedemediğimiz oluyor ama hareket ediyorlar belkideŞu an çok endişelendim. Bu haftalarda bebek hareketlerini az hissetmek normal sayılmıyormuş. dün akşamdan beri çok az hissediyorum. Sizde de oluyor mu?
Kac haftaliksin şuan ben 29.haftadayim eger ben cok hareketli isem hic hissetmedigim oluyor gun icerisinde sadece aksam uzandigim dinlemeye gectigim zaman hissediyorum
27+5 haftalıgım ben de aynı durumdayım son iki gündür cok güzel hissediyorum çalısıyorum,ondan önce 3 gün izindeydim çok az hissettim gün içinde bilmiyorum bu haftalarda normal bnce 30.haftadan sonra daha normale binebilir hareketleri
27+5 oldum. Ben her gün güçlü hissediyordum dün akşama kadar. Akşamdan beri çok hafifledi. Sağlık ocağında kalp atışlarına baktırabilirim belki en yakın ve hızlı o var şu an.Ben 25 teyim hissediyorum ama galiba büyüdükçe ve alanları daraldıkça hareketleri biraz kısıtlanıyormuş o yüzden de olabilir. Endişelenmeyin. Hiç hissedemezseniz bence bi doktora görünmek lazım. Gün içinde bile koşturmadan hissedemediğimiz oluyor ama hareket ediyorlar belkide![]()
Geçen bende yazmıştım buraya o gün belki 2-3 kere hissettim insan panik oluyor cidden ama sakin ol bir kere bile pıt etmesi rahatlatır insanı. Her bebek çünkü çok hareketli olmayadabiliyor.27+5 oldum. Ben her gün güçlü hissediyordum dün akşama kadar. Akşamdan beri çok hafifledi. Sağlık ocağında kalp atışlarına baktırabilirim belki en yakın ve hızlı o var şu an.
acaba senin günlük hareketin nasıldı bende mesela pazar günü nerdeyse bütün gün yattım ve bebekte çok çok az hareket vardı iki gündür işte de evde de çok hareketli yine için rahatlasın gidebiliyosan git tabi sağlık ocağına günleri günlerini tutmuyo annelerini korkutuyo bu bebişler27+5 oldum. Ben her gün güçlü hissediyordum dün akşama kadar. Akşamdan beri çok hafifledi. Sağlık ocağında kalp atışlarına baktırabilirim belki en yakın ve hızlı o var şu an.
Evet, benim bebiş hep hareketli olduğu için şaşırttı şu an. Chat gpt de insanı korkutuyor, baksak dert bakmasak dertGeçen bende yazmıştım buraya o gün belki 2-3 kere hissettim insan panik oluyor cidden ama sakin ol bir kere bile pıt etmesi rahatlatır insanı. Her bebek çünkü çok hareketli olmayadabiliyor.
Ne çok sakin ne çok yorucu geçirdim. Hatta dün gündüz ebe aradı, her şey yolunda dedim. Sonra ilk defa böyle oldu. Gidiyorum, içim rahatlar en azındanacaba senin günlük hareketin nasıldı bende mesela pazar günü nerdeyse bütün gün yattım ve bebekte çok çok az hareket vardı iki gündür işte de evde de çok hareketli yine için rahatlasın gidebiliyosan git tabi sağlık ocağına günleri günlerini tutmuyo annelerini korkutuyo bu bebişler
Ben o gün akşama kadar hissetmedim sonra hareketlendi dürte dürte erkek çocukları tembel mi acaba insanın aklına herşey geliyor ya bazen o kadar korkuyorum ki Allah a emanetler ciddenNe çok sakin ne çok yorucu geçirdim. Hatta dün gündüz ebe aradı, her şey yolunda dedim. Sonra ilk defa böyle oldu. Gidiyorum, içim rahatlar en azından
YaaaBen o gün akşama kadar hissetmedim sonra hareketlendi dürte dürte erkek çocukları tembel mi acaba insanın aklına herşey geliyor ya bazen o kadar korkuyorum ki Allah a emanetler cidden![]()
Bende de dünden beri öyle. Hareket var ama az hissediyorum. Plesanta bebeğin önünde oldugu için olabilir diyor videolar. Sende de öyleyse belki ondandırŞu an çok endişelendim. Bu haftalarda bebek hareketlerini az hissetmek normal sayılmıyormuş. dün akşamdan beri çok az hissediyorum. Sizde de oluyor mu?
Ara ara hissediyor musun yoksa az hissettiğin için mi sen telaş yaptın ?Evet, benim bebiş hep hareketli olduğu için şaşırttı şu an. Chat gpt de insanı korkutuyor, baksak dert bakmasak dert
Nedir paket ücretiKızlar doğum paketi alanınız yok sanırım aranızda konuşmalara denk gelemedim.
Ben Acıbadem den doğum paketi aldım ama bize çok iyi geldi . Çünkü burda muayene ücretleri çok yüksek. Her ay gittiğimizi ya da ayda bazen panikle 2 defa gittiğimizi varsayarsak birde doğumda içinde sezeryan farkı almadılar , mantıklı geldi bize. Fetal dna dışında çoğu testi içindeydi zaten. 2 gün sezeryanda kalma hakkı veriyorlar. Gerekirse 3 gün de kalabiliyorsun.
Çocuk doğduktan belli bi süre sonra bakımları da ücretsiz gitmiş arkadaşlarım
Gayet normal hiç endişe etmeyin. Az da olsa hissetmek yeterli. Bazen şişlik, bebeğin pozisyonu her şey etkiliyor. Ben iki gün hissetmemiştim bebeği geçen haftalarda kontrole gittiğimde içerde çok hareketliydi ama pozisyonu dik olduğu için hissedemediğimi söyledi doktor.Şu an çok endişelendim. Bu haftalarda bebek hareketlerini az hissetmek normal sayılmıyormuş. dün akşamdan beri çok az hissediyorum. Sizde de oluyor mu?
Medipol grubu temizlik ve kadın doğum konusunda gerçekten çok iyi3
Medipol Mega ya gidiyorum. Doğumumu da orada yapacağım. 2025 fiyatları Normal doğum 45, zorunlu sezeryan 60, isteğe bağlı sezeryan 100 bin tl. Hastane çok güzel, çok hijyenik ve ilgililer çok fazla tanıdığım orada doğurdu çok tavsiye ettiler. Benim tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için fiyatlarda biraz indirim olacak ama tabi 2026 zamları nasıl olacak göreceğiz.![]()
Temizlik muhteşem, yeni doğan yoğum bakımı ve kadın doğum yoğum bakımı da çok iyi yılın sağlık kuruluşu ödülünü almış. Ondan fiyatları da arttırmışlardır.Medipol grubu temizlik ve kadın doğum konusunda gerçekten çok iyi
Fakat fiyatlar genel olarak her yerde çok acımasız