Peranında elleri buz oluyor vücudu gayet iyi takmıyorum ben eşim çorap tak diyip duruyor ama vücudu ensesi iyi oluyor takmalımıyım bilemedimCanım benim tulum da öyle, pazenden ama nedense bu aralar elleri buz gibi oluyor. Vücudu sıcacık ama. Bir orta yol bulamadık
Benle Bade de covid olduk canım ama bende kusma ishal filan olmadı. Bade de ateş bile olmadıBende ateş oldu iki gün, sırt ağrısı ve bacak ağrısı oldu çok fena. Sonrasında da boğulurcasına öksürük. Ben negatifim badeye bugün test yapıcaz yine. Hiç ilaç almadık onu da götürmedik doktora, evde test vardı ondan öğrendik. Balgamı söktürdü herhalde iki güne toparlar o da çok geçmiş olsun sizede Galiba Umay a geçmedi ona da yapıcaz bugün test ama hali iyi gibi, sadece bir yeşil kaka problemi var ve pişik sorunu. Neden oldu anlamadım
Valla ben veliler anlatınca onlar süreci yönetemiyor yok şöyle yapın yok böyle yapın diye seçenek sunun kuralları belirleyin gibi gibi anlatıyordum. Gerçekten veliyle alakalı sanıyordum ama yok kardeşim veliler az bile anlatıyormuş
Yok düşünmüyorumİkinci çocuk düşünüyorsan bilmesen daha iyi. Cehalet bazen mutluluktur
Canım 400lük olması gerekiyor diye biliyorum, bu 600lükBundan hergün bir pipet mamaya ekliyorum. İçirmesi de kolay oluyor. Sende mamaya ekleyebilirsin belki.
İşte ben sadece geceleri takıyordum, vicdan rahatlatması resmenPeranında elleri buz oluyor vücudu gayet iyi takmıyorum ben eşim çorap tak diyip duruyor ama vücudu ensesi iyi oluyor takmalımıyım bilemedim
Moralim artık her türlü bozuk.. Artık düzelecegını de sanmıyorum, depresyona dogru yuvarlanıyor gibiyim harala güreleBen kulak testimi geçemeyince devlete gittim orada muayene oldu böyle yanmı desem tersmi tam anlamadım eğdi büktü çocuğu sonra oğlum kafasını ve boynunu kaldırınca çok iyi dedirefleks ile ilgili birşey demediler
Bilmiyorum kiCanım 400lük olması gerekiyor diye biliyorum, bu 600lüktrueliving_ ben ocean 400 kullanıyorum, doktor onu önerdi. Direkt ağzına fıslıyorum, benimki için ağzına yiyecek bir şey girsin de nasıl girerse girsin
Her bebiş farklı ya ilk oğlum 1,5 2 kg alırdı aylık tosun gibiydi hatta ama bu minnoş narin olacak diyoruz herhalde misal 60 cc mamadan fazlasını içemez mide hacmi o kadar dediğin gibi zorla birşey yapamayız belki emzirdiğimiz için sütümüzün kalitesi için beslenmemize dikkat edebiliriz en fazla diye düşünüyorum ama bence her çocuğun fıtratı farklı iki tane olunca daha iyi anladım birde sağlıklı olsunlar yeterMaşallahbizimkide bir ayda 1 kg almış. 5.5kg olmuş. Boyda uzamış. Dr iyi ama biraz daha dikkat edin beslenmesine, neden daha iyi olmasın dedi. Zorla mı yediricem anlamadım ki.
Ay evet haklısın canım senin işin bize göre 2x zor ama inşallah büyüdüklerinde rahatlığını göreceksin beraber oyun arkadaşı olacaklar hepBen toplasan 1 gün atlamışımdır ocean 400 lük fısfıslı kolay oluyor canım, ama kafa kalmıyo bazen hangisine verdim hangisine vermedim oluyor takip etmekte zor benim için
Yoktu
Vallahi benimde gözümde yok inan ama ona rağmen gelip kardeşini dürtüklüyor tamam hadi dağıt kır dök ama gelip daha niye kardeşini mıncırıyorsun ya geçen kafasına poşet takmaya çalışıyordu 1 dk yalnız bırakıp WC ye gidemiyorum 15 gğn napcam benBen bilerek oyalansın diye kağıt veriyorum yırtma yapıştırma ve makasla biraz oyalanıyor. Ev dağılsın hiç umrumda değil ama o priti halıya sürünce, ellerini sulu boyayla boyayıp duvarlara el baskısı yapınca, hikaye kitaplarını kesince banada geliyorlarkağıt toplanır da bizimki kalıcı hasar bırakıyor
Bizimki de geçen okuldan öğretmenini aratmış çok hastayım diye gittik getirdik canavar gibi yemek yemiyor çok zorlanıyoruz geçecek inşallah canım bu günlerimiz de alışacaklarMoralim artık her türlü bozuk.. Artık düzelecegını de sanmıyorum, depresyona dogru yuvarlanıyor gibiyim harala gürele
Sina kalça ultrasonu tekrar istediler 1 ay snra, riskli denıldı, takıp önerildi.. Alfa beta açıları sınırda çıktıçift bez baglıorm ama işe yarar mı bilmiyorum Baska yapacak bir şey var mı onu da bilmiyorum..
Kolumu kanadım kırık gibi bu ara.. Eymen okula kesınlıkle gitmek istemiyo, hastaydı gitmesin bu hafta haftaya da tatıl ama sonrası kaos olcak biliorum.. Nerden mi.. Kıskanclık sevıyesi katlanarak arttı, kolunu bacagını çekiştiriyor, kafasını kafasına koyuyo ama boyle güç uygulayarak.. Kedi gibi aglıo mınık kuşumbu sabah iyice arttı doz, çay koymaya gittim.. Bi döndüm baktım elıyle agzını burnunu kapatmıs yavrumun acı acı ağlıodu sina zaten hırçınlık agresiflik tavan yaptı, sinayı uyutmuyodu ne zmndır.. İlaç içmek istemiyo, okula gitmek hiç istemiyo.. Sabretmeye çalışıyorum.. Öğretmenleryle konustum.. Eğer cok ılerlerse profesyonel yardım alcam artık su an tek yaptığım sina nın guvenlıgını saglamak.. Evi bok götürüo ama umrumda degıl, yemek yok umrumda degıl.. Tek yapabildiğim bu
Bizimki 90 - 120 cc arası içiyor tek seferde. Açlık durumuna göre ayarlıyorum. Öncesinde meme emmesine, önceki mama saatine göre falan. Ama geçen akşam mesela 90 içti, üstüne meme oda kesmedi bir 60cc.. pes dedik.Her bebiş farklı ya ilk oğlum 1,5 2 kg alırdı aylık tosun gibiydi hatta ama bu minnoş narin olacak diyoruz herhalde misal 60 cc mamadan fazlasını içemez mide hacmi o kadar dediğin gibi zorla birşey yapamayız belki emzirdiğimiz için sütümüzün kalitesi için beslenmemize dikkat edebiliriz en fazla diye düşünüyorum ama bence her çocuğun fıtratı farklı iki tane olunca daha iyi anladım birde sağlıklı olsunlar yeter
Bizim ki kusuyorBizimki 90 - 120 cc arası içiyor tek seferde. Açlık durumuna göre ayarlıyorum. Öncesinde meme emmesine, önceki mama saatine göre falan. Ama geçen akşam mesela 90 içti, üstüne meme oda kesmedi bir 60cc.. pes dedik.
Cok sagol canım yok özeldeyiz. Devlette test bile yapmıyorlar antibiyotiği verip gönderiyorlar evet evde panik oluyordum su an rahatım ya genel olarak oksijeni cok güzel cok sükür ekstra sabaha kadar alcak sabah doktor tekrar görüselim dedi bakalımGeçmiş olsun canım en azından hastanede olduğun için için rahat eder evde panik oluyor insan devlete mi gittin ?
Cok sagol canım insallah kısa sürede geçer evet erken olması iyi oldu dediğin gibi ya evde panik olmaktansa böyle daha iyiKısa sürede atlatırsınız umarımevet, diğer virüsler gibi rsvnin de belli bir ilaç tedavisi yok ama ciğeri enfekte edince mecburen antibiyotik başlanıyor. Erken müdahale etmesi iyi olmuş doktorun. Geçmiş olsun tekrar
İnşallah canım kızımdan çok çektik bizi oyun arkadaşı yaptı hala öyle kimi bulsa oyun diyor zorluyor yıpratıyor annem geldiğinde kadın rahat bi nefes alamıyo bile, ikizler birbiriyle oynasın büyüsünler o günleri görüyümAy evet haklısın canım senin işin bize göre 2x zor ama inşallah büyüdüklerinde rahatlığını göreceksin beraber oyun arkadaşı olacaklar hep
Anladım canım bizimde özelde doktorumuz hep ilgileniyor güveniyorum ama bi yanım devlet daha mı iyi acaba diyede düşünmeden edemiyodum, sevindim tam ilerlemeden atlatıcak inşallah orda verilen havalar çok etkili bence sabah güzel haberler alın inşallahCok sagol canım yok özeldeyiz. Devlette test bile yapmıyorlar antibiyotiği verip gönderiyorlar evet evde panik oluyordum su an rahatım ya genel olarak oksijeni cok güzel cok sükür ekstra sabaha kadar alcak sabah doktor tekrar görüselim dedi bakalım
Zeynep = Peraİşte aynı problemlerayak kısmına yastığı bebek oynatamasın diye koyacağız dimi. Ayyy zor valla, insan ne yapacağını şaşırıyor
Bu 600Bilmiyorum kiböyle yazıyor bak
Hastane randevusunda sorarım artık. Hastanedeki de ok demişti çünkü bunlara. Off yani vitaminde bile ikilemdeyizZeynep = Pera
Bu 600biz de 400 ocean kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?