2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım benim tulum da öyle, pazenden ama nedense bu aralar elleri buz gibi oluyor. Vücudu sıcacık ama. Bir orta yol bulamadık
Peranında elleri buz oluyor vücudu gayet iyi takmıyorum ben eşim çorap tak diyip duruyor ama vücudu ensesi iyi oluyor takmalımıyım bilemedim

Gecmıs olsun.. Bu nasıl Bi kış anlamadım valla bizde ya covid ya domuz gribiydik kesin.. Hepimizi geçirdi sıradan.. Ama dedıgın gibi sina'ya gecmedi burnu tıkanıktı zaten, ama sina da da yeşil kaka oluyo, her zmn degıl ama nedenini anlamadm.. Kaka rengi de böyle tam altın sarısı degıl gibi artık kaka olayını çözemedim Bi türlü.. Yeşil kaka ne zmn oluyo neden oluyo anlamıyorum.. Sümüksü oluyo arada o yedıklerımden oluyo onu anladım ama dıgerını çözemedim

Valla ben veliler anlatınca onlar süreci yönetemiyor yok şöyle yapın yok böyle yapın diye seçenek sunun kuralları belirleyin gibi gibi anlatıyordum. Gerçekten veliyle alakalı sanıyordum ama yok kardeşim veliler az bile anlatıyormuş kardeşten önce de böyleydi ama kardeşle beraber kaotik bir durum oluştu

İkinci çocuk düşünüyorsan bilmesen daha iyi. Cehalet bazen mutluluktur

Bundan hergün bir pipet mamaya ekliyorum. İçirmesi de kolay oluyor. Sende mamaya ekleyebilirsin belki.
Canım 400lük olması gerekiyor diye biliyorum, bu 600lük trueliving_ ben ocean 400 kullanıyorum, doktor onu önerdi. Direkt ağzına fıslıyorum, benimki için ağzına yiyecek bir şey girsin de nasıl girerse girsin

Moralim artık her türlü bozuk.. Artık düzelecegını de sanmıyorum, depresyona dogru yuvarlanıyor gibiyim harala gürele
Sina kalça ultrasonu tekrar istediler 1 ay snra, riskli denıldı, takıp önerildi.. Alfa beta açıları sınırda çıktı çift bez baglıorm ama işe yarar mı bilmiyorum Baska yapacak bir şey var mı onu da bilmiyorum..

Kolumu kanadım kırık gibi bu ara.. Eymen okula kesınlıkle gitmek istemiyo, hastaydı gitmesin bu hafta haftaya da tatıl ama sonrası kaos olcak biliorum.. Nerden mi.. Kıskanclık sevıyesi katlanarak arttı, kolunu bacagını çekiştiriyor, kafasını kafasına koyuyo ama boyle güç uygulayarak.. Kedi gibi aglıo mınık kuşum bu sabah iyice arttı doz, çay koymaya gittim.. Bi döndüm baktım elıyle agzını burnunu kapatmıs yavrumun acı acı ağlıodu sina zaten hırçınlık agresiflik tavan yaptı, sinayı uyutmuyodu ne zmndır.. İlaç içmek istemiyo, okula gitmek hiç istemiyo.. Sabretmeye çalışıyorum.. Öğretmenleryle konustum.. Eğer cok ılerlerse profesyonel yardım alcam artık su an tek yaptığım sina nın guvenlıgını saglamak.. Evi bok götürüo ama umrumda degıl, yemek yok umrumda degıl.. Tek yapabildiğim bu

Bilmiyorum ki böyle yazıyor bak

Eklentiler

• 1000010983.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 47
Maşallah bizimkide bir ayda 1 kg almış. 5.5kg olmuş. Boyda uzamış. Dr iyi ama biraz daha dikkat edin beslenmesine, neden daha iyi olmasın dedi. Zorla mı yediricem anlamadım ki.
Her bebiş farklı ya ilk oğlum 1,5 2 kg alırdı aylık tosun gibiydi hatta ama bu minnoş narin olacak diyoruz herhalde misal 60 cc mamadan fazlasını içemez mide hacmi o kadar dediğin gibi zorla birşey yapamayız belki emzirdiğimiz için sütümüzün kalitesi için beslenmemize dikkat edebiliriz en fazla diye düşünüyorum ama bence her çocuğun fıtratı farklı iki tane olunca daha iyi anladım birde sağlıklı olsunlar yeter

Ben toplasan 1 gün atlamışımdır ocean 400 lük fısfıslı kolay oluyor canım, ama kafa kalmıyo bazen hangisine verdim hangisine vermedim oluyor takip etmekte zor benim için
Ay evet haklısın canım senin işin bize göre 2x zor ama inşallah büyüdüklerinde rahatlığını göreceksin beraber oyun arkadaşı olacaklar hep

Yoktu yani çok sakin uslu bir çocuğum vardı diyemem hep hiperaktifti hatta dr götürdüm ama dr gayet sakin dedi çünkü çok fena dr sohbet muhabbet etti ama bu kadar değildi asla şuan çocuğumu tamıyamıyorum diyorum ki Allahım bu benim çocuğum mu çok kötü bir çocuk çıktı içinden hatta bazen diyorum acaba kişiliği buydu fa yüz üstünemi çıktı kardeşine verdiği zorbalık bize yaptıkları resmen eşimle sabrımızı zorluyor
Vallahi benimde gözümde yok inan ama ona rağmen gelip kardeşini dürtüklüyor tamam hadi dağıt kır dök ama gelip daha niye kardeşini mıncırıyorsun ya geçen kafasına poşet takmaya çalışıyordu 1 dk yalnız bırakıp WC ye gidemiyorum 15 gğn napcam ben
Bizimki de geçen okuldan öğretmenini aratmış çok hastayım diye gittik getirdik canavar gibi yemek yemiyor çok zorlanıyoruz geçecek inşallah canım bu günlerimiz de alışacaklar kalça içinde inşllah birşey çıkmaz atlatırsınız çift bezle birde kundak yapılmaması kazım mış sanırım

Bizimki 90 - 120 cc arası içiyor tek seferde. Açlık durumuna göre ayarlıyorum. Öncesinde meme emmesine, önceki mama saatine göre falan. Ama geçen akşam mesela 90 içti, üstüne meme oda kesmedi bir 60cc.. pes dedik.

Bizim ki kusuyor ama memeye çok bağlı yani ne zaman istese veriyorum memeyi dün hiç mama vermedim oda ağlamadı ama bugün çok ağladı mamayı verince sakinleşti bazı günler doymuyor demek

Geçmiş olsun canım en azından hastanede olduğun için için rahat eder evde panik oluyor insan devlete mi gittin ?
Cok sagol canım yok özeldeyiz. Devlette test bile yapmıyorlar antibiyotiği verip gönderiyorlar evet evde panik oluyordum su an rahatım ya genel olarak oksijeni cok güzel cok sükür ekstra sabaha kadar alcak sabah doktor tekrar görüselim dedi bakalım

Cok sagol canım insallah kısa sürede geçer evet erken olması iyi oldu dediğin gibi ya evde panik olmaktansa böyle daha iyi

Ay evet haklısın canım senin işin bize göre 2x zor ama inşallah büyüdüklerinde rahatlığını göreceksin beraber oyun arkadaşı olacaklar hep
İnşallah canım kızımdan çok çektik bizi oyun arkadaşı yaptı hala öyle kimi bulsa oyun diyor zorluyor yıpratıyor annem geldiğinde kadın rahat bi nefes alamıyo bile, ikizler birbiriyle oynasın büyüsünler o günleri görüyüm

Anladım canım bizimde özelde doktorumuz hep ilgileniyor güveniyorum ama bi yanım devlet daha mı iyi acaba diyede düşünmeden edemiyodum, sevindim tam ilerlemeden atlatıcak inşallah orda verilen havalar çok etkili bence sabah güzel haberler alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…