- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Ben devlete de gittim canım su an hastalıklar aynı oldugundan salgın deyip yolluyorlar tabi her yerde aynı olmaz insallah sabaha güzel seyler duyarızAnladım canım bizimde özelde doktorumuz hep ilgileniyor güveniyorum ama bi yanım devlet daha mı iyi acaba diyede düşünmeden edemiyodum, sevindim tam ilerlemeden atlatıcak inşallah orda verilen havalar çok etkili bence sabah güzel haberler alın inşallah
İşte benimki de bastırdıkça büyüyor artık çocukla bir sorunum yok ama kendim çok daralmış haldeyim. Kardeşim gelecek onunla beraber gideceğim öyle planım var ama işte planımı anlatmama rağmen adamın bunda bi rızası yok yazın git diyor
Bilmiyorum kiböyle yazıyor bak
Ay kızlar 2 gündür erken kalkıyorum saat 6,5 , 7 gibi sabah direk kahvaltı ediyorum eşimle ama erken kahvaltı ettiğim için mi bilmiyorum acayip acıkıyorum bugün akşama kadar habire bişeyler attım ağzıma ağzım 5 dk boş durmadı bide acayip çikolata yedim böyle devam edersem tosuncuk olurum 1 haftaya
Ben tüm aşılarını yaptıracağım. Sadece menejit aşısının yan etkisinden korkuyorum o kadarKızlar 4. Çocugum hepsine aşı yaptırdım ama şimdi çevrede aşı karşıtı insanlar çoğalmış sebebi nedir bilmiyorum siz yaptırdınızmı hepiniz bizim aşı gelmemişti 2 aylık ayın 23 de yapılacak Alptuğ 67 günlük
Ay bizde de yeşil kaka oldu uzun süre daha yeni geçti diyebilirim covidden miydi acabaGecmıs olsun.. Bu nasıl Bi kış anlamadım vallabizde ya covid ya domuz gribiydik kesin.. Hepimizi geçirdi sıradan.. Ama dedıgın gibi sina'ya gecmedi burnu tıkanıktı zaten, ama sina da da yeşil kaka oluyo, her zmn degıl ama nedenini anlamadm.. Kaka rengi de böyle tam altın sarısı degıl gibi artık kaka olayını çözemedim Bi türlü.. Yeşil kaka ne zmn oluyo neden oluyo anlamıyorum.. Sümüksü oluyo arada o yedıklerımden oluyo onu anladım ama dıgerını çözemedim
Ya hayır yeşil kaka normal anne sütü alan bebeklerde. Benim kız sütü fazla kaçırınca biz de bile oluyorAy bizde de yeşil kaka oldu uzun süre daha yeni geçti diyebilirim covidden miydi acaba
Kolajeni tavsiye eden doktor da var etmeyen de, genelde 1 yıl sonra diyorlarkeçeleşme olayı çok kötü ya, ben de kolay taramak için sprey kullanıyorum ama etkisi geçtiği an dolanmaya hazır keçe halinde. Bayadır ben de saçımı boyatmadım ama başörtüsü de saçı yıprattığı için sanırım keçeleşme çabuk oldu
O zaman en azından ek gıdayı beklemeliyizbebek şampuanıyla yıkamasam olmuyor bende ama bebek şampuanına alışana kadar saçlar biraz keçeleşme oluyor. Gerçi ben hamilelikten bu yana bu şekilde yapıyorum bir buna dikkat ettim olabilir canım
Ya bugün aynısını benim yapasım geldi ama durdum son anda. Aslında dümdüz saçlarım var hani şöyle tutup kessem başarırım heraldeKızlar ben normalde kendimi bildim bileli saç kremsiz saçımı tarayamazdım ama sonra beş altı yıldır kısa kullanınca kremi bıraktım, banyodan sonra şekillendirici krem sürüyorum sadece arada. Ama bayadır iyice uzadığı için krem ihtiyacı duyuyordum ama alamıyordum nedense bir türlü (bayadır dediğim bir senedir falan) bugün artık yeter be diye alışveriş için girdiğim markette bulduğum ilk kremi aldım (loreal in bir şeyi galiba). Ay valla bir senedir ilk kez banyodan saçımla kavga etmeden çıktım.
Hatta gaza geldim, bakım yaptım saçıma biraz, sonra uçlarından azıcık keseyim dedim. Tam o sırada çıngar çıktı, oğlan ağlaya bağıra bebeğin yattığı odaya girmek istedi (nedenini tam anlayamadım ama babasının olayı yönetememesi nedeniyle olduğu aşikardı) rastgele salladım makası çabuk çabuk bitsin diye. Saçların dalgalı olmasına güvendim vallahi ama hala aynaya bakacak vakit bulamadım.
Kızlar 4. Çocugum hepsine aşı yaptırdım ama şimdi çevrede aşı karşıtı insanlar çoğalmış sebebi nedir bilmiyorum siz yaptırdınızmı hepiniz bizim aşı gelmemişti 2 aylık ayın 23 de yapılacak Alptuğ 67 günlük
Ya benimki yürüyüş mesafesinde. tek başıma bir on beş dakika yürüsem varıcam ama varamıyorumYa bugün aynısını benim yapasım geldi ama durdum son anda. Aslında dümdüz saçlarım var hani şöyle tutup kessem başarırım heralde
Biz hamileyken taşınmak durumunda kaldık o yüzden bu tarafta hiç bildiğim bi yer yok. Eski mahalleme gitmek istiyorum
Ay iyi bari bir de onu kafaya takmayalımYa hayır yeşil kaka normal anne sütü alan bebeklerde. Benim kız sütü fazla kaçırınca biz de bile oluyor
HahaKızlar ben normalde kendimi bildim bileli saç kremsiz saçımı tarayamazdım ama sonra beş altı yıldır kısa kullanınca kremi bıraktım, banyodan sonra şekillendirici krem sürüyorum sadece arada. Ama bayadır iyice uzadığı için krem ihtiyacı duyuyordum ama alamıyordum nedense bir türlü (bayadır dediğim bir senedir falan) bugün artık yeter be diye alışveriş için girdiğim markette bulduğum ilk kremi aldım (loreal in bir şeyi galiba). Ay valla bir senedir ilk kez banyodan saçımla kavga etmeden çıktım.
Hatta gaza geldim, bakım yaptım saçıma biraz, sonra uçlarından azıcık keseyim dedim. Tam o sırada çıngar çıktı, oğlan ağlaya bağıra bebeğin yattığı odaya girmek istedi (nedenini tam anlayamadım ama babasının olayı yönetememesi nedeniyle olduğu aşikardı) rastgele salladım makası çabuk çabuk bitsin diye. Saçların dalgalı olmasına güvendim vallahi ama hala aynaya bakacak vakit bulamadım.
Ay çok tehlikeli Allahtan benimki onları bilmiyorVallahi benimde gözümde yok inan ama ona rağmen gelip kardeşini dürtüklüyor tamam hadi dağıt kır dök ama gelip daha niye kardeşini mıncırıyorsun ya geçen kafasına poşet takmaya çalışıyordu 1 dk yalnız bırakıp WC ye gidemiyorum 15 gğn napcam ben
Ben saçımı bağlamak dışında bir şey yapmıyorum. Sen yapıyor musun?Ya benimki yürüyüş mesafesinde. tek başıma bir on beş dakika yürüsem varıcam ama varamıyorumbir buçuk iki sene olmuştu gitmeyeli zaten, bir de bu akşamdan sonra gidecek yüzüm de kalmadı
Ben o tarafta otururken Fatih sarıkayaya gidiyordumYa bugün aynısını benim yapasım geldi ama durdum son anda. Aslında dümdüz saçlarım var hani şöyle tutup kessem başarırım heralde
Biz hamileyken taşınmak durumunda kaldık o yüzden bu tarafta hiç bildiğim bi yer yok. Eski mahalleme gitmek istiyorum
İşte esas eski mahallem orası. Benim için istanbulun en güzel yeriBen o tarafta otururken Fatih sarıkayaya gidiyordumBence güzel düğün ve kınaya da oraya gitmiştim
Ay iyi bari bir de onu kafaya takmayalım
Hahabüyük oğlun okuldayken yapsaydın keşke ya güzel olmuştur olmadıysa da kuaför az daha keser hiç bir şey olmaz
Bende bugün gaza geldim senin mesajından sonra, Badişi aldık sahilde gezdik bir buçuk saat sonra yemek yedik. Badiş 2 kez kaka bir kez çişe gitti bu süre zarfında otur kalk yediğimden bir şey anlamasam da iyi geldi dışarı çıkmak. Umarım bebiş hasta olmamıştırŞimdi uyutmaya çalışıyorum inşallah ben saati başlayacak birazdan o da bebekle yani ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?