2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben devlete de gittim canım su an hastalıklar aynı oldugundan salgın deyip yolluyorlar tabi her yerde aynı olmaz insallah sabaha güzel seyler duyarız

Ay kızlar 2 gündür erken kalkıyorum saat 6,5 , 7 gibi sabah direk kahvaltı ediyorum eşimle ama erken kahvaltı ettiğim için mi bilmiyorum acayip acıkıyorum bugün akşama kadar habire bişeyler attım ağzıma ağzım 5 dk boş durmadı bide acayip çikolata yedim böyle devam edersem tosuncuk olurum 1 haftaya

Kızlar 4. Çocugum hepsine aşı yaptırdım ama şimdi çevrede aşı karşıtı insanlar çoğalmış sebebi nedir bilmiyorum siz yaptırdınızmı hepiniz bizim aşı gelmemişti 2 aylık ayın 23 de yapılacak Alptuğ 67 günlük

Bence kendine iyi geleceğini düşünüyorsan, bastır. Arabayla gidecekseniz bebek için sıkıntı olmayacaktır. Veya ortaklaşa başka bir çözümde anlaşmaya çalışın. Daralmanın sonu pek iyi olmaz, yıpranma ki yıpratmayasın.

Bilmiyorum ki böyle yazıyor bak

Bir yaşa kadar 400 ünite kullanılıyor dvit. Bir yanlışlık olmasın? Hatta iki üç yaşına kadar 400 kullandırtmıştı bize doktoru oğlumun.

Ay ben de hiç doymuyorum. Artık çareyi yemekten önce yemek yemekte buldum, ne yapayım. Akşam yemeğinden yarım saat önce mesela bir şeyler ( mesela yeşil mercimek) falan yiyorum. Biraz tutar gibi oluyor.

Kızlar galiba bende depresyona eşlik eden panik atakta var. Daha önce panik atağım yoktu doğumdan sonra oldu sanırım. Mesela cocugu eşime, anneme bırakıp diğer odaya uyumaya gittiğimde kalbime bir sıkıntı çöküyor. Uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum, midem bulanıyor, içim bir tuhaf oluyor. Bazen günlük hayatta da aniden oluyor ama uyku zamanları daha sık oluyor. Anlamadım gitti bu ne alaka diye.

Ben tüm aşılarını yaptıracağım. Sadece menejit aşısının yan etkisinden korkuyorum o kadar

Ay bizde de yeşil kaka oldu uzun süre daha yeni geçti diyebilirim covidden miydi acaba

Kızlar iki gündür eşim yok valla ölüyorum yorgunluktan.
İştahım kapandı yorgunluktan o derece. Akşam sadece 2 dilim pide yeme şansım oldu

Kızlar ben normalde kendimi bildim bileli saç kremsiz saçımı tarayamazdım ama sonra beş altı yıldır kısa kullanınca kremi bıraktım, banyodan sonra şekillendirici krem sürüyorum sadece arada. Ama bayadır iyice uzadığı için krem ihtiyacı duyuyordum ama alamıyordum nedense bir türlü (bayadır dediğim bir senedir falan) bugün artık yeter be diye alışveriş için girdiğim markette bulduğum ilk kremi aldım (loreal in bir şeyi galiba). Ay valla bir senedir ilk kez banyodan saçımla kavga etmeden çıktım.

Hatta gaza geldim, bakım yaptım saçıma biraz, sonra uçlarından azıcık keseyim dedim. Tam o sırada çıngar çıktı, oğlan ağlaya bağıra bebeğin yattığı odaya girmek istedi (nedenini tam anlayamadım ama babasının olayı yönetememesi nedeniyle olduğu aşikardı) rastgele salladım makası çabuk çabuk bitsin diye. Saçların dalgalı olmasına güvendim vallahi ama hala aynaya bakacak vakit bulamadım.

Ya bugün aynısını benim yapasım geldi ama durdum son anda. Aslında dümdüz saçlarım var hani şöyle tutup kessem başarırım heralde
Biz hamileyken taşınmak durumunda kaldık o yüzden bu tarafta hiç bildiğim bi yer yok. Eski mahalleme gitmek istiyorum

Aşı karşıtlığını tehlikeli buluyorum, hele de bebekler ve çocuklar söz konusu olduğunda. O topa girmenizi tavsiye etmem.

Ya benimki yürüyüş mesafesinde. tek başıma bir on beş dakika yürüsem varıcam ama varamıyorum bir buçuk iki sene olmuştu gitmeyeli zaten, bir de bu akşamdan sonra gidecek yüzüm de kalmadı

Ya hayır yeşil kaka normal anne sütü alan bebeklerde. Benim kız sütü fazla kaçırınca biz de bile oluyor
Ay iyi bari bir de onu kafaya takmayalım
Haha büyük oğlun okuldayken yapsaydın keşke ya güzel olmuştur olmadıysa da kuaför az daha keser hiç bir şey olmaz

Bende bugün gaza geldim senin mesajından sonra, Badişi aldık sahilde gezdik bir buçuk saat sonra yemek yedik. Badiş 2 kez kaka bir kez çişe gitti bu süre zarfında otur kalk yediğimden bir şey anlamasam da iyi geldi dışarı çıkmak. Umarım bebiş hasta olmamıştır Şimdi uyutmaya çalışıyorum inşallah ben saati başlayacak birazdan o da bebekle yani ama olsun

Ay çok tehlikeli Allahtan benimki onları bilmiyor Ya bizim açık galiba ben kayıtta sormuştum açık daha yeni açıldı okulumuz ara vermeyiz dedi. Meb den izin alıp açabiliyorsun yaz okulu gibi, arkadaşıma bi hafta kapatcaz demiş. Umarım kapanmaz yoksa bende yanarım

Ya benimki yürüyüş mesafesinde. tek başıma bir on beş dakika yürüsem varıcam ama varamıyorum bir buçuk iki sene olmuştu gitmeyeli zaten, bir de bu akşamdan sonra gidecek yüzüm de kalmadı
Ben saçımı bağlamak dışında bir şey yapmıyorum. Sen yapıyor musun? yani belli olmaz bile sanki

Ben o tarafta otururken Fatih sarıkayaya gidiyordum Bence güzel düğün ve kınaya da oraya gitmiştim

Planım öyleydi ama meme vermekten çıkamadık dışarı bir türlü, çıkınca da anca akşama dönebildik.

Bu saatten sonra kuaföre gidersem uçlarından aldırmam, direkt kestiririm gibi geliyor

Oh, iyi etmişsiniz. Biz de bir saat falan yürüdük, bebik uyudu. Şimdi de kucağımda kıpır kıpır. Babası da apt toplantısına gitti. Geçen hafta çoğunluk toplanamadı diye bugüne ertelenen toplantıda bile bir saat kalmıştı, bakalım bugün kaçta gelecek

Hayır, sonra yöneticiye sorucam nasıldı toplantı diye, diyecek ne toplantısı hanfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…