Ben saçımı bağlamak dışında bir şey yapmıyorum. Sen yapıyor musun?yani belli olmaz bile sanki
Bazen heyecanlı heyecanlı kollarını bacaklarını çırparken hızlı hızlı nefes alıyor. Kesin 60 ı geçiyordur. Nasıl bir sorun bu ya da sorun mu? Hiç düşünmemiştim üzerineİngilizlerin ignorance is bliss (cehalet mutluluktur) dedikleri şey bu, kıymetini bilİlk iki ay dkda 60 ı geçmemeli, sonrasında da 50 galiba sınır. Ben de ilk bebeğimden bilmiyorum hiç böyle şeyler. Şimdiki küvez ve hastane yatış öyküsü yüzünden takibimde sürekli.
Sizin bebek makat geliş miydi öyle hatırlıyorum ? Bizim 2.ay kontrolünde kalçada sıkıntı çıktı maalesefArkadaşlar aranızda kalça usg de hafif bulgu olan var mı bizde bulgu var gibi tam emin olmak için bir ay sonra tekrar gelmemiz istendi
O zamanlar öyle hızlı artması çok normal ki. Bazen geceleri de hızlanır solunum sayısı.Korkma yani.Bazen heyecanlı heyecanlı kollarını bacaklarını çırparken hızlı hızlı nefes alıyor. Kesin 60 ı geçiyordur. Nasıl bir sorun bu ya da sorun mu? Hiç düşünmemiştim üzerine
Bazen heyecanlı heyecanlı kollarını bacaklarını çırparken hızlı hızlı nefes alıyor. Kesin 60 ı geçiyordur. Nasıl bir sorun bu ya da sorun mu? Hiç düşünmemiştim üzerine
Ee ben ondan çıkarmadan emziriyorumBen de onun 1 tog olanı var ama işte o az geliyor
Tamam o zaman bir an panikleyeyazdımO zamanlar öyle hızlı artması çok normal ki. Bazen geceleri de hızlanır solunum sayısı.Korkma yani.
Ay yok, yeterki ağzına yiyecek girsinRedpanda11 benim kız da senin gibi d vit aparatına ağzını hemen açıyor ama fıs yaptıktan sonra yüzünü ekşitiyor. Seninki de yapıyor mu
İyi bari rahatladım sakinimYok, yok, bu hastayken takip ettiğimiz bir şey. Solunum sıkıntısı olunca 60 ı geçebiliyor ama dediğim gibi, meme sonrası, uyurken vb sayılmıyor. Heyecanlıyken de sayılmaz. Bizim de dinlenmiş nabzımız, tansiyonumuz falan ölçülüyor ya, aynı hesap.
Redpanda11 benim kız da senin gibi d vit aparatına ağzını hemen açıyor ama fıs yaptıktan sonra yüzünü ekşitiyor. Seninki de yapıyor mu
Ay ben de gittim bugün lcwdan 2.5 togluk tulum aldımEe ben ondan çıkarmadan emziriyorumSenin neden olmuyor? Çok mu pofidik bi şey
Yok ben kendimi yanlış ifade ettim sanırım. Şu an 1 tog kullanıyorum ben de çıkarmadan emziriyorum incecik zaten çok fazla memnunum ama Türk annesi olduğumdan çocuğa yetmez kafasına girdim. Üzerini incecik örtüyorum ama örtmek istemiyorum artık çünkü elleri çok güçlendi çeker ve yüzünü kapatır diye korkuyorum.Gidip 1.6 tog aldım o tulum şeklinde ve nasıl giydireceğim uyurken bilmiyorumEe ben ondan çıkarmadan emziriyorumSenin neden olmuyor? Çok mu pofidik bi şey
AhahaAy yok, yeterki ağzına yiyecek girsinsadece “aaa bu süt değilmiş ama neyse mama mamadır” ifadesi oluyor
Yaa benim yavrum pek saf o zaman. Her seferinde hap diye havada kapıyorBizimki nefret etti dvitten. Doktor tree bir şey vermişti d vit diye, üstelik damlalıklı (bebeğe neden damlalıklı verilir, hatta insan neden fısfıs dururken damlalıklı dvit kullanır, hiç bilmiyorum) bizimki her ağzına sıkışımda yüzünü ekşitiyor, hatta görünce tanıyor galiba, daha vermeden huzursuzlanmaya başlıyor neyse ki bitti bugün, wellcare fısfıslıya geçiyoruz yarın
Kaç aylık aldın? Ben en büyük hatayı 3-6 ay almak ile yaptımAy ben de gittim bugün lcwdan 2.5 togluk tulum aldımsoyasosu uyuyunca nasıl giydireceğim bilmiyorum tabi
Yaa bizde oradayızİşte esas eski mahallem orası. Benim için istanbulun en güzel yeri
Yeni yerim Kartal . Üzgünüm hiç sevemedim Bostancıdan sonra burayı
Phaedra canım oksijen en az kac olmalı biliyorsundur sen
Dediğin yere baktım bana yakın. Biz senle aynı tarafta ve baya yakın oturuyoruz benceYaa bizde oradayızBende öyle demiştim evlendikten sonra ama ben Ataşehir e gittim ordan buraya geldim Arabasız bu tarafta bir şey olmuyor sahil arabasız uzak, oturan kitle çok değişik yolda güvenle gidilmiyor siteden filan çıkınca o yüzden hak veriyorum Keşke Dragos tarafında otursak ya bugün Badişi aldım ya oradaki villalara bakıp ne hayatlar var be dedim Ben bu tarafta mecburiyetten Ali Akman a geliyorum yakın diye fena değil ama Formmed diye bir kuaför var kardeşimin düğününde oraya gittim baya memnun kaldım
HahaPlanım öyleydi ama meme vermekten çıkamadık dışarı bir türlü, çıkınca da anca akşama dönebildik.
Bu saatten sonra kuaföre gidersem uçlarından aldırmam, direkt kestiririm gibi geliyor
Oh, iyi etmişsiniz. Biz de bir saat falan yürüdük, bebik uyudu. Şimdi de kucağımda kıpır kıpır. Babası da apt toplantısına gitti. Geçen hafta çoğunluk toplanamadı diye bugüne ertelenen toplantıda bile bir saat kalmıştı, bakalım bugün kaçta gelecek
Hayır, sonra yöneticiye sorucam nasıldı toplantı diye, diyecek ne toplantısı hanfendi
Ay evet bencede banada yakınDediğin yere baktım bana yakın. Biz senle aynı tarafta ve baya yakın oturuyoruz bence
Düşün Bostancıyı öyle seviyoruz ki hala hafta sonları oraya gidip esnafı selamlayıp cafemizde çay içip caddede tur atıp dönüyoruz. Sağlık ocağımı bile taşımadım oraya gitmek için bahanem olur diye
Ay çok tehlikeli Allahtan benimki onları bilmiyorYa bizim açık galiba ben kayıtta sormuştum açık daha yeni açıldı okulumuz ara vermeyiz dedi. Meb den izin alıp açabiliyorsun yaz okulu gibi, arkadaşıma bi hafta kapatcaz demiş. Umarım kapanmaz yoksa bende yanarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?