Yunanistan mı harikaTemmuzda Yunanistan Eylülde İtalya
İtalyada annemler de bizle olacak. Temmuzda yalnızız, bakalım
Biz de öyleydik, ben o yüzden olabildiğince devam etmek istiyorum buna, tabi kamp işi yaş artık
Merhaba benim kızımda da iki gündür oluyor çok huzursuz oldum fazla emdiği için mi oluyor acaba?Ya hayır yeşil kaka normal anne sütü alan bebeklerde. Benim kız sütü fazla kaçırınca biz de bile oluyor
Ay iyi yapmışsınız valla o tatilde napıcaz bilmiyorum çok uzunRamazanda, evet. Ya ara tatil zaten ramazan bayramına denk gelmiyor mu? Kasımda açıktı bizim okul ama bayram haftası komple tatil. Bayram zaten salı başlıyormuş.
Bizimki de canı sıkılınca gidelim gidelim diye tutturuyorduhele yamaç evleri nasıl gezdik jet hızıyla, allahtan inip çıkmalı şeyler hoşuna gidiyor çocuğun ama bende de yükseklik korkusu var. Çok acayip bir gezi olmuştu cidden
Sütüm artmıyor stres yapmamaya çalışıyorum ama bu durum beni çok etkiledi. Gerçekten psikolojik ve fiziksel olarak yoruldum zaten günlerce eşime yorgunum yoruldum diyip duruyordum bir al çocuğu benden bi kaç saat de git yat de dinlen de illa benim söylemem gerekiyor birşeyleri. O yüzden ona da kızgınım duyarsız kaldı şimdi sütüm kesildi yorgunluktan işte. Zaten gerçekten bıktım tükenmişlik sendromuna girdim. Yok yemek yap yok çamaşırı temizliği çöpü evin işi usandım ya. Birde ben kendim de 2 ay emmişim sütü kesilmiş annemin öyle olacak diye korkuyorum
Yeşil kaka normal ama kızınızda bir huzursuzluk yoksa bence bir sıkıntı yokturMerhaba benim kızımda da iki gündür oluyor çok huzursuz oldum fazla emdiği için mi oluyor acaba?
Bazen özellikle söylemek gerekiyor ne yapmaları gerektiğini.Sütüm artmıyor stres yapmamaya çalışıyorum ama bu durum beni çok etkiledi. Gerçekten psikolojik ve fiziksel olarak yoruldum zaten günlerce eşime yorgunum yoruldum diyip duruyordum bir al çocuğu benden bi kaç saat de git yat de dinlen de illa benim söylemem gerekiyor birşeyleri. O yüzden ona da kızgınım duyarsız kaldı şimdi sütüm kesildi yorgunluktan işte. Zaten gerçekten bıktım tükenmişlik sendromuna girdim. Yok yemek yap yok çamaşırı temizliği çöpü evin işi usandım ya. Birde ben kendim de 2 ay emmişim sütü kesilmiş annemin öyle olacak diye korkuyorum
Temmuzda Yunanistan Eylülde İtalya
İtalyada annemler de bizle olacak. Temmuzda yalnızız, bakalım
Biz de öyleydik, ben o yüzden olabildiğince devam etmek istiyorum buna, tabi kamp işi yaş artık
HarikasınızzzBizim bebiş amerikada doğdu. Daha 15-20 günlükken los angelesta venice beach de geziyorduk. Arabanın bagajında plajda altını açtığım olduSonra oradan geldik 40 günlükken çeşmeden sakız adasına geçtik. Hep dışarıda gezdi bizimle. En son da 2,5 aylıkken boluya kar görmeye gittik. Kara yatırdık montuyla fotoğraf çektik Gazını biraz arttırmış olabiliriz ama anı biriktirmeyi seviyoruz biz eşimle. Şimdi bayramda da almanya planı yaptık. Umarım orada da diş sancıları vurmaz bizi
Bu yazdıklarım senin nezdinde tüm gezmeye cesareti olmayan arkadaşlarıma gelsin
Annenıde al yanınaİki çocuklu ilk tatil planlamasını yaptıkkurban bayramından önceki hafta gidicez bakalım bizi neler bekliyor
Neden klınık bakmadın hiç ben hiç bilmedıgım bir sehırde hiç bilmedıgım bir adam buldum güvendim kestirdimAy dert oldu bana da ya, medicalpark ilk 60 gün, medicana ilk 90 gün lokal yapıyormuş, sonra genel anestezi yapıyormuş. Yakınlarda başka hastane bakamadım araya yine hastalık girince. Genel de yaptırmak istemiyorum, hiç anlamadım şu işi
Öyle düşünme lütfen zaman zaman ben de böyle düşüncelere kapılıyorum. Ama sütün azalda bile artar merak etme. Power pump yöntemiyle sağım denedin mi? 15 dk sağım sonra 10 dk mola sonra 10 dk daha sağım şeklinde yapıyorum ben ve cidden sütü arttırıyor. Günde 2 defa yapabilirsinSütüm artmıyor stres yapmamaya çalışıyorum ama bu durum beni çok etkiledi. Gerçekten psikolojik ve fiziksel olarak yoruldum zaten günlerce eşime yorgunum yoruldum diyip duruyordum bir al çocuğu benden bi kaç saat de git yat de dinlen de illa benim söylemem gerekiyor birşeyleri. O yüzden ona da kızgınım duyarsız kaldı şimdi sütüm kesildi yorgunluktan işte. Zaten gerçekten bıktım tükenmişlik sendromuna girdim. Yok yemek yap yok çamaşırı temizliği çöpü evin işi usandım ya. Birde ben kendim de 2 ay emmişim sütü kesilmiş annemin öyle olacak diye korkuyorum
Yeşil kaka normal ama kızınızda bir huzursuzluk yoksa bence bir sıkıntı yoktur
Bazen özellikle söylemek gerekiyor ne yapmaları gerektiğini.
Ayrıca annenin kesildi diye senin de kesilecek diye bir şey yok ki, dönemsel değişebiliyor sütün miktarı. Bol bol su iç sana neyin iyi geleceğini düşünüyorsan onu ye. Göreceksin bak iyi gelecek
Ben çocuğa kıyamıyorum ilk kez bu ara yetemiyorum bakamıyorum duyguları oluştu vicdan azabı çekiyorum. Aslında emiyor ama emerken ağlıyor sonra bi geliyor herhalde susuyor biraz emip duruyor doymadığını düşünerek dolapta 85 cc sütü ılıklaştırıp verdik eşimle onu da içti bende diyorum ki demek ki doymuyor. Kana kana içiyor çünkü çocuk emzirmenin üstüne bende öyle bi algıya kapılıyorumHemen panik yapma. Artmadığını nereden biliyorsun? Çiş takibinden mi? Kilo takibi sağlıklı sonuç vermeyebilir hastalık geçirdiği için şu aşamada. Emmeye devam ediyorsa, sütünle doyuyordur bence bir şekilde. (Ama şansına dördüncü ayda meme reddi de başlayabiliyor bazı bebeklerdememe reddi durumu varsa, geçtiğimiz günlerde bunu yaşayan ve çözen arkadaşlar oldu, onlar yazar)
Yorulmakta ve tükenmekte çok haklısın, her şey yolunda giderken bile her şeye yetişmemiz mümkün değil ve çok zorlayıcı, bir de bebiş hasta mı oldu, sütüm az mı geldi vs endişeleri varken engelli koşu gibi oluyor hayat. Eşinden veya başkasından yardım alamıyorsan, çok klişe gelse de bebek uyuyunca sen de yat uyu.
Bırak bir gün kalsın evin işi. Yemeği dışarıdan söylersiniz veya ton balıklı makarna yersiniz bir akşam. Biraz dinlenirsen daha iyi değerlendirebilirsin durumu.
Bu arada çamaşırları da sık yıkamayın diyor minimalistler zaten, temiz giysimiz kalmayınca uzun zamandır dolabımızda duran atıl kıyafetleri değerlendiriyormuşuz. Kaç yıldır giymediğimiz bazı kıyafetleri kullanıma sokmuş oluyormuşuz. Mantıklı gibi aslında
Cidden çocukla bu kadar zor mu? Az çok artık kişiliğini tahmin edebildiğim için soruyorum çünkü aktif ve cevval :) birisin.Ah ne güzel ya. Asırlar önce senede iki üç kez yurtdışına çıktığımız olurdu (o kadar şengen almışız, boşa gitmesin diye) ama şimdi hayal gibi geliyor.
Yurtdışı demişken, bizim son seyahatimiz gürcistan’aydı (çocuk yokken tabii). Biz aşırı keyif almıştık, üstelik avrupa ülkelerinin yarı fiyatına gelmişti herhalde tatilimiz. Her türlü zevke hitap edebilen bir ülke, keşfedecek çok bölgesi var. Üstelik pasaport bile gerekmiyordu (hala öyledir).
Yani ister sanat galerisi müze gezmeye, ister trekking yapmaya, doğal güzelliklerini görmeye, ister üzüm bağlarını, şarap mahzenleri dolaşmaya, ister sırf yiyip içmeye gidin, vallahi süper yer. Bizim bir de azerbeycan planı vardı ama çocuk girince araya kaynadı
Bezinin fotoğrafını attım doktoru da benzer şeyler söyledi şimdi çok rahatladım teşekkür ederimYeşil kaka normal ama kızınızda bir huzursuzluk yoksa bence bir sıkıntı yoktur
Bazen özellikle söylemek gerekiyor ne yapmaları gerektiğini.
Ayrıca annenin kesildi diye senin de kesilecek diye bir şey yok ki, dönemsel değişebiliyor sütün miktarı. Bol bol su iç sana neyin iyi geleceğini düşünüyorsan onu ye. Göreceksin bak iyi gelecek
Annenıde al yanına
Neden klınık bakmadın hiç ben hiç bilmedıgım bir sehırde hiç bilmedıgım bir adam buldum güvendim kestirdim
Eşim dıyor kı nasıl guvencez ee dedım herkes evde sünnetcıye sünnet oluyordu en azından adam cerrah
Haklısın dedi
Evet erkek biraz iri bir bebek olucak sanırım boyu 66 cm çıktı 4 aydaBebeğiniz erkek mi?
Benim kızın 40.6
İnşallah bende artsın diye baya bir uğraş verdim de bazen böyle yenilgiye kapılıyorumBazen özellikle söylemek gerekiyor ne yapmaları gerektiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?