2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hayır madem uyumuyor ben de onu taklit ediyorum. Oturduk bu saatte ağzımızdam porpp diye sesler çıkarıp tükürükten baloncuk yapıyoruz he bide çok komik gibi kahkaha atıyor.
Ahahaha çok tatlı oluyorlar bizimki de iki gün önce yapmaya başladı bi an şaşırdım ama şuan karşılıklı püppp yapıyoruz ahahaha
Sesli gülmeyi de geçtim kahkaha atıyor eriyorum, cingirak tutuyor ama daha çok elini yemeyi tercih ettiği için onları atıp elini küçük diline kadar boğazına sokuyor
Oyun halasında da oyuncaklara elini uzatıp yakalamaya başladı yavaştan. Bir de sert yerde yan dönmeye başladı, Gün gün böyle değişimlerini görmek daha bi kac hafta önce put gibi yatarken insan hem gurur hem duygu dolu gözlerle izliyor

Atarlı bebeler yaa emzirmeyi falan denedim bende ama fayda etmedi. Şimdi korkuyorum bundan sonraki banyosundan.
Benim kız banyoyu çok seviyor. Çıkınca bez takılıp kremlenmesi çok okey ama giydirmeye başladığımızda başlıyor ağlamaya. Ağzına mememi verip rahatlatıp sonra giydiriyorum

Umarım atlatmışızdır ya emsin düye ben hala ayakta gezerek emziriyorum otururken çok açsa emiyor iki dakika sanırım birazda alıştırdım. Geçen ay ne kadar almıştı sizin 600 gram filan almış olsa çok sevinicem

640 gr almıştı. Ama en şiddetlisini şu son 2 haftada yaşamıştım. 5saat uyanık ve aç nasıl durur bir bebek o ara eminim hiç almamıştır, hasta olduğum günden bir gün önce başladı tekrar memeye düşkünlüğü. Şu an ağlayınca memeyi veriyorum hemen, son emmeden kaç dakika geçerse geçsin emiyor. bu ve gelecek hafta aldık/alacağız kiloyu belli

soyasosu benimkinin yeni güncellemesi anlatılmaz yaşanır dilini dudaklarını emmek ama böyle normal emmek değil, hani kemal Sunalın cama ekmek bandığı sahne var ya, öncesi ve sonrasında da ağzını oynatması. Tam olarak ona benzeyen değişik emme, çiğneme hareketleri başladı

Ahahshsh gözümde canlandı
Sen nasılsın? Taşındınız mı?

İnşallah canım alsınlar da ortalama da olsa bana yeter artık bende yarın ya da salı aşıya götürücem ilk kez aramadılar. Gün verdiler ama ne zamandı hiç bilmiyorum

Ahahshsh gözümde canlandı
Sen nasılsın? Taşındınız mı?
Çok şükür, Zeynep’in ateşi çıktığı an iyileştim hafif vücut kırgınlığı ve burun takıldı hariç bir şey kalmadı. Yarın taşınıyoruz inşallah. Dün Zeynep’i yeni taşınacağımız eve götürdüm. Tam 3 saat kesintisiz uyudu. Çocuğuma şimdiden iyi geldi oranın enerjisi diye yorumladım

Bu arada ana kucağı almayanlar bebekleri nasıl muhafaza ediyorsunuz ayol ana kucağını yeni evde bıraktık, bugün çocuğu nereye koyacağımı şaşırdım, en son pusete attım çocuğu

Kızlar benimki tummy timedan gerçekten nefret ediyor, bugün bize bunu kanıtladı.

Benim kız dediğim gibi asla aman efenim azıcık popomu kaldırayım da azıcık döneyim falan demeyen bir kız. Bugün tummy time için koydum (ki koyarken kendini geri geri itti dönmeyeyim de karpuz gibi sırtüstü yatayım diye); sonra bu hanım yüzüstnden sırtüstüne doğru kendini döndürdü. 2 kere yaptım 2sinde de döndü. Benim çocuğum sanırım dönebiliyormuş da canı istemiyormuş

Bizimki de ilk başta nefret ediyordu ama spor gibi herhalde bu tummy time yaptıkça kasları güçleniyor ben önüne oyuncak koyup gidiyorum en az 10 dk duruyor öyle. Yorulunca kafasını yastığa koyuyor sonra tekrar kendi kalkıyor o yüzden başında beklemiyorum artık. Ağlarsa gidip her şey yolunda mı diye bakıyorum genelde oyuncağı ileri gitmiş ve alamamışsa ağlıyor

Ana kucağı kalp ben
Zeynep zoru başarmış. Pera yüzüstü olunca döndür beni diye bağırıyor anca
Keşke video eklemesi olsa. Topunu almaya çalışırken tek elini kaldırdı ve hoop yuvarlandı

Yeni eve karşı pozitif enerji doluyum, bence Zeynep de orda sevecek zira bu evde çocuk önünde oyuncak olduğunu bile görmüyor olabilir

Ana kucağı kalp ben

Zeynep zoru başarmış. Pera yüzüstü olunca döndür beni diye bağırıyor anca

Keşke video eklemesi olsa. Topunu almaya çalışırken tek elini kaldırdı ve hoop yuvarlandı
Bu forumun bence en büyük eksiği video atamamak o ağız hareketlerini göstermek isterim size

Hep diyorum benimki tembel, beynini kullanmayı seviyor bedenini değil diye. Bugün onu kanıtladı bize, isteyince bedenini de kullanabiliyormuş

Evde baby nestte yatıyor bizimki salonda, mutfakta yavaştan yatabilen mama sandalyesine koymaya başladım. Dışarıya da bebek arabası veya kanguruyla çıktığım için olduğu yerde duruyor

İnşallah canım alsınlar da ortalama da olsa bana yeter artık bende yarın ya da salı aşıya götürücem ilk kez aramadılar. Gün verdiler ama ne zamandı hiç bilmiyorum

2. Ay aşısının üzerinden iki ay geçmesi gerekiyor galiba. Biz 2 ocakta olmuştuk, 4 marta çağırdılar. Yarın gidiyoruz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…