- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Bende sizden ses bekledim +100gr ile ama gelmediVay, mekikler falan, çaktırmadan spor yapılıyor galibatebrikler
soyasosu LadybirdDA bizim gruptan çıkan forma giriyor anlaşılan, gerçi dün sizden de ses çıkmadı, ben kendi derdime yanayım en iyisi
Rüya beslenmesi diyorsunuz ya.. Uyandığımda hep bu halde oluyor ne rüyasıBenim de tam tarif ettiğin gibi açıkçası
Biz geçen haftaya kadar öyle uyutuyorduk işte bir o bir ben kim daha az yorgunsa
Ama şimdi çok fena. Eşim dün bir saat uğraştı asla uyumadı. Gittim odaya aldım memeye beş dakikaya uyudu
Şu 4. Ay geçince düzelecek diye umut ediyorum
Ahh sabahım şenlendi bu ne güzellik defnooş
Haha öyle bir denedim ama yapıyorum aradabenim şimdi motivasyonum mayısta doğum günü haziranda tatil. Bir de tatile bir arkadaş grubumuz gelecek o da doğum yaptı gerçi de benim acilen tanıdık birini görmeden bu göbeği halletmem lazım
İki çocuklu hayat zor gerçektenKolaylıklar diliyorum. Uyumuş sabah görebilirsin desen. Hadi gel biz boyama, resim yapalım filan desen işe yaramaz mı? Ben de çok iyimserim çocukların dikkatini dağıtma konusunda ama onlar hemen her şeyi anlıyorlardır Hayalimdeki pozitif, sabırlı ve tane tane konuşarak iletişim kuran anne olabilecek miyim acaba
Ay yok ben tartılmadım bile. Kaç gündür bebe çok zorluyor. Kendime güzel şeyler hazırlayacak enerji bulamıyorum kendimde. Dolapta olanları tırtıklıyorum gün boyu ondan bu ruhsuzluk.Vay, mekikler falan, çaktırmadan spor yapılıyor galibatebrikler
soyasosu LadybirdDA bizim gruptan çıkan forma giriyor anlaşılan, gerçi dün sizden de ses çıkmadı, ben kendi derdime yanayım en iyisi
Ben bebeğin ilk mıkırdanmasında uyanıyorum. O yüzden Pera daha tam uyanmamış oluyor. Yani böyle uykumda çok hafif oldu o yüzden hangisi daha iyi bilemedimRüya beslenmesi diyorsunuz ya.. Uyandığımda hep bu halde oluyor ne rüyası
Yok yok var alışık değilim ya şimdi garip geliyorSenin son attığın fotoğrafında hiç göbeğin yoktu kiBen seninle tatile gitsem özgüvenim kırılır bikini filan giyemem yanında öyle güzel fiziğin
HahaOo, rekabet motivasyonu diyorsun, bayılırım, en etkili yöntemlerdendirkeşke ben de o kafaya girebilsem ama benim rekabetim bu aralar gırtlak odaklı gibi, o ne yemiş, ben aynısından daha çok yiyeyim kafasındayım
gerçi ben senin o arkadaşından çok daha iyi durumda olduğuna eminim ama ispatlayamam tabii
Dönmemesi normal daha küçükler ama bir şeyler izlemek için çok daha küçüklerKızlar bizimki hala dönmeyi öğrenemedi 4 ay 3 günlük olduk. Kırmızı balık açınca dikkatle izliyor açmamaya çalışıyorum ama krize girince mecbur kalıyorum sakinleşiyor
Daha çok küçükler elbette başka şekilde dikkati dağılıp sakinleşir.Kızlar bizimki hala dönmeyi öğrenemedi 4 ay 3 günlük olduk. Kırmızı balık açınca dikkatle izliyor açmamaya çalışıyorum ama krize girince mecbur kalıyorum sakinleşiyor
Ekrana çok yatkın doğuyorlar, evde tv hep kapalı oluyor. Sadece bazen müzik çalıyor o da ekran kapalı şekilde ama telefonu gördüğü an kitleniyor. Dün eşim maç izlerken de öyle arkası dönük olmasına rağmen ekranı görmek için hamle yaptı kaç kez. Baya dikkat ediyoruz bu konuya.Dönmemesi normal daha küçükler ama bir şeyler izlemek için çok daha küçükler
Bizde olduk aşı bu sefer cümbür cemaat gitmedikAşımızı olduk geldik. 1 gün banyo yapmasın dedi.. Hayırlısı bakalım..
Yok yok var alışık değilim ya şimdi garip geliyorçok teşekkür ederim ama benimde selülit göbek her ne ararsan var aslında
Hahaya benimde boğazım durmuyor ama işte bir şekilde hayata tutunmak lazım benim eşim sağolsun zayıf ve spor yapan biri yanında benimde kendim için bir şeyler yapmam gerekli gibi şimdi iki çocuk var spor salonuna gideceğine çocuk bak dediğimden diyet yapıyor. O zayıflıyor bende tık yok anlamadım bu işi. Hani emzirince verecektik ilkinde çok çok hızlı gitmişti hepsi
Kaç gündür bebe zorluyor diyorum ama bazen ebeveyn olmadan önceki davranışlarımızdan vazgeçmediğimiz için mi acaba diye düşünmüyor değilim.Ay yok ben tartılmadım bile. Kaç gündür bebe çok zorluyor. Kendime güzel şeyler hazırlayacak enerji bulamıyorum kendimde. Dolapta olanları tırtıklıyorum gün boyu ondan bu ruhsuzluk.
Bizim de standart pazar rutini işte dışarda kahvaltı caddede yürüyüş ordan sahile geçiş. O yüzden pek yazamadım da
Daha çok küçükler elbette başka şekilde dikkati dağılıp sakinleşir.
Ekrana çok yatkın doğuyorlar, evde tv hep kapalı oluyor. Sadece bazen müzik çalıyor o da ekran kapalı şekilde ama telefonu gördüğü an kitleniyor. Dün eşim maç izlerken de öyle arkası dönük olmasına rağmen ekranı görmek için hamle yaptı kaç kez. Baya dikkat ediyoruz bu konuya.
A Astrologsero yani beyin gelişimleri açısından ekransız hayat cidden çok önemli
Umarım ateşsiz geçer yalnız hemşirelerin bu genel konuşmalarına uyuz oluyorum ben.Bizde olduk aşı bu sefer cümbür cemaat gitmedikannemdeydim kardeşim okulda annem işte büyük kızımda var annemin evi 1 sokak arkada olsa da asm daha yakın eşime sen dur ben tek tek götürücem dedim bebek arabasıyla önce perayı götürdüm sonra eşim parsı indirip perayı çıkardı git gel böyle daha rahat oldu sanki mahallenin muhtarı olan teyzeyi görmesek iyiydi ayy hep ona mı denk geliriz eşim de bizimi takip ediyor kadın napıyo diyo e biraz yürüdüm hava aldım oda iyi geldi inşallah ateşsiz geçer
bide 6 aylık bebek vardı oturuyodu desteksiz hemşire çok erken başlamışsınız oturtmaya dedi
Hahaha yok yok ilk oğlum benden çok bağımsız çok kopuk hayatta gözü beni görmez bende zamanla üzülmeye başladım bu konuya aramızda bir bağ yok mu diye birde kv tarafından bu durum çok kullanıldı bana karşı ondan azcık düşkün olsun isterimOğlan anası olunca bu istek hemen mi yükleniyor acaba
Ben hiç dikkat etmedim eşim kurdu kaç kademe acaba benimki sanki çok aşağıdaEvet kademeli canım ama benim de artık indirmem gerekiyor bence biraz
Vazgeçemedik. Özellikle de uyku saati konusunda. Uyku saatimiz geç olunca sabah kalkmak gerçekten işkence gibi. E uyku gerilemesi de var çocukta. Dün en son eşime al sen uyut dedim, yorgunluktan gözümü açamıyordum ve Zeynep hanım uykuya direnmek için elinden geleni yapıyordu. Önce ben uyumuşum ardından da Zeynep. Emme reddi bitti çok şükür, haftaya aşı sonrası uyku eğitimine başlayacağım. Keza uyku düzenimiz çok güzelken 3.ay aşıları atakla birleşip tam bir kombo yaşadık şu bir ayKaç gündür bebe zorluyor diyorum ama bazen ebeveyn olmadan önceki davranışlarımızdan vazgeçmediğimiz için mi acaba diye düşünmüyor değilim.
Hafta içi daha kısa süreli çıkıyorum ama hafta sonları full dışardayız mesela dün sabah çıktık akşam girdik eve.
Akşamları da çocuğu uyuttuktan sonra hemen eşim bir şeyler açıyor genelde yanına bir kaç atıştırmalık arada şarap bira. Ben genelde alkolsüz takılsam da arada az da olsa eşlik ediyorum.
Pera da aslında böyle atak zamanları hariç geç uyuyan bir çocuk değil ama bizim uyumamız hep gece 12 yi geçiyor.
İkinci çocuğu olanlar belki alışmıştır ama ilk çocuğu olanlar anne baba olmaya hemen alıştınız mı? Rutinlerden vazgeçtiniz mi?
Benimki de dönmüyor daha. Hepsi aynı anda aynı şeyleri yapmalı diye düşünmüyorum açıkçası. Şimdilik çıngırağı tutup sallıyor mesela. 10gün önce bu da yoktu. Zamanı gelince yaparlar.Kızlar bizimki hala dönmeyi öğrenemedi 4 ay 3 günlük olduk. Kırmızı balık açınca dikkatle izliyor açmamaya çalışıyorum ama krize girince mecbur kalıyorum sakinleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?