2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizde de var o durum. Üstünde durmamaya çalışıyorum, eşim kolaya kaçmasın diye. Gerçi dün iyi iş çıkardılar 3 saat başbaşa kalıp..

Bence bir süre ara verip anlamaya çalış. Ağır gelmiş de olabilir. Regli ağrısıysa bittikten sonra devam edersin

Bizde de var o durum. Üstünde durmamaya çalışıyorum, eşim kolaya kaçmasın diye. Gerçi dün iyi iş çıkardılar 3 saat başbaşa kalıp..
Yok ben hep bıraktım aslında rutinde de tek başına yıkamak dahil her şeyi yapıyor adam. Sorun onda değil yani sorun bebe de.
Uyutup salonda oturuyoruz mesela uyanıp ağlıyor eşim kalkıyor ama ağlaması hafiflese de bitmiyor. Dayanamayıp odaya geliyorum anında susup sakinleşiyor

Bence bir süre ara verip anlamaya çalış. Ağır gelmiş de olabilir. Regli ağrısıysa bittikten sonra devam edersin
Ay öyle yapıyım olmadı aslında bu hafta annem benimle kalacak baya gitmek istiyordum o buradayken. Ama normal insanlarda bile sanırım g5 de filan biraz acıma oluyormuş. Yarın duruma göre hareket ediyim en iyisi

[
Ay öyle yapıyım olmadı aslında bu hafta annem benimle kalacak baya gitmek istiyordum o buradayken. Ama normal insanlarda bile sanırım g5 de filan biraz acıma oluyormuş. Yarın duruma göre hareket ediyim en iyisi
Aynı anda fazla yüklenmiş olabilir. Normal insana gülesim geldi

Bizde de aynı. Defne artık o alınca sakinleşmiyor. Eşimin de işine geliyor sanki.. o durum sadece o anlıkmış gibi davranıyorum bende

Normal insan derken uzaylı modunda olduğumuzu bu kadar yüzümüze vurmayaydın iyiydi

Rop vardı ama iki gözü tamamen geçti şimdi damarlarda hafif kanama alanları varmış onu takip ediyorlar inşallah bu ay son olur
Merhaba benim oğlumda prematüre 31 haftalık doğdu 3. Kontrolde Rop çıktı sizin kaçıncı kontrolde çıktı nasıl geçti acaba

Ya ben hiç karın kası çalıştırmıyorum ama ona rağmen benim de uyuşukluk azaldı ve karnımın (daha doğrusu göbeğimin ) sol tarafında bir hassasiyet var, hatta arada batma falan hissediyorum da acaba iç dikişler falan patlamış olsa anlamama ihtimalim olur muydu diyorum

Yürüyüş ve evde pilates (karın hareketlerine girmeden) dışında bir icraatım da yok benim.

Benimkide aynı sürekli üzerimde bende çok yoruldum annemlere geldik bu hafta burda kalacağız bizde bakalım inşallah annemdeyken bişeyler değişir. Birde memeye çok düştü bizimki memede uyuma eğilimi var ve uykuya çok zor dalıyor İnşallah ataktandır ve çabuk geçer

Evet benimki de memeci uykudan önce mutlaka istiyor. Meme dışında uyurdu ama artık uyumuyor sayılır işte.
Gündüz iyi ama gece uykusuna yatmadan önce çok zorluyor

Bir kaç gündür benimkide birilerini görünce dudak büzüyor ama genel olarak herkeste duruyor uyumlu bir bebiş ama ben bana biraz düşkün olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…