- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Bizde de var o durum. Üstünde durmamaya çalışıyorum, eşim kolaya kaçmasın diye. Gerçi dün iyi iş çıkardılar 3 saat başbaşa kalıp..Kızlar burda arada laf ettim ama genel olarak eşimle bebek için sorumluluklarımız ortak. Kızım mama da yediği için benim emzirmeye kalkacak mecalim olmadığı zamanlar eşim kalkıp besler o uyutur vs ama son bir haftadır Pera bana düştü resmen. Onun kucağında uyumuyor hatta uyanıp ağlamışsa onun kucağında sakinleşmiyor bile
Ama çok sosyal de bir bebek ( herkese gülücükler) sadece uyku konusunda böyle ve bana bu kadar bağımlı olması bi anda oldu. Geçer mi atak yüzünden mi böyle acabafazlasıyla yorucu çünkü
Bana özel değil o zaman.. Bebeklerden kaynaklı.. hepimizde azda olsa var..Evet yıkanıyor
Sağ bileğim benim de çok kötü bu arada kavanoz kapağı bile kapatamıyorum
Bence bir süre ara verip anlamaya çalış. Ağır gelmiş de olabilir. Regli ağrısıysa bittikten sonra devam edersinKızlar bilek demişken benim de karnımda ağrı olmaya başladı ve hissizliğin %70 i gitti diyebilirim. Acaba bu iyi bir şey mi yoksa yapılan işlemlerden mi ağır geldi. Olmadı birazda bacak bölgesine gidiyim karın bölgesini boş vereyim diyorum. Aynı gün kavitasyon ve elektro bilmem ne yapılınca ağır geldi sanırım. Bir yandan da acaba regli tarihim yakın sanırım diyorum çünkü yumurtlama ağrısı gibi bir ağrı oldu
Yok ben hep bıraktım aslında rutinde de tek başına yıkamak dahil her şeyi yapıyor adam. Sorun onda değil yani sorun bebe de.Bizde de var o durum. Üstünde durmamaya çalışıyorum, eşim kolaya kaçmasın diye. Gerçi dün iyi iş çıkardılar 3 saat başbaşa kalıp..
Ay öyle yapıyım olmadı aslında bu hafta annem benimle kalacak baya gitmek istiyordum o buradayken. Ama normal insanlarda bile sanırım g5 de filan biraz acıma oluyormuş. Yarın duruma göre hareket ediyim en iyisiBence bir süre ara verip anlamaya çalış. Ağır gelmiş de olabilir. Regli ağrısıysa bittikten sonra devam edersin
Aynı anda fazla yüklenmiş olabilir. Normal insana gülesim geldiAy öyle yapıyım olmadı aslında bu hafta annem benimle kalacak baya gitmek istiyordum o buradayken. Ama normal insanlarda bile sanırım g5 de filan biraz acıma oluyormuş. Yarın duruma göre hareket ediyim en iyisi
Bizde de aynı. Defne artık o alınca sakinleşmiyor. Eşimin de işine geliyor sanki.. o durum sadece o anlıkmış gibi davranıyorum bendeYok ben hep bıraktım aslında rutinde de tek başına yıkamak dahil her şeyi yapıyor adam. Sorun onda değil yani sorun bebe de.
Uyutup salonda oturuyoruz mesela uyanıp ağlıyor eşim kalkıyor ama ağlaması hafiflese de bitmiyor. Dayanamayıp odaya geliyorum anında susup sakinleşiyor
Normal insan derkenAy öyle yapıyım olmadı aslında bu hafta annem benimle kalacak baya gitmek istiyordum o buradayken. Ama normal insanlarda bile sanırım g5 de filan biraz acıma oluyormuş. Yarın duruma göre hareket ediyim en iyisi
Ahahs atak geçince geçecekBizde de aynı. Defne artık o alınca sakinleşmiyor. Eşimin de işine geliyor sanki.. o durum sadece o anlıkmış gibi davranıyorum bende
Haha sezaryen olmayan demek istedimNormal insan derkenuzaylı modunda olduğumuzu bu kadar yüzümüze vurmayaydın iyiydi
Merhaba benim oğlumda prematüre 31 haftalık doğdu 3. Kontrolde Rop çıktı sizin kaçıncı kontrolde çıktı nasıl geçti acabaRop vardı ama iki gözü tamamen geçti şimdi damarlarda hafif kanama alanları varmış onu takip ediyorlar inşallah bu ay son olur
Kızlar bilek demişken benim de karnımda ağrı olmaya başladı ve hissizliğin %70 i gitti diyebilirim. Acaba bu iyi bir şey mi yoksa yapılan işlemlerden mi ağır geldi. Olmadı birazda bacak bölgesine gidiyim karın bölgesini boş vereyim diyorum. Aynı gün kavitasyon ve elektro bilmem ne yapılınca ağır geldi sanırım. Bir yandan da acaba regli tarihim yakın sanırım diyorum çünkü yumurtlama ağrısı gibi bir ağrı oldu
Donunu mu? Tuvalet iletişimine mi karar verdinizDonunu almak için 30 sn odasına gitmişimdir
Kendi ekseni etrafında döne döne ilerliyor
Pijama altının kısacasıDonunu mu? Tuvalet iletişimine mi karar verdiniz
Benimkide aynı sürekli üzerimde bende çok yoruldum annemlere geldik bu hafta burda kalacağız bizde bakalım inşallah annemdeyken bişeyler değişir. Birde memeye çok düştü bizimki memede uyuma eğilimi var ve uykuya çok zor dalıyorKızlar burda arada laf ettim ama genel olarak eşimle bebek için sorumluluklarımız ortak. Kızım mama da yediği için benim emzirmeye kalkacak mecalim olmadığı zamanlar eşim kalkıp besler o uyutur vs ama son bir haftadır Pera bana düştü resmen. Onun kucağında uyumuyor hatta uyanıp ağlamışsa onun kucağında sakinleşmiyor bile
Ama çok sosyal de bir bebek ( herkese gülücükler) sadece uyku konusunda böyle ve bana bu kadar bağımlı olması bi anda oldu. Geçer mi atak yüzünden mi böyle acabafazlasıyla yorucu çünkü
Evet benimki de memeci uykudan önce mutlaka istiyor. Meme dışında uyurdu ama artık uyumuyor sayılır işte.Benimkide aynı sürekli üzerimde bende çok yoruldum annemlere geldik bu hafta burda kalacağız bizde bakalım inşallah annemdeyken bişeyler değişir. Birde memeye çok düştü bizimki memede uyuma eğilimi var ve uykuya çok zor dalıyorİnşallah ataktandır ve çabuk geçer
Bir kaç gündür benimkide birilerini görünce dudak büzüyor ama genel olarak herkeste duruyor uyumlu bir bebiş ama ben bana biraz düşkün olsun istiyorumKızlar burda arada laf ettim ama genel olarak eşimle bebek için sorumluluklarımız ortak. Kızım mama da yediği için benim emzirmeye kalkacak mecalim olmadığı zamanlar eşim kalkıp besler o uyutur vs ama son bir haftadır Pera bana düştü resmen. Onun kucağında uyumuyor hatta uyanıp ağlamışsa onun kucağında sakinleşmiyor bile
Benimkide gidiyor yaaa çok komiklerDonunu almak için 30 sn odasına gitmişimdir
Kendi ekseni etrafında döne döne ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?