2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet yani bazı şeyleri çok abartıyolat her bebek kendine özgü gelişiyor orası ayrı ama bazı şeylerde bizim elimizde yanlış hatırlamıyosam büyük kızım 8 aylığa kadar kendi oturmadı ben mi onda da geç kalmışım diye düşündüm bi an kendi derken arkasını yanını desteklerdim hep düşer diye tamamen oturmaya 8 aylık falan hatta 9 olabilir bakıcam eski fotograflardan

Evet bence biraz kış ve bebekle evlere kapalı kalmak bizi sıktı. O yüzden eskiye özlem duyuyoruz. Yazın çiçek açacak buralar bence bikinili, mayolu miniklerle
Bisiklete bence mantıken ikna olmuş durumdayım ama şehiriçinde ve bisiklet yollarını da yaya yolu olarak kullanan insanlarımızla nasıl çıkacağım yola bilmiyorum

Evet tam aynısını düşünüp yazmıştım bence soyaya cevap olarak. Planlar yapıldı ama realiteyi beraber göreceğiz o olmazsa yürürüz, yüzeriz, sahilde örtü serer yuvarlanırız evden çıkalım da hepimiz buluruz bi şeyler

Bu arada dün misafirim vardı kadın takmış sütüme yaramıyor diyip duruyor en son dicektim sağıp vereyim bak bakalım yarıyor mu bi bitmediler türedikçe türüyorlar ayrıca çocuğumun kilosuda iyi hani ne olsun istiyor anlamadım ama insanın bilinç altına işliyor acaba doymuyor mu küçük kaldı diye 4 ayında 7,200 64 cm şuan 7,5 rahat vardır 10 mu olması lazım anlamadım ki

Biz geçtik galiba ya geçen gün eşim artık eskisi gibi vakit geçiremiyoruz dedi çok haklısın dedim. Çocuk yatıyor en geç 1 saate bizde yatmış oluyoruz. Bi sinemaya bile gidemedik ne zamandır bu haftasonu inşallah annem idare edecekte gidicez değişiklik olsun istiyorum bende. sürekli çocuklayız onla vakit geçiriyoruz başbaşa kalmayı özledim çayı içmek için bile o uyusunda yarım saat aralığında rahatça bi bardak çay içelim modundayız ama yapcak bişey yok kızımız evimizin baş tacı oldu Allah sağlık huzur versin zaman su misali akıp geçiyor herşey normalleşicek büyüdükçe..

Sen çok sabırlısın

Sabah az daha yatağımızda eşimin yüzüne kusuyordu ve tabi yatak battı. Şimdi de yeni serdiğim nevresimi ve perdeleri sıyırdı Azıcık hoppidi yapmaya gelmiyor ya Gülüyorum ama endişelenmeli miyim? Bebekler bu kadar kusar mı?

Eklentiler

• 869f0cee-0c4f-43d0-a0bc-6b0aa4d8c293.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 54
Of kızlar bende burda aktif olmak istiyorum ama olamıyorum. Emmesi krizli, mama içmesi krizli, uyuması krizli bazen nefes alamıyorum bitecek mi bu günler gerçekten. İnşallah kızımın mizacı bu değildir sadece ataktır çünkü eşim ve ben o kadar sakin insanlarız ki bizden böyle bir şey çıkması mümkün değil

Olabilir çünkü çok üşengeç kurması bile bir mucize doğumdan kaç gün sonra kurdu bi ara sinirlendi bıraktı gitti

Bu süreçte evin ekmek getireni eşin ise, hiç uğraşma bence adamla. “Tatlım sen kendini yorma, tamirci çağırırım ben, yalnız biraz nakit bırak” de, bak nasıl enerji toplar

Kusuyorlar ben haftada bir nevresim değiştiriyorum, en az 2 kez de çarşaf ve alez yıkıyorum ama bunlar iyi günlerimiz günde 7 8 kere kustuğu zamanlar oluyordu

Ah some İzmirli (veya Amsterdamlı) problems herhalde bunlar, ben bisiklet yolunda yaya bulsam öper başıma koyarım

Burada motor geçiyor bisiklet yolundan, yol kenarından geçenlere araba park ediyorlar hatta

Atak o atak bizimkide bu aralar gece 3 e cıkardı uyanmaları
Donunu almak için 30 sn odasına gitmişimdir
Kendi ekseni etrafında döne döne ilerliyor
Ahh kuzum dün geceden kalma heralde gs

Ay şu gerizekalılar beni neden bulmuyor hiç ya, tüm sinirimi stresimi alırdım vallahi

Atak o atak bizimkide bu aralar gece 3 e cıkardı uyanmaları

Ahh kuzum dün geceden kalma heralde gs
Benimki dün beş kere falan uyanmıştır.

Bu arada 10 gibi ilk uykusuna yattı normalde 45 dkkya kalkardı hala uyuyor keşke ben de uyusaydım öyle elimde telefon kaldım saatlerdir

Evet evet dünden kaldı tüm gün öyle dolaştırdı babası dışarda

Sen çok sabırlısın
Doğum yaptığımdan beri bela oldu bu kadın ya daha 40 bebeği kendi torunuyla karşılaştırıyordu bebek o zaman büyüktü hayır kilo iyi birşey olsa neyse diycem torununa suan obezite başlangıcı denilmiş hala da onla kıyaslıyor çocuk 10 aylık olmuş benimki daha 4 aylık birde baya açık açık yüzüme diyor sütün yaramıyor bizim gelin ne yese süt oluyor bu arada çağırmıyorum kendisi geliyor kızın peşine takılıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…