ah tosuncuuk senin eller kollar ağrır tabi
ShshshsDağına göre kar işte. Adamın on katıyım resmen kilogram olarak
Evet yani bazı şeyleri çok abartıyolat her bebek kendine özgü gelişiyor orası ayrı ama bazı şeylerde bizim elimizde yanlış hatırlamıyosam büyük kızım 8 aylığa kadar kendi oturmadı ben mi onda da geç kalmışım diye düşündüm bi an kendi derken arkasını yanını desteklerdim hep düşer diye tamamen oturmaya 8 aylık falan hatta 9 olabilir bakıcam eski fotograflardanUmarım ateşsiz geçer yalnız hemşirelerin bu genel konuşmalarına uyuz oluyorum ben.
Doktoru takip ediyor sonuçta kontrolde oturtu baktı. Çok güzel dikleşiyor yavaştan destekli şekilde başlayın dedi bize mesela. Çocuk zaten ben oturtmasam bile kendi oturmaya çalışıyor sürekli.
Böyle laflar gelince de uyuz oluyorum işte
Of aman zaten aksi bir günümdeyim
Evet bence biraz kış ve bebekle evlere kapalı kalmak bizi sıktı. O yüzden eskiye özlem duyuyoruz. Yazın çiçek açacak buralar bence bikinili, mayolu miniklerleAy ne mükemmel
İlk olarak cinsel hayat bizde de etkilendi çünkü benim libidom yok gibi bir şey oldu. Ya hormonlardan ya tembellikten ya da kendimi beğenmemekten bilmiyorum ama etkilendiği kesin.
Kamp bizde de vardı ama artık canım konfor istiyor ondan vazgeçmek zor gelmedi
Ben yapı gereği kontrolcü ve risk sevmeyen bir insanım. Mesela biz de bayılıyoruz bisiklete ve kanoya. Eşim çok istiyor bebek koltuğu alıp çıkmayı ama asla kabul edemiyorum bunu. Keza kanoda öyle oldu artık.
Her şeyin zamanla çok daha güzel olacağına inanıyorum ( şimdi güzel değil diyemem zaten sadece yorucu) . Hele sabırsızlıkla yazı bekliyorum. Ben yüzmeye bayılırım. Cıbıl cıbıl sahilde denizde dolaştığı anı bekliyorum hep.
Olabilir çünkü çok üşengeç kurması bile bir mucize doğumdan kaç gün sonra kurdu bi ara sinirlendi bıraktı gittiEşin iş çıkmasın diye direkt ikinci kademeden mi kurdu acaba
Kaynana olduk iyi miDaha iyi ağlamasın işteah bu erkek analarıı
Üç diye biliyorum. Aşağıda çok çok zor bence de bebek de uyanıyor koyarken hem
Evet tam aynısını düşünüp yazmıştım bence soyaya cevap olarak. Planlar yapıldı ama realiteyi beraber göreceğizYa çok güzelmiş hayatınız, outdoor sporları çoluk çocuk maaile yapanları görürüm, çok özenirim ben de ama biz daha sporu bırak, çadır alıp kamp kuramadık bekar hayatımızda, çocukla hiç giremiyoruz o yüzden o taraklara.
Benim bisikletimde çocuk koltuğu var, ne heveslerle taktırmıştım ama toplasan on kez çıkamadık büyük oğlumla çünkü bu şehirde kendimi trafikte hiç rahat hissetmiyorum ve ne yazık ki trafik araç yolu ile sınırlı kalmıyor, yaya yolu, bisiklet yolu, koşu yolu gibi ayrımlardan bihaber insanlar araç kullanıyor çünkü
Biz geçtik galiba ya geçen gün eşim artık eskisi gibi vakit geçiremiyoruz dedi çok haklısın dedim. Çocuk yatıyor en geç 1 saate bizde yatmış oluyoruz. Bi sinemaya bile gidemedik ne zamandır bu haftasonu inşallah annem idare edecekte gidicez değişiklik olsun istiyorum bende. sürekli çocuklayız onla vakit geçiriyoruz başbaşa kalmayı özledimKaç gündür bebe zorluyor diyorum ama bazen ebeveyn olmadan önceki davranışlarımızdan vazgeçmediğimiz için mi acaba diye düşünmüyor değilim.
Hafta içi daha kısa süreli çıkıyorum ama hafta sonları full dışardayız mesela dün sabah çıktık akşam girdik eve.
Akşamları da çocuğu uyuttuktan sonra hemen eşim bir şeyler açıyor genelde yanına bir kaç atıştırmalık arada şarap bira. Ben genelde alkolsüz takılsam da arada az da olsa eşlik ediyorum.
Pera da aslında böyle atak zamanları hariç geç uyuyan bir çocuk değil ama bizim uyumamız hep gece 12 yi geçiyor.
İkinci çocuğu olanlar belki alışmıştır ama ilk çocuğu olanlar anne baba olmaya hemen alıştınız mı? Rutinlerden vazgeçtiniz mi?
Sen çok sabırlısınBu arada dün misafirim vardı kadın takmış sütüme yaramıyor diyip duruyor en son dicektim sağıp vereyim bak bakalım yarıyor mubi bitmediler türedikçe türüyorlar ayrıca çocuğumun kilosuda iyi hani ne olsun istiyor anlamadım ama insanın bilinç altına işliyor acaba doymuyor mu küçük kaldı diye 4 ayında 7,200 64 cm şuan 7,5 rahat vardır 10 mu olması lazım anlamadım ki
Olabilir çünkü çok üşengeç kurması bile bir mucize doğumdan kaç gün sonra kurdu bi ara sinirlendi bıraktı gitti
Kusuyorlar ben haftada bir nevresim değiştiriyorum, en az 2 kez de çarşaf ve alez yıkıyorumSabah az daha yatağımızda eşimin yüzüne kusuyordu ve tabi yatak battı. Şimdi de yeni serdiğim nevresimi ve perdeleri sıyırdıAzıcık hoppidi yapmaya gelmiyor ya Gülüyorum ama endişelenmeli miyim? Bebekler bu kadar kusar mı?
Evet bence biraz kış ve bebekle evlere kapalı kalmak bizi sıktı. O yüzden eskiye özlem duyuyoruz. Yazın çiçek açacak buralar bence bikinili, mayolu miniklerle
Bisiklete bence mantıken ikna olmuş durumdayım ama şehiriçinde ve bisiklet yollarını da yaya yolu olarak kullanan insanlarımızla nasıl çıkacağım yola bilmiyorum
Evet tam aynısını düşünüp yazmıştım bence soyaya cevap olarak. Planlar yapıldı ama realiteyi beraber göreceğizo olmazsa yürürüz, yüzeriz, sahilde örtü serer yuvarlanırız evden çıkalım da hepimiz buluruz bi şeyler
Atak o atakKızlar burda arada laf ettim ama genel olarak eşimle bebek için sorumluluklarımız ortak. Kızım mama da yediği için benim emzirmeye kalkacak mecalim olmadığı zamanlar eşim kalkıp besler o uyutur vs ama son bir haftadır Pera bana düştü resmen. Onun kucağında uyumuyor hatta uyanıp ağlamışsa onun kucağında sakinleşmiyor bile
Ama çok sosyal de bir bebek ( herkese gülücükler) sadece uyku konusunda böyle ve bana bu kadar bağımlı olması bi anda oldu. Geçer mi atak yüzünden mi böyle acabafazlasıyla yorucu çünkü
Ahh kuzum dün geceden kalma heralde gsDonunu almak için 30 sn odasına gitmişimdir
Kendi ekseni etrafında döne döne ilerliyor
İdolümsünBu süreçte evin ekmek getireni eşin ise, hiç uğraşma bence adamla. “Tatlım sen kendini yorma, tamirci çağırırım ben, yalnız biraz nakit bırak” de, bak nasıl enerji toplar
Bu arada dün misafirim vardı kadın takmış sütüme yaramıyor diyip duruyor en son dicektim sağıp vereyim bak bakalım yarıyor mubi bitmediler türedikçe türüyorlar ayrıca çocuğumun kilosuda iyi hani ne olsun istiyor anlamadım ama insanın bilinç altına işliyor acaba doymuyor mu küçük kaldı diye 4 ayında 7,200 64 cm şuan 7,5 rahat vardır 10 mu olması lazım anlamadım ki
Benimki dün beş kere falan uyanmıştır.Atak o atakbizimkide bu aralar gece 3 e cıkardı uyanmaları
Ahh kuzum dün geceden kalma heralde gs
Doğum yaptığımdan beri bela oldu bu kadın ya daha 40 bebeği kendi torunuyla karşılaştırıyordu bebek o zaman büyüktü hayır kilo iyi birşey olsa neyse diycem torununa suan obezite başlangıcı denilmiş hala da onla kıyaslıyor çocuk 10 aylık olmuş benimki daha 4 aylık birde baya açık açık yüzüme diyor sütün yaramıyor bizim gelin ne yese süt oluyorSen çok sabırlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?