2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Demekki normal ya bilmiyorum belki de denk geldi ama hani ben şey yazmıştım ya bu işlemlerden sonra sanki spor yapsam yapabilecek gibiyim. Asla ama asla mekik çekemezdim ben şimdi tek seferde 20 tane çekiyorum bence kaslarım o kadar ama o kadar zayıfmış ki biraz kendine gelmiş.

Bende dikiş yerini inceledim bugün kırmızı bir çizgi şeklinde. İnstagramdan da karşıma bir doktor çıktı kesi izi diye paylaşmış işte sanırım benim cilt dokumla o kesi izi hep kalacak. Çünkü baktım yok ameliyattan 9 gün sonra filan insanların incecik çizgi, benim bildiğim kırmızı 0.9 kalem ucu kalınlığında bir çizgi

Evet benimki de memeci uykudan önce mutlaka istiyor. Meme dışında uyurdu ama artık uyumuyor sayılır işte.
Gündüz iyi ama gece uykusuna yatmadan önce çok zorluyor
Kızlar bir şekilde babaya geri postalamanın yollarını arayın bir yapışınca üstünüze kalıyor ya benim kızım o kadar düşkün ki bana tamam çok güzel bir şey de bayıyor bir süre sonra artık fizyolojik olarak bayıyor yani babası yarın gidiyor bir hafta yok kızım babanı öp istersen 5 gece yok diyorum gerek yok diyor öyle bir model bir şekilde döndürün babaya yoksa o yük sırtınıza öyle bir biniyor ki. Şimdi Umayı ben hiç uyutmuyorum gece uykusuna geçerken zaten gece hep bende. En zoru gece uykusuna geçirmek o da babasının görevi artık

Evet benimki de memeci uykudan önce mutlaka istiyor. Meme dışında uyurdu ama artık uyumuyor sayılır işte.
Gündüz iyi ama gece uykusuna yatmadan önce çok zorluyor
Memeyle uyumaya alışacak diye korkuyorum ama huysuzlansında istemiyorum 45 dakika falan sürüyor derin uykuya geçmesi memede. Benimki gündüzde uğraştırıyor malesef mutlaka meme istiyor

Bence kendileri kafalarını döndürmeye başlayınca asıl o zaman düzelecek bize doktor kesin düzelecek endişe etmeyin dikkat edin biraz sadece yeter dedi bende e bebekten bir yastık almıştım doktor önerisiyle ince sert bir şey o pek işe yaramadı ama buna benzer lucky day marka aldım epey farketti bu attığınıza bir bakayım çünkü bizdeki ayarlanır değil küçük gelmeye başladı kendisi döndürüyor artık kafasını sola da az biraz daha var ama çok çok azaldı diyebilirim yastık kesinlikle işe yarıyor bence. Birde uyanınca tummy time bizimki sevmiyor ama bacağıma yatırıp öyle tuttum ya da kanguruyla gezdik evde hep yatırmamaya çalıştım tabiki ikizler bu zor olabilir sizin için ama düzelecek büyüdükçe

Bende aldım ama daha etkisini göremedik çünkü uyandığında yastıkla alakası kalmamış oluyor daha erken dönemde kullanmalıyduk sanırım. Sabit yatarlarken
Aaa aynısını mı aldın yanlardan büzülerek sabitleniyor bende kayma olur gece ve daha çok bozukluk olur diye almak istememiştim bununla yandan üsten sabitleye biliyosun diye iyi geliceğini düşünmüştüm yorumlarıda çok iyi 6. Ayda kullanmaya başlayanlarıda okudum geç kalmamışızdır inşallah

Pera da daha çok var ve bi kulağı önde bi kulağı arkaya doğru orantısızlıkta var arkadan bakınca daha çok belli oluyor, koltuk takımı almıştım dün montaja gelen biri aynı kafası yamuk ve kulaklarınde otantısızlık vardı onu gördüm çok üzüldüm bende düzeliceğini umuyorum ama her şekilde aynı yönde dönüyor 1 aydır tersine gögüsümde emziriyorum ama pek etkili olmadı gibi artık kendini kaydırıyor ve istediği gibi çeviriyor evet sevindim fayda sağlamasında en azından ilerlemez inşallah toparlar o büzülenler kafama yattı diğerlerinde illaki kendini çevirir bununla sabitleriz diye düşünüyorum bide kusma olayı var sabitlersek kusar kendini kurtaramaz diye korkuyorum ama diğer tarafa çeviriceğim alışma sürecinle gerekirse gündüz yatar denemedim demem en azından

Merhaba benim oğlumda prematüre 31 haftalık doğdu 3. Kontrolde Rop çıktı sizin kaçıncı kontrolde çıktı nasıl geçti acaba
Merhaba bizim ilk zamandan beri rop var dediler 1 Kasımdan beri düzenli kontrole gidiyorduk şükür geçen hafta son kontrolümüz oldu ropun geçtiğini söylediler herhangi bir müdahale olmadı, sadece sıkı takip oldu ve kendiliğinden geçti

Bence az da olsa dikkat etmeye başladıktan sonra ilerlemiyor sizinde ilerlemeyecek üzülme hiç ve geçecek büyüdükçe geçen kontrolde doktor d vitaminini de düzenli alın hiç sorun olmayacak 2 3 yaşına kadar kafa simetrileşmeye devam eder dedi sadece gündüzleri yapmak siz uyurken normale çevirmek evet daha güvenli olur ve yeterli olur zaten gündüzleri diğer tarafa alışırsa bir süre sonra geceleri kendisi çevirir açıkçası dikkat ettim ama öyle her uykuda değil çünkü ben çeviriyordum yine aynı oluyordu özellikle gece uykusunda ben korktuğum için yanına bir şey koyamadım destek olarak. Geceleri hep sağ yatmıştı şimdi kendisi sola da çeviriyor biraz alıştı

Eve aynı yastık. Ama üstte ipi yok. Sadece iki yanda var. Ve yastıkla son durumumuz bu oluyor genelde.

Eklentiler

• 1000013159.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 63
inşallah 1 aya toparlıcaklardır

Benim de tam tarif ettiğin gibi açıkçası
Biz geçen haftaya kadar öyle uyutuyorduk işte bir o bir ben kim daha az yorgunsa
Ama şimdi çok fena. Eşim dün bir saat uğraştı asla uyumadı. Gittim odaya aldım memeye beş dakikaya uyudu
Şu 4. Ay geçince düzelecek diye umut ediyorum
Eve aynı yastık. Ama üstte ipi yok. Sadece iki yanda var. Ve yastıkla son durumumuz bu oluyor genelde.
Ahh sabahım şenlendi bu ne güzellik defnooş

Gündüz uykusu olmayınca gece uyuyor bizimki. Her gece aynı saatte yatırsan ama Eymen de öpse öncesinde iyi geceler dilese. Belki yattığı odaya gelmez bir daha sabaha kadar

Öyle zmnlarda oluyo.. Eymenin cok aklına gelmedgı zmnlar uzun uyuyo.. Ama Bı gelsin, anne Ömer sinaya bakcam ben diyince tutana aşk olsun illa uyandıracak

Vay, mekikler falan, çaktırmadan spor yapılıyor galibatebrikler

soyasosu LadybirdDA bizim gruptan çıkan forma giriyor anlaşılan, gerçi dün sizden de ses çıkmadı, ben kendi derdime yanayım en iyisi

Aman neyse çok kötü durmuyor kızlardan hatıra olarak kalsın ne yapalım

Umarım düzelir şimdilik bizde öyle bir güncelleme yok hatta şimdi Badeyi bıraktım sahilde yürüdüm geldim. 10 gibi uyurdu ilk uykuyu bende yetiştim saate ama annem uyutmuş Sana düşkün olmayan çocuk çok iyi diye seviniyor o da çünkü aşırı zor. Çalışırken günde 2 kere uyuyordu bir de büyüktü yani her seferinde bebek arabasıyla gezdire gezdire uyutup dışarda soğukta bekliyorlardı. Sonra balkon salıncağında uyumaya başladı en son kaşıma işte. Şimdi sarılmaya döndük

Haha öyle bir denedim ama yapıyorum arada benim şimdi motivasyonum mayısta doğum günü haziranda tatil. Bir de tatile bir arkadaş grubumuz gelecek o da doğum yaptı gerçi de benim acilen tanıdık birini görmeden bu göbeği halletmem lazım

Öyle zmnlarda oluyo.. Eymenin cok aklına gelmedgı zmnlar uzun uyuyo.. Ama Bı gelsin, anne Ömer sinaya bakcam ben diyince tutana aşk olsun illa uyandıracak
İki çocuklu hayat zor gerçekten Kolaylıklar diliyorum. Uyumuş sabah görebilirsin desen. Hadi gel biz boyama, resim yapalım filan desen işe yaramaz mı? Ben de çok iyimserim çocukların dikkatini dağıtma konusunda ama onlar hemen her şeyi anlıyorlardır Hayalimdeki pozitif, sabırlı ve tane tane konuşarak iletişim kuran anne olabilecek miyim acaba

Senin son attığın fotoğrafında hiç göbeğin yoktu ki Ben seninle tatile gitsem özgüvenim kırılır bikini filan giyemem yanında öyle güzel fiziğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…