2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay evet ya doğruyu biliyorsun ama bazen ona vaktin veya enerjin olmuyor Bizlere bakıcı değilde eve temizlikçi ve mutafağa aşçı lazım. Ondan sonra bizden iyi anne olamaz bkz. İnstramoms

Yapıla araştırmalar (gerçi hangi araştırmaya göre orası ayrı ama ) görüntülü görüşme 2 taraflı iletişim olduğu için normal tv, video izlemek gibi zararlı değilmiş. Benim akrabalar uzakta, hepsiyle görüntülü konuşuyoruz ve artık çoğunu tanıyor. Tepki veriyor, elinde olsa ekrandan kucaklarına gidecek bazılarının

ama kv ile konuşurken nerdeyse hep ağlıyor

Daha iyi ağlamasın işte ah bu erkek analarıı
Ben hiç dikkat etmedim eşim kurdu kaç kademe acaba benimki sanki çok aşağıda gece alırken zor oluyor
Üç diye biliyorum. Aşağıda çok çok zor bence de bebek de uyanıyor koyarken hem

Çok tehlikeli cümleler kuruyorsun “çocuk uyuduktan sonra”, “geç uyuyan bir çocuk değil” falan diye, neme lazım dursun şurada

Ben o konuda da evrime ve doğal seçilime inanıyorum. Güçlü olan rutin varlığını sürdürüyor, diğerleri de ortama (bebişe) uyumlanıyor bir şekilde. Tabii bu uyumlanma süreci sonunda ilk haliyle hiçbir alakası kalmamış olabiliyor bazı rutinlerin

Biz ilkinde de kolay alıştık galiba ve rutinlerimizi yeni halleriyle kucakladık, yeni rutinler benimsedik, o rutinlere bağlandık vs ama bazılarından vazgeçmiş olmak tabii ki arada sırada düşününce üzebiliyor insanı. Yani sürekli düşünmüyorsun ama hey gidi, deyip hafif buğulu gözlerle uzaklara dalabiliyorsun

Bizim de hep uzakta olduğu için bizde 2 dk gibi gösteriyoruz ama yine de onu da istemiyorum ben.
Bu arada kv görünce ağlaması çok iyi
Aynısı aynısıı. Uyumayan çocuk olunca senin de o uyuduğunda uyuman lazım ama yok akıllanmayız biz

Bizim biraz hayatımız değişti ama biz de tam tersi bebiş büyüdükçe eski hayatımıza dönmeye çabalıyoruz.
Örneğin cinsel hayat çok etkilendi. Siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama biz zaman bulmakta zorlanıyoruz Erken uyuyoruz artık.
Onun dışında bebeğimin akşam uykuları daha yeni yeni düzene giriyor. O uyuyunca ekran açıyoruz ama dışarı çıkma konusunda değişiklikler oldu. Her fırsatta çıktık. Uzun yol, uçak, feribot seyahatleri bile yaptık ama örneğin tatildeyken otelde aynı anda hiç yemek yiyemedik. Bizim bebeğimiz gazlı olduğu için birimiz hep onunla ilgileniyordu ama yine de biz dışarı çıkmaktan vazgeçmedik tabi
Bir de bizde bisiklet, kano, paddle board, kamp, trekking hepsi var. Ourdoor sporları çok severiz ama tabi benim hamileliğimle ve şimdi bebekle onlara ara verdik. Ama dün yeni bir bisiklet aldık. Bebeğimize koltuk taktıracağız ki birlikte de çıkalım. Aslında bebeğimiz bize, biz ona alışıyoruz hepimiz zamanla. Tamamen eski düzenimiz olamasa da birlikte yeni ve eskiye benzer biz düzen oturtacağız hepimiz

Kızlar bizimki hala dönmeyi öğrenemedi 4 ay 3 günlük olduk. Kırmızı balık açınca dikkatle izliyor açmamaya çalışıyorum ama krize girince mecbur kalıyorum sakinleşiyor
Canım ben biz uzmandan duymuştum görüntülü görüşme ekrandan sayılmıyormuş. Ben öyle zamanlarda annemi arıyorum görüntülü o da çok konuşkan olduğu için bebeğimle bıcır bıcır agulu gugulu konuşuyorlar ben de işim varsa yapıyorum veya dinleniyorum

Ay evet ya doğruyu biliyorsun ama bazen ona vaktin veya enerjin olmuyor Bizlere bakıcı değilde eve temizlikçi ve mutafağa aşçı lazım. Ondan sonra bizden iyi anne olamaz bkz. İnstramoms

Evet, kesinlikle. İnsanı yoran evi çekip çevirmek zorunda olmak. Alt yapıyı kursunlar, biz üç tane de bakar büyütürüz, beş tane de

Bazen sırf kararları veren ve denetleyen kişi olmak bile yoruyor. Yani mutfakta aşçım, evde temizlikçim olsa çok güzel olurdu tabii ama bir de onları idare edecek bir kahya alabilirsem, dünyanın en iyi annesi olabilirim.

İnisiyatif kullanabilen kalifiye eleman bulursan kalfaya gerek olmayabilir

Ahaha evet hemen kaşıyorum popomu
Bizim de vazgeçtiğimiz şeyler oldu tabii. Zaten mecburen olması gereken de bu.
Yeni rutinlerimi de seviyorum da nasıl sevmeyeyim zaten :) ama işte bazı amalar ve bazı zamanlar var ki ben anlatmasam da siz anlarsınız

Aşçı aynı zamanda kahyaymış. Mutfağı ve evin çalışanlarını yönetiyormuş lütfen sen bihtersin biraz daha zengin gibi düşünür müsün

Beklentini düşürmeni öneririm bir de Dün avm dolaşıp, parkta yürüdük diye (günlerce ormanda kamp, yürüyüşler, su sporları yapan ben ve eşim) akşam ya ne güzel gündü dolu dolu geçti diye sevindik, birbirimize sarıldık

Asm’den geldik bu arada. 4. Ay aşıları yapıldı. 8 kg 63 cm olmuş tosunum kafası da 42 cm.

Hasta olmadan yaptırdık diye sevindim ama şimdi uykusunda horlamaya başladı, inşallah kabus geri dönmüyordur

Bizim hemşire yıkayabilirsin dedi bu arada LadybirdDA ama bazıları garantici oluyor, bir gün yıkamayın diyorlar. Ben kendim de biontechten sonra yıkanan bir birey olduğum için yıkarım belki akşama

Ay ne mükemmel
İlk olarak cinsel hayat bizde de etkilendi çünkü benim libidom yok gibi bir şey oldu. Ya hormonlardan ya tembellikten ya da kendimi beğenmemekten bilmiyorum ama etkilendiği kesin.
Kamp bizde de vardı ama artık canım konfor istiyor ondan vazgeçmek zor gelmedi
Ben yapı gereği kontrolcü ve risk sevmeyen bir insanım. Mesela biz de bayılıyoruz bisiklete ve kanoya. Eşim çok istiyor bebek koltuğu alıp çıkmayı ama asla kabul edemiyorum bunu. Keza kanoda öyle oldu artık.
Her şeyin zamanla çok daha güzel olacağına inanıyorum ( şimdi güzel değil diyemem zaten sadece yorucu) . Hele sabırsızlıkla yazı bekliyorum. Ben yüzmeye bayılırım. Cıbıl cıbıl sahilde denizde dolaştığı anı bekliyorum hep.

Ya çok güzelmiş hayatınız, outdoor sporları çoluk çocuk maaile yapanları görürüm, çok özenirim ben de ama biz daha sporu bırak, çadır alıp kamp kuramadık bekar hayatımızda, çocukla hiç giremiyoruz o yüzden o taraklara.

Benim bisikletimde çocuk koltuğu var, ne heveslerle taktırmıştım ama toplasan on kez çıkamadık büyük oğlumla çünkü bu şehirde kendimi trafikte hiç rahat hissetmiyorum ve ne yazık ki trafik araç yolu ile sınırlı kalmıyor, yaya yolu, bisiklet yolu, koşu yolu gibi ayrımlardan bihaber insanlar araç kullanıyor çünkü

Ya çok tatlısın
ah tosuncuuk senin eller kollar ağrır tabi

Maşallah yaa beton gibiler şimdiden

Kesinlikle katılıyorum
Hamileyken ye, emzirince nasıl olsa vereceksin diyenler şimdi de çocuk ayaklansın, o zaman kesin verirsin diyorlar çocuk ayaklanınca arazi olacaklar tabii
Haha çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…