Dinlenmeyle geçmiyorsa doktora gidilecek mecburenBende oyle dusundum ama unıvde bılıncsız spor yapmaktan belimde iki buyuk kulunç vardı.. Akapunktur ıgnelerı neler denedım, en sonunda fızık tedavıyle gecmıstı.. Kac yıldır hortlamadı.. O mu acaba dıyorum.. O da tutukluk yapıo, bacaga vuruyodu
Oy maşallah çok sevindim. Ben ilk hastaneye gittiğimde (5 saat ayrı kalmıştık), geldiğimde aynı seninki gibiydi. Sonra fiziğe gittiğimde iyice anneme alışmıştı. Güzel geçsin, bizler onlar için çalışıyoruz. Bir de vicdan azabı çekmeyelimDün giremedim canım yeni gördüm güzel geçirmiş annem sıkıntı olmamış ama beni görünce böyle bir sarıldı kıyamam yaanneme de baya alıştı. İlk gün annem geldiğinde çenesini burka burka ağlamıştı şimdi gülücükler saçıyor. Benim en korktuğum uykusuydu çünkü bazen cidden inat uykusu olduğu halde uyumuyor ve çığlık atmayı öğrenmiş şimdi çığlıklar atıyor resmen inşallah kolaylıkla atlatırız şu dönemi
Ya bazen alıp cidden paketıyle satan var cocuk elıne bıle almamıs oluyor. Ama bende güvenip almam.Ayrıca kim bu 2.el sophieleri alırki manyaklık demiştim ki çok mantıklıymış shshs
Kolluk kesin minibaby dirKızlar bebelere yaz için nasıl simit alacaksınız kolluğu aldımda onun için küçük 8.ay sonrası kullanılıyormuş..üzerime link atarsanız sevinirim
Birgün evde bez bıtmıs öğlen uykusuna yatacak kızım slepy mayo bezi taktım uyudu uyandı yatak gölKızlar mayo bez sadece kakayı tutuyor çişi asla tutmuyor ben Prima almıştım ama geçen yaz özellikle dikkat ettim tuvalet eğitimi veriyorduk ya sadece kakayı tutuyorBadişe güvenip mayo bez üstüne mayosunu giydiriyordum ilk günler. Bir baktım bacakları su içinde sahille ev yürüme 3 dk tutamamış. O yüzden bezli götürüp sahilde mayo bezi takın yoksa çok kötü sonuçlar doğurabilir
Ne kadar erken o kadar iyiTatil planları yapılmışBen de hm den birkaç mayo atmıştım sepete iyi hatırlattınız bitmeden bedenleri alayım. Nisan mayıs gibi mısıra gitmeyi düşünüyoruz biz hava çok sıcak olmadan, bebiş 5 aylıkken erken mi olur bilemiyorum da çekiniyorum biraz.
Sus sus
Ben gitmiştim. Fizik tedaviye yönlendirip evde yapılacak egzersizler verdi. Günde 3 kere yarım saat kadar sürüyordu. Yapamadım ki. Anca 2 kereYani 8 saat aralıksız iş güç cocuk arasında koşturmalı oluyo.. Yerımden kalkınca baslıorm aksama doğru anca hallebılıorum.. Bölündüğüm için
Şu an 7 kılo vardır.. Cok zor kucagıma alıyorum 2 gündür.. Bu sabah uyandım yıne ağrıylaeger hafta boyunca sürerse doktora gitcem mecburen
Ben gitmiştim. Fizik tedaviye yönlendirip evde yapılacak egzersizler verdi. Günde 3 kere yarım saat kadar sürüyordu. Yapamadım ki. Anca 2 kere
Bizim kız uyurken bile biryerleri tutmadan uyumuyor anlık fotoKızlar bizimki oyun halısını gayet verimli kullanmaya başladı bir haftadır. Bizim model bir yaşa kadar kullanılıyor (oturur pozisyonda ilgisini çekecek git gel yapan arabası var halının), ilk oğlum da bayağı kullanmıştı. Gün içinde kurtarıcı oluyor çok. Oyun halısı olmasa kahvaltı edemezdim mesela
Berikko tutmaya başladı dedim ya, şimdi de bırakmıyor
Biz Yunan adasına Kuşadası'ndan geçecektik sanırım. Haber vereyim mi benim deliyi sevmek ister misinYazın kuşadası , didim tarafına gelecek olan yok mu ya tatileikizlerin annesi adını unuttum sen gel de ikizleri sevelim
Aa koşa koşa cidden mi yaa bak haber ver tanışalımBiz Yunan adasına Kuşadası'ndan geçecektik sanırım. Haber vereyim mi benim deliyi sevmek ister misin
Ben çook isterimAa koşa koşa cidden mi yaa bak haber ver tanışalımGeminin arkasından el sallarım
Ya bence gözlemlemeye devam et içten içtende hazırla perayı sen çok sık gitmiyorsun işe zaten bence harika olur. En azından bildiğin biri.Kızlar size bir sorum olacak. Biraz erken ama fikirlerinizi merak ediyorum. Bana eve yardıma gelen bir abla var. Kendisi orta yaşlı tam bir abla. Bana hamileyken çok yardımı oldu. Ben istemedim ama kendisi görev tanımında olmayan şeyleri yaptı. Yazlık kışlığımı o kaldırdı. Benim ilk ay kanamam olmuştu bana yemek yapıp çıktı. Keza şimdi bile öyle, bebeği uyutuyorsam kahvaltımı hazırlayıp getirir falan gibi.
Bu abla çocuk gelişimi mezunu sanırım lisedeymiş onun döneminde tam emin değilim şu an. Çocukları çook seviyor. Pera da ablaya herkese attığından farklı kahkahalar atar mesela. Bana çocuklarla ilgili söylediği şeyler hep güncel bilgi. İşte şunu şöyle yap gibi akıl verir bazen.
Bence çağdaş da biri ( her hafta benim kitaplığımdan kitap alıp okuyup getirir mesela)
Bunları uzunca anlatıyorum çünkü karar vermede etken.
Ben bir süre sonra çalışmaya dönmek istiyorum.
Kafamda ablaya tam zamanlı gelmesini teklif etmek var.
Ablaya güveniyorum aslında ama çocuğa bakacak kişi sizce gerçekten eğitimi almış profesyonel bir kişi mi olmalı?
Çocuğu sevdiğinden emin olduğum biri mi?
Not: Ben evden çalışıyorum ama arada ofise uğramam gerekiyor.
Evet ama eşim profesyonel bir bakıcı olsun istiyor.Ya bence gözlemlemeye devam et içten içtende hazırla perayı sen çok sık gitmiyorsun işe zaten bence harika olur. En azından bildiğin biri.
Bakıcıların cogu zaten ev hanımı oluyor ama bak bilgili diyorsun ne güzel ben olsam kesinlikle isterdim eve bir kac kısı bırden gırecegıne tek kişi girer. He bakarsın zamanla aklına yatan birini bulursun ona göre tekrar kararını gözden geçirirsin.
Bizde ana kucağı da yok pusetle oradan oraya taşıyorum ama bende açıyorum vallahi cam yanındaSabah çocuk ana kucağındayken salonda pencere açan ben
HahaBirgün evde bez bıtmıs öğlen uykusuna yatacak kızım slepy mayo bezi taktım uyudu uyandı yatak gölo gün anladım ki bez sadece kaka içinmiş
Bence böyle birini bulmuşsun hiç kaçırmaKızlar size bir sorum olacak. Biraz erken ama fikirlerinizi merak ediyorum. Bana eve yardıma gelen bir abla var. Kendisi orta yaşlı tam bir abla. Bana hamileyken çok yardımı oldu. Ben istemedim ama kendisi görev tanımında olmayan şeyleri yaptı. Yazlık kışlığımı o kaldırdı. Benim ilk ay kanamam olmuştu bana yemek yapıp çıktı. Keza şimdi bile öyle, bebeği uyutuyorsam kahvaltımı hazırlayıp getirir falan gibi.
Bu abla çocuk gelişimi mezunu sanırım lisedeymiş onun döneminde tam emin değilim şu an. Çocukları çook seviyor. Pera da ablaya herkese attığından farklı kahkahalar atar mesela. Bana çocuklarla ilgili söylediği şeyler hep güncel bilgi. İşte şunu şöyle yap gibi akıl verir bazen.
Bence çağdaş da biri ( her hafta benim kitaplığımdan kitap alıp okuyup getirir mesela)
Bunları uzunca anlatıyorum çünkü karar vermede etken.
Ben bir süre sonra çalışmaya dönmek istiyorum.
Kafamda ablaya tam zamanlı gelmesini teklif etmek var.
Ablaya güveniyorum aslında ama çocuğa bakacak kişi sizce gerçekten eğitimi almış profesyonel bir kişi mi olmalı?
Çocuğu sevdiğinden emin olduğum biri mi?
Not: Ben evden çalışıyorum ama arada ofise uğramam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?