Yarın %90 benim de NIPT testi sonucum çıkacak. Bugüne kadar iyi geldim ama başladı heyecanı. Umarım sağlıklı olduğunun haberlerini alırım. Yarın cinsiyeti de kesin olarak öğrenmiş olacağım. Hemen paylaşacağım sizle. Bakalım ben de teoriler tutacak mı
Bana gelen raporda yazmıyor. Doktora giden raporda yazıyor. Mesaj attım . Dönmesini bekliyorum. Bu kadar heyecan normal mi bilemiyorum valla ellerim titriyor. Telefonun başında oturdum bekliyorum
Bana gelen raporda yazmıyor. Doktora giden raporda yazıyor. Mesaj attım . Dönmesini bekliyorum. Bu kadar heyecan normal mi bilemiyorum valla ellerim titriyor. Telefonun başında oturdum bekliyorum
Kızlar bende 13+3üm doktorumuz cinsiyeti erkek dedi. Ben zaten erkek hissediyordum, etrafımdaki herkes erkek diyordu bugün rüyamda da erkek çocuğum olduğunu görmüştüm yavaş yavaş cinsiyetler gelmeye başlıyoo