Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizzzlllaarrrr elim ayağım titriyor lekelenmeyle acile gittim korkuyla. Çok şükür bebeklerim olacakmış ikisinin de kalbinin seslerini dinledim Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın 5+6 da duyduk
Cnm bgun bende kahverengi lekelenme yasadm peceyeye uc cay kasigi boyutunda bulasmisti sizinki devam ettimi ne kadrdi yogunlugu. Kese gorduk ama karindn baktigi icin sdce kese vrdi vajinalde baktirmak istemedm kanamam artr diye. Cok endiseliym.
Ben heyecandan doktora sormayı unuttum kaç haftalık gösteriyor diye . Kasıklarım çok agrıyor birde belim . Kan pıhtılaşmam var benım keseyı görmedik ama geçmişim karanlık dıye hemen başladık bugun iğneye . 1 iğnemi oldum
Sadece keseyi gördük canım hiç yolktan falan bahsetmedi doktorum, haftaya daha net bi şekilde görürüz sanırım tekrar çağırdı çünkü günde 1 mm büyüyor mu bi bakalım dedi. Minicik bi kese gördük sadece. Haftasıyla uyumlu dış gebelik değil dedi bu kadar
Sadece keseyi gördük canım hiç yolktan falan bahsetmedi doktorum, haftaya daha net bi şekilde görürüz sanırım tekrar çağırdı çünkü günde 1 mm büyüyor mu bi bakalım dedi. Minicik bi kese gördük sadece. Haftasıyla uyumlu dış gebelik değil dedi bu kadar
Bana da aynilarini dedi de kagit verdi baktim icinde yüzük gibi birsy oluordu bu haftalarda o yoktu dedm acaba gobekten bakikdigi icinmi yoksa goren vrmi. Dmekki suan gobektn sdce kese goruleblio peki tsk ederm
Bana da aynilarini dedi de kagit verdi baktim icinde yüzük gibi birsy oluordu bu haftalarda o yoktu dedm acaba gobekten bakikdigi icinmi yoksa goren vrmi. Dmekki suan gobektn sdce kese goruleblio peki tsk ederm
Ya ben görülmez diye gitmek istemedim ama ağrım var randevuyu değiştirsem mi diye düşündüm 5+5 oluyorum bugün randevum 6+5 deydi ama ağrılar çok olunca kafam karıştı