2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
tecrübeli anneler devlette ayrıntılı nasıl oluyor? Yani özeldeki gibi uzun uzun bakıyorlar mı yoksa 10-15 dk içinde bitiyor mu? Geçen hafta perinatoloğa gittiğim için ayrıntılıya acaba devlette mi gitsem diyorum

Kozlar bu doktor önerileri detaylı ultrason için dimi? Ayrı bir doktor tercih etmenizin nedeni elindeki ekipman mı oluyor acaba?
Genelde doktorlar detaylıda bakmıyor başka göz görsün istiyor. Onlarda bırde cıhazlarda uygun olmadıgı gıbı sürede sıkıntı oluyor detaylıda 1 saat bakan var ..

Kızlar sabah paylaşmıştım iş konusu rapor vs ama dayanamadım işe gidicem diğer yöneticiye acıdım açıkçası çünkü eğer ben gitmezsem o full çekecek yani sabah 08.00 akşam 22.30’a kadar çalışacak. Onun günahı yok üzüldüm.

Hiç bilmiyorum ama bişeylerden huylanınca böyle oluyo
Bilmediğinize göre alerjiniz yoktur. Yoksa mutlaka bir belirti verirdi şimdiye kadar. Huylaninca olduğunu diyorsunuz zaten. Farklı bir tepki yoksa gitmenize gerek gibi. Ama içiniz rahat etmeyecekse de poliklinik haricinde acilde ilgileneceklerini zannetmiyorum. Bu saatte özelde de pek doktor olmaz

Daha önce tavuktan zehirlendin mi bilmiyorum ama çok kötü oluyor. Mecbur hastanelik olurdun Allah korusun zehirlenme olsaydı. Sadece kabarcık ve kaşıntı ile atlatacağını sanmam. Belki huylandığın için psikolojik bi durumdur.

Hiç bilmiyorum ama bişeylerden huylanınca böyle oluyo
Tiksinmişsin işte oda sana vucudunun tepkisi kızarıklık.
Yarına geçer merak etme zehırlenme vs olsa ooo çoktan bu soruyu sormaya vaktın kalmadan hastanelık olurdun .. kusma baş dönmesi el ayak terlemesi herşey olurdu.

Evet o zaman aynıdır bence uygun . Alsancaktı asla 1200 olmaz olamaz ..
Sen benden öncesin 7 güncük Benım hazıran sonu yada temmuz bası olur .
Evet bende 1200 olacağını düşünmüyorum alsancakta bütün doktor ücretleri artmış ama Buca bi tık daha iyi gibi

İkili test yaptırıpta sonuç alan oldumu kızlar.benim değerim yüksek çıktı ama yaş faktörlü olabilir.yaşım büyük olduğu için. Perinatologa gittim muayene bile etmedi.başka birine gideceğim.

Doktor bana yaştan dolayı rısk cıkabılır ama bızım ıcın o onemlı degıl bız dıger sonucları degerlendırecegız dedı.
Benım sonuc cıkmıs sanırım ama ben alamadım daha . Çok merak edıyorum doktor ne dıyecek .
Peki degerının yuksek oldugunu nerden anladın. Doktor mu dedı ?

Yaş riski yüksekse orada yazar zaten yaş riskli diye. Perinatolog neden muayene etmedi ben onu anlamadım. Ense kalınlığı burun kemiğine bakıldı mı daha önce.

Ücretlerini bilmiyorum ama perinatalog olarak Prof Namık Demir kadın doğumcu olarak Dr Ali Baloğlu çevremden çok önerilen diğer isimlerdi bana sizin söylediklerinizide not aldım zamanı gelince gidip memnun kalanlara göre seçeriz inşallah benim daha çok var galiba ya en

Ay kimse de bişey dememiş ya sağolun
Benzer birşey bende var ama seninki besin olduğu için Allah korusun alerji veya zehirlenme olabilir diye ben yazmadım. Çocukluğumdan beri uzun mesafe seyahat ederiz yılda 2-3 kez memlekete ve yol boyu dinlenme tesisi vs olur ben eğer yolda o ters bir tesise herhangi bir toplu tuvalete el yıkamak için bile girdiysem bütün vücudum arabadan inene kadar kabarırdı suratım sivilce dolardı sırtımda çıkardı falan hatta bir süre sonra 8-10 saat süren yolculukta hiç tuvaletim gelmemeye başladı. Şuan hala çok nadir tuvalete gitmişimdir yolda. O yüzden ben direk orada mutfak- tuvalet veya yemekten tiksindin diye düşündüm başta vücudun tepki verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…