• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kendi doktoruma henüz ulaşamadım acil doktoru ultrason ile baktı kalp atışı var hareket ediyor diye bilgi verdi Hastahane Kadın doğumcusuyla görüştü aradı şuan başlamaya gerek yok demiş iğne ilaç vs yapmadı tansiyon kan değerleri normal yarın kendi doktoruna gidip onun görüşü ile hareket et bebek için acil bir durum yok gibi dedi en azından kalbini duyduk ne diyim
İçini ferah tut .. bişeycik olmaz Allahım izniyle sen uyu dinlen yarın gıdersın doktoruna

Bencede kabin boy daha kullanışlı 2 bebek arabası alınacağına başta kabin boy + puset en mantıklısı 🙂
E bebekte çek kampanyası var mıydı peki ?
Genelde o babymall da oluyor . Baya da guzel bir kampanya ne guzel denk gelsek ona .

Bi ara e bebekte böyle bir kampanya vardı ama erken diye almadık 🤷‍♀️ bebek arası , puset ,oto koltuğu derken baya maliyetli oluyor 🤦‍♀️
Ya hıc denk gelmedım e bebekte bız babymall da denk geldık kızıma oto koltugu aldıgımızda . Bır sonrakı harcamaya 600₺ vermıstı o zaman baya işimize gelmişti.
Benım alacak buyuk esyam yok ama kıyafete harcardım ıslak mendıl bıberon vs alırdım. Fiyatlara baktıkca şaşırıyorum kızımda 30 lıraya emzık bıberon almısım aventın sımdı 360 lıra 🫠

Kendi doktoruma henüz ulaşamadım acil doktoru ultrason ile baktı kalp atışı var hareket ediyor diye bilgi verdi Hastahane Kadın doğumcusuyla görüştü aradı şuan başlamaya gerek yok demiş iğne ilaç vs yapmadı tansiyon kan değerleri normal yarın kendi doktoruna gidip onun görüşü ile hareket et bebek için acil bir durum yok gibi dedi en azından kalbini duyduk ne diyim
Oh çok şükür sevindim canım onunla geçmiş olsun Allah'ın izniyle birşey yoktur inşallah içini ferah tut 🙏

Ya hıc denk gelmedım e bebekte bız babymall da denk geldık kızıma oto koltugu aldıgımızda . Bır sonrakı harcamaya 600₺ vermıstı o zaman baya işimize gelmişti.
Benım alacak buyuk esyam yok ama kıyafete harcardım ıslak mendıl bıberon vs alırdım. Fiyatlara baktıkca şaşırıyorum kızımda 30 lıraya emzık bıberon almısım aventın sımdı 360 lıra 🫠
Hatta Eylül yada Ekim grubundan biri e bebekten bebek arabası almıştı verilen çeklede puset almıştı oradan aklıma geldi.. Fiyatlar gerçekten şaka gibi ilk çocuk olunca her şeyi sıfırdan alıyoruz, geçen gün yoyko park yatak aldık şimdi bebek arabası bakıyorum büyük ürünleri alarak başlayalım dedik

Ben de aynı fikirdeyim, elele’nin park yatağını aldım. Şimdi radarımda bebek arabası ve ana kucağı var. Onlar indirime girdiği an alacağım. Kıyafetler konusunda da dün eltimden baya zıbın tulum vs aldım. En azından ilk 3 ay için sadece aklımızda kalmasın dediğimiz kıyafetleri alırız.

Yaa ne güzel 🧿🧿 valla sanki değil hissediyorsundur kimse inanmıyor ama ben 12. Haftadayim bugün çok bariz bir şekilde ben eşim ve abim hissettik içeride bişey içimde kayıyor gibi oldu ellerini koyup bastirdilar çığlık attilar 😂 bu arada çok zayıfım ben o yüzden bu kadar erken hissetmiş olabilirim ama bağırsak hareketi veya gaz olmadığına çok eminim 🥹
Erkek bebiş olabilir mi acaba seninki 🥰 annem öyle der ekek bebiş sanki kayıyor gibi olur ama eskilerin bir deyimi

Ben de aynı fikirdeyim, elele’nin park yatağını aldım. Şimdi radarımda bebek arabası ve ana kucağı var. Onlar indirime girdiği an alacağım. Kıyafetler konusunda da dün eltimden baya zıbın tulum vs aldım. En azından ilk 3 ay için sadece aklımızda kalmasın dediğimiz kıyafetleri alırız.
Neyi alacağız insanın kafası karşıyor sıfırdan başlamak çok zor 🙄 o yüzden bizde büyük ürünlerden başladık fiyatlar her geçen gün değişiyor malum.. bebek arabası, oto koltuğu, bebek kamerası, elektrikli göğüs pompası şeklinde öncelik listesi yaptım

Selamlar ben hamilelik öncesi günde 4-5tane kesin içiyordum sosyal bir ortamda özel bir gecede sayı artıyordu ama bırakmayı hamilelik öncesinde defalarca denedim bırakamadım. En uzun 3gün içmemişimdir okadar. Sonrasında hamilelik süreci yaklaşırken günde ikiye düşürmeye çok özen gösterdim. Hamile olduğumu öğrendiğimde 2 gün daha yarımşar adet içtim sonra içmemek için sürekli çerez meyve ve içecek tüketmeye başladım ama canım çok istiyordu. Sonra koku hassasiyetim başladı 7.haftada sanırım sigara içen birinin yanından bile geçmek miğdemi kaldırmaya başladı Şuan 12.haftadayım hala tiksinme devam ediyor ve hiç sigara içmek aklımdan bile geçmiyor.
Bende senin gibi tiksinmiştim hiç ağzıma sürmedim ama kaç gündür o kadar üzüldüğüm olaylar içinde kaldım ki 2 gündür içiyorum ve kasıklarım çok ağrıyor çok üzülüyorum biliyorum yapmamam lazım oğlumda doğumdan sonra dahi içmedim emziriyorum diye ama duygusal olarak çöküntü içindeyim vicdan da yapıyorum bu sefer de dönüp içtim diye üzülüyorum

Bana göre de erkendi aslında 5-6 aylıkken alırdım ama tr de malesef her geçen gün aleyhimize işliyor seçimden sonra bir çok şey zamlanacağı için kesin bunlar da zamlanır diye biraz acele ettim.. hem park yatak hediye geldi hem de ikeanın beşiğini verecek eşimin arkadaşı. Onlara para vermemiş olacağım. Başka büyük ne kalıyor kızlar? Anne kucağını eşimin arkadaşı mamajooda ikcı ben halledeceğim dedi.

Bana göre de erkendi aslında 5-6 aylıkken alırdım ama tr de malesef her geçen gün aleyhimize işliyor seçimden sonra bir çok şey zamlanacağı için kesin bunlar da zamlanır diye biraz acele ettim.. hem park yatak hediye geldi hem de ikeanın beşiğini verecek eşimin arkadaşı. Onlara para vermemiş olacağım. Başka büyük ne kalıyor kızlar? Anne kucağını eşimin arkadaşı mamajooda ikcı ben halledeceğim dedi.
İyi ki aşmışsın evet her gün herşeye zam geliyor maalesef ben oğlumda herşeyi son ayda aldım ama bunda herşeyi alıp kenara atıyoruz bi dahaki ayda beşiği alıp açmadan saklıycaz bu arada bebek arabasında çok güzel tercih yapmışsın boravo oğlumda travel aldım ölüm gibi birşeydi çok beğendim güle oynaya kullanın inşallah 🙏

İyi ki aşmışsın evet her gün herşeye zam geliyor maalesef ben oğlumda herşeyi son ayda aldım ama bunda herşeyi alıp kenara atıyoruz bi dahaki ayda beşiği alıp açmadan saklıycaz bu arada bebek arabasında çok güzel tercih yapmışsın boravo oğlumda travel aldım ölüm gibi birşeydi çok beğendim güle oynaya kullanın inşallah 🙏
İnşallah canım çok sağol. İki gün araştırmam yetti. Belliki ilk çıktığında epey satıldı Traveller. Ama tecrübe edenler pişman olmuş çoğunlukla .

Kizlar selaam. 14+3'teyim. Gün içinde ara ara midemden aşağıya doğru(göbek deliğiyim üstün3 kadar) tuhaf bi batma ya da varla yok arasında bi ağrı hissediyorum. Tuhaf ve huzursuz ediyor. Sebebi nedir acabaa

Kizlar selaam. 14+3'teyim. Gün içinde ara ara midemden aşağıya doğru(göbek deliğiyim üstün3 kadar) tuhaf bi batma ya da varla yok arasında bi ağrı hissediyorum. Tuhaf ve huzursuz ediyor. Sebebi nedir acabaa
15+6yım Benim de var göbek deliğimin altında hafif sağda hep aynı yer 3 gündür inşallah kötü bişey değildir

15+6yım Benim de var göbek deliğimin altında hafif sağda hep aynı yer 3 gündür inşallah kötü bişey değildir
Cnm doktorum bu haftalarda normal, bebek artik en hizli sekilde buyuyor ve bu yuzden de vucudunda alan aciliyor, korkacak bir sey yok diye mesaj atmisss. Bir de belki yaniliyorumdur ama cok hafif te olsa bi kiprasma hissediyorum ben 2 gundur. ama kesinlikle gaz ya da bagirsak hareketi degil. dokunus gibi, sert bi dokunus gibii

Back
X