Böyle var olur muuBaşka açıdan var mı?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle var olur muuBaşka açıdan var mı?![]()
Ben büyüyen beşik almıştım ama hic büyütemeden 2. Cocuk, simdi 3. Cocuk derken yine büyüyemediMerhaba kızlar çocuk odası için sizce 3 kapılı dolap yeterli mi? Yatak tercihiniz nasıl olacak montessori mi yoksa büyüyen beşik mi ?büyüyen beşik hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benm kaynaa yokk ayrılmışlar eşim onunla konuşmaz gorusmez üstelik engele atmış aramasın diye görümce de yokk hepsi erkek çocukKızlarrrr herkes mi sıkıntılı olur kayınvalideyle ya bu tesadüf olamaz yani bariz kayınvalideler evlendikten sonra oğullarını kıskanıyor geline sarıyor herkesin bambaska hikayesi var böyle olmak yerine gelinlere karsı anlayıslı olunsa fesatlık yapılmasa iş buralara gelmez temel sebep fesatlık kesinlikle
benim büyük çok hareketli bir çocuktu ama artık baya sakinledi. Küçükte abisine göre sakindi ama abisini bilmeyenler küçüğede çok hareketli diyorlardı tabi ben büyüğü gördükten sonra küçük melek gibi gelmiştiAy maşallah ama sizinkilerin arası baya varmış yine valla bizim oğlan duvarlarda ters gezer öyle diyimiki numaram sakin olur inşallah
![]()
Ben montessori tercih ettim büyüyen beşik alıp memnun kalmayanlar varmış yatağına yatırırken uyanıyordu vs. montessori de sizde yanında uzanıp uyutabiliyorsunuz o avantaj bence :) ilk 1 yıl zaten bizim yanımızda park yatak tarzında kalacak sonrasında odasına geçiririm diye düşündüm. Dolap olarak da 4 kapaklı, 3 çekmeceli de şifonyer. Dolap tamamen sizin alanınıza ve depolama tercihinize bağlı aslında 3 kapılı da çok tercih ediliyor.Merhaba kızlar çocuk odası için sizce 3 kapılı dolap yeterli mi? Yatak tercihiniz nasıl olacak montessori mi yoksa büyüyen beşik mi ?büyüyen beşik hakkında ne düşünüyorsunuz?
kızlar size bir soruuu kadın doğum doktorum hiç cinsiyet tahmini yapmadı yanılma payı var diye ama ben bi ultrason doktoruna gitmiştim o yüzde 80-85 kız demişti şimdi ben önce erkek diyip sonradan kızmış muhabbetini duydum ama önce kız diyip sonra erkeğe dönen oldu mu ????
Devlet hastaneleri genelde bu konuda biraz yetersiz. Arkadaşıma 8 ay boyunca kız demişti doktor. Finalde oğlan geldikızlar size bir soruuu kadın doğum doktorum hiç cinsiyet tahmini yapmadı yanılma payı var diye ama ben bi ultrason doktoruna gitmiştim o yüzde 80-85 kız demişti şimdi ben önce erkek diyip sonradan kızmış muhabbetini duydum ama önce kız diyip sonra erkeğe dönen oldu mu ????
Geçmiş olsun canım geçen hafta bende öyleydim. Ilık suya bal limon karıştırıp günde iki kez falan içtim 2 günde düzeldi. Ihlamur da tüketebilirsin. İlaç alamadığımız için malesef sıcak şeyler tüketerek geçirmeye çalışıyoruz.Günaydın herkese, biraz hasta olmuşum. Boğazım çok fena. Vücudum dökülüyor resmen. Ancak doktora gitmedim o kadar kötü de değil gibiyim. Yani hamile olmasam kesin gitmezdim de özellikle gitmem gerekir mi acaba?
Antibiyotiklik değilim çok ağrım olduğunda parol içtim.
Tam tersi ben de hep once kiz diyip erkege donen cok duydumkızlar size bir soruuu kadın doğum doktorum hiç cinsiyet tahmini yapmadı yanılma payı var diye ama ben bi ultrason doktoruna gitmiştim o yüzde 80-85 kız demişti şimdi ben önce erkek diyip sonradan kızmış muhabbetini duydum ama önce kız diyip sonra erkeğe dönen oldu mu ????
hadi yaa o zaman beklemeye devam...Tam tersi ben de hep once kiz diyip erkege donen cok duydum
Devletse şüpheli vallahi ben erkek olduğunu bildiğim halde devlette 27 haftada kız dedi dr oğlum içinAyy korkuunç![]()
Benim de 2 oğlum var :) Allah yüzlerini güldürsün ama ben çok zorlanıyorum 3 yaş araları var bununla da 3,5 yaş olacak . benimkinin cinsiyet belli değil etrafımdaki herkesde bir kız beklentisi var. burda da cinsiyet tahmini kız aldım. ama benim belirtiler diğerlerinden hiç farklı değil. hafif göbeğim çıktı. eşime dün dedim ki "sen göbekten cinsiyet tahmini yapıyorsun yapsana" "ben anlamam ki büyüyünce anlarım" dedi e dedim Sarp küçücüktü bildin "erkek o dedin" dedim "konuşturma şimdi beni bu da erkeğe benziyo söylemek istemiyorum işte" diyo7 8 aldım galibaama ben hep çok alıyorum1. de 17 , 2.de 25
bunda da allah kerim artık
bu arada benim 3. oğlan geliyor birkaç kişi daha vardı 2 oğlu olan kızlar sizlerde durum ne![]()
maşallah :)Kızlarrr maşallahınızı alırım bir KIZIM oluyorrrrr
Ben onu da duydum forumlarda okudum bazen o bölüm daha geç gelişebiliyormuş.Kendi doktorumda önce erkek sonra kız da olabilir diye tahmin değiştirmişti en son nipt de belli oldu .Bir de perinatologların bu konuda daha doğru tahminler yaptığını düşünüyorum.Ayrıntılıda cinsiyeti değişen de çok duydum.Bacak arasını görmeden kesin ve net kız ya da erkek demeden güvenmiyorum hatta kesin kız ya da kesin erkek diyenlerde bile değişim oluyorkızlar size bir soruuu kadın doğum doktorum hiç cinsiyet tahmini yapmadı yanılma payı var diye ama ben bi ultrason doktoruna gitmiştim o yüzde 80-85 kız demişti şimdi ben önce erkek diyip sonradan kızmış muhabbetini duydum ama önce kız diyip sonra erkeğe dönen oldu mu ????
Aaa ben tabloda erkek olarak görmüştüm henüz belli değil mi ?Bende kızımda öyle olmuştum . Kız geliyor ama hazırlık yapmayın demiştiValla artık gecelerı pembe mavi balon görmekten bıktım
Bi belli olsaydı .
Ben büyük oğlumda hem mobilya beşik hem park yatak almıştım. mobilya beşiği hiç kullanmadım ona yatırdığım zaman ağlayı uyandı sevmedi nedense biz de bir tarafını söktük yatağımıza bağladık anne yanı gibi kullandık :) e pert oldu tabi. iki yaşına geldiğinde caploonba nın my hause modelini aldık yatağı montessori şeklinde olan. dolabı da 3 kapılı. yatağın altında iki çekmecesi var. şimdi 6 yaşında yatağından sıkıldı yatmak istemiyor normal baza alıp o çatılı yatağı 2.oğlana verdik. ikinci oğluma hiç beşik almadım park yatak ve benim yanım idare etti hep. gardrobu da abisiyle ortak kullanıyor çok yeterli geldi bize my hause. buna da park yatağı kullanacağım.Merhaba kızlar çocuk odası için sizce 3 kapılı dolap yeterli mi? Yatak tercihiniz nasıl olacak montessori mi yoksa büyüyen beşik mi ?büyüyen beşik hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben de sanırım büyüyen beşik almayacağım.İnternette de kötü yorumlar okudum çekmece kısımları gerçekten avantajlı oluyor ama büyüdüğünde çok kullanışlı olmuyor gibi. Montessori yatak almaya karar verdim bir de anne yanı beşik alıcam. Dolap 3 kapılı yeter diye düşünüyorum sadece çocuğun eşyaları olacak çünkü.çok teşekkürler kızlar fikirleriniz için.Aaa ben tabloda erkek olarak görmüştüm henüz belli değil mi ?
Ben büyük oğlumda hem mobilya beşik hem park yatak almıştım. mobilya beşiği hiç kullanmadım ona yatırdığım zaman ağlayı uyandı sevmedi nedense biz de bir tarafını söktük yatağımıza bağladık anne yanı gibi kullandık :) e pert oldu tabi. iki yaşına geldiğinde caploonba nın my hause modelini aldık yatağı montessori şeklinde olan. dolabı da 3 kapılı. yatağın altında iki çekmecesi var. şimdi 6 yaşında yatağından sıkıldı yatmak istemiyor normal baza alıp o çatılı yatağı 2.oğlana verdik. ikinci oğluma hiç beşik almadım park yatak ve benim yanım idare etti hep. gardrobu da abisiyle ortak kullanıyor çok yeterli geldi bize my hause. buna da park yatağı kullanacağım.
ev yaptırıyoruz inşallah 1 seneye bitecek. 1 odam fazla olacak orda. oraya yeni bir düzen kurarım 2 ve 3 numaraya yeni takım alırım eve göre diye hiçbir şey almak ya da evden eşya çıkarmak istemiyorum. bu sürede yeni bebeğin eşyalarını nereye sığdıracağım merak içindeyim.