2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
kızlar ben limonlu ballı su bol bol içerek gribimi geçirmiştim bu seferde öksürük başladı ve baya baya ciğerden öksürüyorum ve korkuyorum yani bebişe bir zarar olacak diye bağışıklığım düştü sanırım 🙄 öksürüğe ne iyi gelirki hemen geçsin

Nasılsıniz kizlar ,
Hersey yolunda mı :KK54:

Valla Bi iyi Bi kötüyüm bende bilmiyorum inanki 🤣
Bende sımdı ıkılı testten cıktm.. Ense kalınlığı filan normal cok sukur.. Kan sonucunu beklıcem artık.. Cınsıyet gene öğrenemedim😅 doktor ölçüm pozisyonunu bile zor buldu, bende sormadım söylemez diye.. Haftasonuna özelden randevu aldım bakalım ne olcak😜

kızlar ben limonlu ballı su bol bol içerek gribimi geçirmiştim bu seferde öksürük başladı ve baya baya ciğerden öksürüyorum ve korkuyorum yani bebişe bir zarar olacak diye bağışıklığım düştü sanırım 🙄 öksürüğe ne iyi gelirki hemen geçsin
Ben de geçen haftalarda hastalandım. Zencefil bal limon ve portakal suyu ile geçirdim. Öksürüğümü de ılık limonlu ballı sular içerek geçirdim yine :( yapılacak başka hiç bir şey yok maalesef. Geçmiş olsun hemen geçsin :KK200:

Ya cnm bende başlarda öksürük olmustu, düşecek fılan dıye korkmustm.. Sımdı bısey olmaz allahın ıznıyle.. Saglık ocagındakı doktorum, bogazını sıcak tut, ılık şeyler iç, gunde en fazla 2 kere ıhlamur iç, vucudunu da sıcak tut demişti.. Ilac verdi, ama mumkunse içme gece uyandırırsa seni iç demişti.. Bende aldm ama içmedim hiç Allaha sukur.. Kendini sıcak tut, gececek diye düşün sürekli.. Benımkı bıkac gun sonra gecmıstı.. İnş tez zamanda senınkı de gecer🙏

Kızlar selamlar ben doktorumdan çıktım herşey yolunda ama rahim ağzı ölçümünün 18.hafta ve sonrasında yapılabildiğini söyledi. Hamilelik şekeri ile ilgili ölçülecek ileri ki dönemlerde bi 20. Haftalara gelelim dedi. Rahim ağzı ölçümü normal çıkmadan uzun yol seyahati yüzme pilates yoga vs çok önermem ama siz bilirsiniz dedi.

Ben meyve suyu çikolata yedim banamısın demedi çocuk hiç oralı olmadı elleri yüzünde durdu doktor bastırdı canım yandı hatta dürttü filan kesinlikle sakin olacaklarına inanıyorum ilk oğlumdan yola çıkarak ultrason aslında ön hazırlık bize 😂
Ay yerim onları tatlı sevecen mutlu bebişler çocuklar olsunlar 🥰🙏🏽

Kızlar selamlar ben doktorumdan çıktım herşey yolunda ama rahim ağzı ölçümünün 18.hafta ve sonrasında yapılabildiğini söyledi. Hamilelik şekeri ile ilgili ölçülecek ileri ki dönemlerde bi 20. Haftalara gelelim dedi. Rahim ağzı ölçümü normal çıkmadan uzun yol seyahati yüzme pilates yoga vs çok önermem ama siz bilirsiniz dedi.
Benim doktorum geçen hafta 15+1 deyken ben alttan bakarak ilk kez bir ölçüm yaptı. Normal dedi doktorum aşırı ketum başka da yorum yapmadı

Bazı doktorlar daha erken yaptı sanırım ama benim doktorumda bana bahsetmedi ultrasonda ölçtüyse bile. Suyuna bile baktı bence ona da bakmıştır diye düşüyorum. Uzun yolu bana da önermiyor. 21. Haftada detaylıda daha çok belli olur diye düşünüyorum ben.

Merhaba arkadaşlar ikili test sonucum riskli çıktı maalesef birde perinatolojiye görünmek istiyorum olduğumuz ilde perinatoloji yok KAYSERİ de önerebileceği bir yer olan var mı
Merhaba Mehmet Tayyar ve Mahmut Tuncay Özgün var Tuncay bey üniversitede prof aynı zamanda

Kızlar günaydın umarım herkes çok iyidir 🙏❤️
Benim sizlere bir sorum var. Bu aralar yani 16 haftalarda regl ağrısı yaşayan var mı hiç? Ara ara rahim bölgesine ağrı girip çıkıyor. Çok şiddetli veya çok uzun sürmüyor ama hemen hemen her gün hissediyorum bu ağrıyı. Rahim büyüyor ondan mı oluyor acaba yoksa ciddiye almalı mıyım bilemedim. Çarşamba günü kontrolüm var aslında bekleyeyim o güne kadar dedim ama içim rahat etmedi size sorayım dedim bir de. 🌸
Benimde dun aksam ilk defa boyle bi agrim oldu ayni haftalardayiz ,normal sanirim suan yok gecti bu haftalarda buyume hizlaniyor onunla ilgisi olabilir diye dusundum🙏

Selam teyzoşlar benim kızım yine şaşırtmadı ellerini gösterdi🥲 18 cm 223 gr olmuş tam olması gerektiği gibi her şey yolunda dedi doktorumuz 🙏🏻🥰

Eklentiler

• IMG_3549.webp
    IMG_3549.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_3542.webp
    IMG_3542.webp
    106,4 KB · Görüntüleme: 72
benim detaylı ultrason randevum haftaya Cuma. cinsiyeti de o zaman söyleyecek. kendi doktorumdan başka doktora da hiç gitmem aslında :) ama şimdi yarına başka tanıdık bir doktordan randevu aldım :) cinsiyet için gelicem ama dedim tamam dedi :) heyecandan uyuyamayanlarda bu akşam olacak :)

Kızlar günaydın umarım herkes çok iyidir 🙏❤️
Benim sizlere bir sorum var. Bu aralar yani 16 haftalarda regl ağrısı yaşayan var mı hiç? Ara ara rahim bölgesine ağrı girip çıkıyor. Çok şiddetli veya çok uzun sürmüyor ama hemen hemen her gün hissediyorum bu ağrıyı. Rahim büyüyor ondan mı oluyor acaba yoksa ciddiye almalı mıyım bilemedim. Çarşamba günü kontrolüm var aslında bekleyeyim o güne kadar dedim ama içim rahat etmedi size sorayım dedim bir de. 🌸
Benim de ara ara bu tip ağrılarım oluyor. Hatta nasıl anlatsam bilmiyorum vajina kemiği vardır ya çok nadiren de olsa oraya da ağrı giriyor. Genelde çok ayakta kaldığım zamanlarda ve uzun süre masa başı çalıştığımda oluyor. Önemli olmadığını düşünüyorum ama çarşamba günü gittikten sonra buraya da yazarsan çok sevinirim ❤️

Selam teyzoşlar benim kızım yine şaşırtmadı ellerini gösterdi🥲 18 cm 223 gr olmuş tam olması gerektiği gibi her şey yolunda dedi doktorumuz 🙏🏻🥰
Ahh aynı benim kız eli kafasında❤️ çok muhteşem. ❤️🧿🌞 benim de 20 cm 220 gramdı baya baya aynıymışız😇

Back
X