2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bugün benim de sağ tarafımda bir şey pıt dedi, sanki mısır patlamış gibiydi. Ama hala emin olamıyorum bebek miydi gaz mıydı🥹 umarım kızım devamını getirir 🙏
Bence senin bebeğin dokunmuştur daha büyük artık hissetmen an meselesiydi 🥰 İnşallah artık hissederiz bize tepkiler veririler. Hareketlenince sanki bağ kurmaya başlayacağız gibi hissediyorum

Çocuklar her isme dalga geçecek bir şey bulabiliyorlar bence 🫠 ya da bizim dönemlerimizde böyleydi bilmiyorum 🤣
Kesinlikle öyle benim ismim hiç bir şeye çevirilmemesine rağmen alakasız dalga geçmeler oluyordu çocuklar baya acımasız bu konuda bende eşime diyorum krem derlermi çocuğa 😂 ama dediğin gibi ne bulsak dalga geçecekler

Çocuklar her isme dalga geçecek bir şey bulabiliyorlar bence 🫠 ya da bizim dönemlerimizde böyleydi bilmiyorum 🤣
Evet gerçekten sınıftaki herkesin takma ismi vardı 😂 Bu arada geçen gördüm yazamadım ama Pera ismi çok güzel 🥰😍 Böyle peri gibi, ama daha oldun, yumuşak çok hoşuma gitti. İsmiyle sağlıkla gelsin kuzucuk 🙏🏽

Benimde bildiğim 20-24 haftası perinataloglar yapıyor. Randevu bulmak büyük şehirlerde biraz zor diye arkadaşlar erkenden aldı randevuları. Ücretler doktora şehre göre çok değişiyor bildiğim kadarıyla. Bende 22 Haziran perinatalog normal muayene aldım orada bir tanışmak istiyorum sonra 21. veya 22. haftam için kendisinden detaylı randevusu isteyeceğim.
Evet devlette o iş problemli büyük şehirlerde. Ben daha önce gittiğim perintoloğa gideceğim 18 Temmuz gibi. En son gittiğimde muayene ücreti 1400dü, ayrıntılı adı altında farklı bir ücretlendirme olur mu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Son düzenleme:
Kızlar günaydın umarım herkes çok iyidir 🙏❤️
Benim sizlere bir sorum var. Bu aralar yani 16 haftalarda regl ağrısı yaşayan var mı hiç? Ara ara rahim bölgesine ağrı girip çıkıyor. Çok şiddetli veya çok uzun sürmüyor ama hemen hemen her gün hissediyorum bu ağrıyı. Rahim büyüyor ondan mı oluyor acaba yoksa ciddiye almalı mıyım bilemedim. Çarşamba günü kontrolüm var aslında bekleyeyim o güne kadar dedim ama içim rahat etmedi size sorayım dedim bir de. 🌸
Ben sormuştum doktora, bebek büyüdükçe ve yerleştiği yere göre ağrılar sürekli oluyor😅 tabi bu şiddetli ve uzun süreliyse doktora danışmak gerekiyor ama ara ara olan ağrılar/aşılar normalmiş

Kızlar merhaba bayadır giremedim bende taşınma işleri falan yoğunluk var :) bugün 16 hafta oldu 🙏 bu cumartesi doktora gideceğiz bakalım az kaldı. Ya sizde de burun tıkanıklığı oluyor mu kızlar bende özellikle geceleri çok tıkanıyor. Dün gece uykumdan kalkıp tuvalete çıktım burnum tıkanmış yine ama bu sefer nefes alamadım panik atak oldum sonra nefesim yetmedi resmen yani, camı açıyorum yok yürüyorum nefes almaya çalışıyorum ama çarpıntı oldum bir saat uyuyamadım geri, ne yapcam böyle bir durum bir daha olursa ilk kez oldu böyle korktum şimdi 😔
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yasıyorum nefes yetmiyor ölecekmiş gibi hissediyorsun okyanus suyu almanı tavsiye ederim bide nefes egzersizi yapmanı cok kötü oldugum da tuzlu su çekiyorum burnuma sinusler rahatlıyor gecmıs olsun

Kesinlikle öyle benim ismim hiç bir şeye çevirilmemesine rağmen alakasız dalga geçmeler oluyordu çocuklar baya acımasız bu konuda bende eşime diyorum krem derlermi çocuğa 😂 ama dediğin gibi ne bulsak dalga geçecekler
Hahaha doğmamış çocuklarımıza bir isimler taktık bile 😂😂 Bizim sınıfta Sinem vardı, sinek derlerdi. Meral vardı, marul derlerdi. Hep bi şey bulunuyor gerçekten 😂

Bence senin bebeğin dokunmuştur daha büyük artık hissetmen an meselesiydi 🥰 İnşallah artık hissederiz bize tepkiler veririler. Hareketlenince sanki bağ kurmaya başlayacağız gibi hissediyorum
Bebeğim büyüdü evet ama ben hala tam olarak aa bu bebek diyemedim :) ya kızım çok sakin ya ben azcık safım :D

Kuzey’e çok yakınız ama acaba ilkokulda oğlumla kuzuu Kuzey, kuzu Kuzey diye dalga geçerler mi diye düşünüyorum 😂
İlkokulda çalışıyorum çok fazla isimle dalga geçmiyorlar, sanırım ortaokulda başlıyor o 😂 ama kuzu kuzey de gelmez akla ya 😅😅😅

Merhaba arkadaşlar ikili test sonucum riskli çıktı maalesef birde perinatolojiye görünmek istiyorum olduğumuz ilde perinatoloji yok KAYSERİ de önerebileceği bir yer olan var mı

Biz de kız olursa Birce ismine yakınız. arkadaşıma söylediğimde tanıdıklarının kızı varmış adı Birce. onunla 1 C , 2 C , 3 C diye dalga geçiyorlarmış. nerden geliyor akıllarına töbe Yarabbim.

Bence bebeklerimiz sakin. Ultrasonda da hafif hafif hareket ediyorlardı uslu uslu gluk gluk yüzüyorlar 🥰🙏🏽
Bence benim kızımda pek sakin gerçi ultrasonda hareketliydi en son günde 4 5 kere uzanıp hareket bekliyorum ama gelmiyor 18 haftalık olacağız sabırla bekliyorum o minik tekmeleri 🥹

Tatlı bir şeyler yedikten sonra denemek lazım bir de 😃 Bir de benim doktorum hafif hafif içine bastırıyordu karnımın tepki versin diye. Hep yüzüstü yatıyordu doktor dokununca dönüyordu
çikolata yiyip gittim geçen sefer doktora ve arkasını dönüp durdu bazen ters etki yapıp yüzünü göstermemezlik yapabiliyorlar 🙈🙈

Tatlı bir şeyler yedikten sonra denemek lazım bir de 😃 Bir de benim doktorum hafif hafif içine bastırıyordu karnımın tepki versin diye. Hep yüzüstü yatıyordu doktor dokununca dönüyordu

çikolata yiyip gittim geçen sefer doktora ve arkasını dönüp durdu bazen ters etki yapıp yüzünü göstermemezlik yapabiliyorlar 🙈🙈
Ben de çikolata yiyip gittim elleri yüzünde uyuyordu. Doktor azcık dürttü uyansın diye anca ellerini çekti yüzünden. 🥲 canım kızım inşallah doğunca da uslu olursun🤣

Ben meyve suyu çikolata yedim banamısın demedi çocuk hiç oralı olmadı elleri yüzünde durdu doktor bastırdı canım yandı hatta dürttü filan kesinlikle sakin olacaklarına inanıyorum ilk oğlumdan yola çıkarak ultrason aslında ön hazırlık bize 😂

Back
X