Bizim ev malesef çok soğuk güneş almıyor 50 60 da yakıyoruz ama serin pencereler ahşap petekler çok eski ısınmıyor bu yüzden kızım temmuz doğumlu battaniye örttüm ama kış başlayınca annem incecik yorgan yaptı yün onu örttüm zaten henüz dönmediği için risk yoktu koyduğum gibi kalıyordu ama mesela çoğu kişi evde kışın bile tayt sweet gezijot onların örtme şekli farklı olir ya da tulum , bizim evde kışın Polarlar patikler ile gezerim üzerimde battaniye yine de ısınmamKızlar bir sorumda şu. Yeni doğan için yorgan kullanılmaz deniyor. E bizim bebekler kış bebesi. Ekim Kasım çok soğuk olmaz belki ama sonrası hep soğuk ve kış. Biz ne örteceğiz bu çocuklara. Ne tarz bir şey kullanacağız? Önerisi ve bilgisi olanlar var mı
Ben de günde 1 e düşürdüm başım çatlayacak gibi ağrıdı tansiyon sandım ölçüm normaldi demek ondanmis aaaaa ben de bırakmayı düşünüyorum tamamen ama cesaret edemedim kızım ufak , midem kötü olursa maf olurum bu hafta sonu denerim belki esim evde olunca kötü olursam kıza o bakar bakalım 16. Haftada magnezyum demir d3 omega falan alacağız zaten bir dünya ilac bari prilam gitsinKızlar merhabalar ben prilam kullanıyordum geceleri yatmadan 2 tane şeklinde başlamıştım son 2 haftadır 1 taneye düşmüştüm. 14+4 olduğumda artık bırakayım diye düşündüm. Bıraktıktan sonra 3 gün baş ağrısı çektim sonra gecti. Hatta ilk bıraktığım gün resmen süründüm evin içinde. Bulantım da cok oldu. Daha önce de 1 kere bırakmayı deneyip benzer tabloyu yaşayınca demek ki hala içmem lazım diye düşünmüştüm. Sanirim bu ilacı bırakma sürecinde böyle bir etki oluyor ama biraz sabredince geçiyor. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa diye paylaşmak istedim.
Devlet herkese yani muamele yapıyor dava açmasın diye yani rahat ol benim de risk az çıktı doktor aynı şeyi söyledi nu bir tarama kesin sonuç vermez nift yaptiranilirs8n ya da amniyosentez yapabiliriz dedi istemezsen kağıt imzalarsin dedi tamam dedim imzaladım her sonuç sonrası alıyorlar herkestenBana risk az ikili sonucunda dedi ama yokta demedi bu testler %100 sonuc vermez amniyo sivisiyla test yaptirmak istermisin dedi bende yok deyince uclu istedi hic aklima gelip o an sormadimda risklimi neden isteniyor diye gerekli bisey heralde diye dusundum o an
Kızımda oluyordu kardiyoloji de kalp ritim bozukluğu çıktı ilac verdi kullandım baya rahatladım doğum sonrası bıraktım, bi Kardiyoliji ye gorin istersen tansiyonu düzenli ölçüyorsan varsa orada da çıkıyor ritim bozukluğu olduğuKızlar gece gece yine bensorularımla sizi sıkıyorsam çok özür dilerim tecrübesizim ve merak ediyorum. Bugün bende çok fena bir çarpıntı başladı. 14+6’yım bu arada. Normalde son üç ayda olurmuş. Ama bu çarpıntı devamlı değil böyle 1 dkkda bir kalbim üç kere sanki tekliyor düzeliyor sonra tekrar aynı. Sabah daha seyrekti şimdi sıklaştı. Napacağım bilemedim karnımın altında da ağrı var alakası var mıdır bilmiyorum ama neden olabilir napmam lazım? Yaşayan var mı?
Oyum kuzey den yanaArada kaldığım isimler Alp, Aras, Kuzey, Aren çok fazla seçenek oluştu
Siveno roll on kullanıyorum çok memnunum Deodorant bana çok kanserojen gelmeye başladı kızımdan sonra doğal ihtiyacı hissettim çok da memnunum öneririmKızlar deodorant olarak ne kullnıyorsunuz acaba, değiştirdiniz mi?
Vallahi oğlumun zamanında neden almadım ki diye şuan çok üzüldüğüm bir ürün inan çok gerekli o kadar kötü kokuyor ki bezler maalesef ilk dönem için değil ama büyüdükçe çok fena ne kadar sık sık atsan da günlük en az 6 adet çıktığını düşün birde baya bez alıyor kokuda yapmıyor süper olay bence çok gerekli ama çok pahalıValla iyi mi yaptım bilmiyorum ama etrafımdaki herkes Korbell çöp kovası al dedi. Ben de aldımbir çöp kovası neden bu kadar pahalı
Abooooo fiyatına suan baktım 600 küsür hatta 700 civarı fiyatı eger bu fiyata aldıysan tebrik ederimValla iyi mi yaptım bilmiyorum ama etrafımdaki herkes Korbell çöp kovası al dedi. Ben de aldımbir çöp kovası neden bu kadar pahalı
Ah o zaman çok sevindim. E bebek kampanyası vardı geçen ay, ordan 200 tl hediye çeki kazanmıştım. Çöp kovasında kullandım.Vallahi oğlumun zamanında neden almadım ki diye şuan çok üzüldüğüm bir ürün inan çok gerekli o kadar kötü kokuyor ki bezler maalesef ilk dönem için değil ama büyüdükçe çok fena ne kadar sık sık atsan da günlük en az 6 adet çıktığını düşün birde baya bez alıyor kokuda yapmıyor süper olay bence çok gerekli ama çok pahalı
Yok yok daha uyguna aldımAbooooo fiyatına suan baktım 600 küsür hatta 700 civarı fiyatı eger bu fiyata aldıysan tebrik ederim
uyku tulumları çok kurtarıcı. evin derecesine göre TOG değerleri oluyor incelik kalınlık evin sıcaklığına göre ayarlayabilirsin.Kızlar bir sorumda şu. Yeni doğan için yorgan kullanılmaz deniyor. E bizim bebekler kış bebesi. Ekim Kasım çok soğuk olmaz belki ama sonrası hep soğuk ve kış. Biz ne örteceğiz bu çocuklara. Ne tarz bir şey kullanacağız? Önerisi ve bilgisi olanlar var mı
İyi yapmıssın pişman olmazsın canım cok kullanıslı ben iyiki demiştim yani evet fiyatı uctu daha da malesef çöp poseti de aynı sekilde ben çöp posetini korbel almıyordum senin de aklında olsun korbel uyumlu çöp poseti var cok fazla gidiyor ve koku sızdırmıyor o da ben korbel kullanıyordum baktım fiyatlar artıyor onu gördüm yorumlar güzeldi denemek istedim ondan devam etmiştim yine aynı yapcam insallahValla iyi mi yaptım bilmiyorum ama etrafımdaki herkes Korbell çöp kovası al dedi. Ben de aldımbir çöp kovası neden bu kadar pahalı
Evet canım bana da en mantıklısı o geldi. Uyku tulumu alacağım. Buradaki çoğu arkadaş öyle dedi. Alan paylaşır nasılsa ben de faydalanırımuyku tulumları çok kurtarıcı. evin derecesine göre TOG değerleri oluyor incelik kalınlık evin sıcaklığına göre ayarlayabilirsin.
Bende almıştım kızımda sonra sattımYok yok daha uyguna aldımama her şekilde çok pahalı sadece sürekli çöp atmak ile uğraşmak istemiyorum. Koku takıntım da var. Umarım mantıklıdır.
İşte benim de şimdi evimde gerekli bence. Büyük site e her seferinde aşağı inip çöp mü atacağım bebekle dedim ve aldımBende almıştım kızımda sonra sattımAma eski evımde cok cok lazımdı bu evde çöp şaftı var biriktirmeden hop atabiliyorsun o yüzden sattıgıma pişman degılım .
Ama şimdi satsam ıyı kar edermısım
kitikate in güzel oluyor 1,5 TOG 21-23 derece. büyüdüklerinde baby&me nin aldım o da dayanıklı. yıkamakla içi toplanmıyor . ilk öneri benden olsun :)Evet canım bana da en mantıklısı o geldi. Uyku tulumu alacağım. Buradaki çoğu arkadaş öyle dedi. Alan paylaşır nasılsa ben de faydalanırım
Tuna çok güzel bayılıyorum inanılmaz güzel güçlü akıllı ve hızlı bir balıktır eşim istemedi yoksa bence süper isimbenimki artık biraz büyüdü 12 yaş anca duruldu ama hala yaşıtlarına göre çocuksu ve hareketli
benimde Çınar ve Tuna var aklımda ama henüz karar vermedik bir isme
Ya bu ketum doktorlara aşırı gıcığım benimki de öyle tek tek sormazsan herşeyi kendi kısaca anlatıp susuyorBenim doktorum geçen hafta 15+1 deyken ben alttan bakarak ilk kez bir ölçüm yaptı. Normal dedi doktorum aşırı ketum başka da yorum yapmadı
İki isim de çok güzel bencebenimki artık biraz büyüdü 12 yaş anca duruldu ama hala yaşıtlarına göre çocuksu ve hareketli
benimde Çınar ve Tuna var aklımda ama henüz karar vermedik bir isme
Ben 2 senedir kullanıyorum başta zaten koku olmuyor ama ek gıdaya başlayınxa özellikle 1.5-2 yaşlarında kakaları inanılmaz kokuyor ,çöp kovasını eğer korbell çöp poşeti ile kullanmıyorsam açınca koku oluşuyor. Sık sık da değiştirsen poşeti koku oluyor benim gibi kokulara hassassan dikkatli kullanırsan memnun kalırsın birde çöp kovasını havadar bir yere koymakt fayd var. Ama kışın inanılmaz rahatlık oluyor bu arada. Sürekli çöp atmakla uğraşmıyorsun. Yazın ben balkondaki çöp kovasını kullanıyordum kaka da.Yok yok daha uyguna aldımama her şekilde çok pahalı sadece sürekli çöp atmak ile uğraşmak istemiyorum. Koku takıntım da var. Umarım mantıklıdır.
Bende alıcam indirim bekliyorum :) Ama iyi yapmışsın herkes çok memnun çünkü koku falan hiç olmuyormuş o nedenle pahalı sanırım.Valla iyi mi yaptım bilmiyorum ama etrafımdaki herkes Korbell çöp kovası al dedi. Ben de aldımbir çöp kovası neden bu kadar pahalı
Ben 2 senedir kullanıyorum başta zaten koku olmuyor ama ek gıdaya başlayınxa özellikle 1.5-2 yaşlarında kakaları inanılmaz kokuyor ,çöp kovasını eğer korbell çöp poşeti ile kullanmıyorsam açınca koku oluşuyor. Sık sık da değiştirsen poşeti koku oluyor benim gibi kokulara hassassan dikkatli kullanırsan memnun kalırsın birde çöp kovasını havadar bir yere koymakt fayd var. Ama kışın inanılmaz rahatlık oluyor bu arada. Sürekli çöp atmakla uğraşmıyorsun. Yazın ben balkondaki çöp kovasını kullanıyordum kaka da.
Bu kadar da iyi yaptığımı bilmiyordumBende alıcam indirim bekliyorum :) Ama iyi yapmışsın herkes çok memnun çünkü koku falan hiç olmuyormuş o nedenle pahalı sanırım.
Ben ameliyattan cıktım kımse yok oda numaranız kac bılmıyorumBen ameliyattayken eşim dışarı çıkmış zaten daha uzun sürer diye ben çıktıktan sonra başkasını beklemişdaha sonra yanıma kimse gelmedi şaka gibi hepsi bebeğin peşine gitmiş ama oğlum nefes alamamış sanırım ondan hepsi çok korkmuş banada söylememişler ama yalnız kalmakta çok kötüydü ya
Yaa bende aldıgımdan cok fazlasına sattım zaten ben aldıgımda 40-50 arası bişeydı galıba .İşte benim de şimdi evimde gerekli bence. Büyük site e her seferinde aşağı inip çöp mü atacağım bebekle dedim ve aldımsatma fikrini ben de düşündüm zaten en az aldığım fiyata satarım büyük ihtimalle bebe bezi bıraktığında
Çok güzel isim hepsi deBen ameliyattan cıktım kımse yok oda numaranız kac bılmıyorumDedım heralde şu taraftaydı oda heyecandan ben odayamı baktım neyse odaya doğru giderken eşim geldi Ameliyathaneden çıkışımda bende 50 kişi beni kapıda beklıyordur dıyorum hepsı kızımın basına gıtmıs .
Eşimde dıyor kı hangı kapıdan cıkacagını bilemedim bi oraya gıttım bi oraya
Yaa bende aldıgımdan cok fazlasına sattım zaten ben aldıgımda 40-50 arası bişeydı galıba .
Son zamanlarda normal çöp poşetıne dönmüştüm aşırı pahalanınca kendı poşeti .
Yaa dünden beri bende tuna ismine takıldım hoşuma gitti tınısı alp ve alide listemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?