2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende de annem babam kardesim vardı ama babam o gün kardeşimin töreni vardı oraya gıtmıslerdı dogum zamanı . Aksam geldıler anca.
Birinci değilde ikincide hep geride kalan düşünülüyor . Ben ıkna edersem okula yollayacagım aksam gelecek kardeşin deyip gelince gelır bır kac saat yanımda kalır zaten sonra babası götürür eve ananeyle dedeyle kalır .

Bende şimdilik bu şekilde düşünüyorum bizim doğumlar zaten ters zamana denk geldi onların okulu yeni gelen bebek nasıl olacak bakalım ben birde hediye alıcam bunu sana kardeşin getirmiş diycem inşallah kıskançlık yaşamadan atlatırız

Ya bende abla olma hediyesi alacagım Kardeşin getirdiyi uzmanlar önermiyormuş ama hangi uzmanlar bilmiyorum Benim kızım yemez 6 yaş hatta 6 buçuk olacak nerdeyse
Ama her halükarda gelen bebege hedıye alacagı için aşırı kıskanmalı anlar yaşanacak

O zaman sende gelen misafirler hediye verdiğinde kardeşin değilde misafirler sana da getirmiş filan de çocuklar çok fena cidden benim oğluş pek anlamaz diye düşünüyorum

Bol bol dinlen bebek büyüdükçe kanama alanı da azalacaktır umarım güzel haberler duyarsın. Sağlıkla doğsun minnoş

Kızlar 23 Temmuzda yeğenimin sünnet düğünü olacak ben tam 6 aylık oluyorum. Abiye ya da şık elbise alabilmem için önerebileceğiniz site mağaza var mı? Ben bulamıyorum hiç bir sekilde

4,5 şuan doğuma 5 olcak inşalah

bende çok beğeniyorum kısa olması daha çok hoşuma gidiyor

eşim Çınar a daha sıcak ben Tuna ya bakalım ne olcak
Büyük olan büyümüş zaten maşallah, küçük olanın da baya bağımlılığı azalmış olacak sana. Benim doğum olduğunda büyük oğlum 6.5, küçük oğlum 3.5 yaşında olacak. Küçüğüm doğduğunda büyükle çok zorlanmıştım. O emmek istiyo o oyun istiyo, çiş diyo kaka diyo emmeyi bıraktır küçük ağlasın. Denge bulmak zor cidden her yaşta yeni kardeş mutlaka zorluk yaşatır altından kalkılıyor ama bir şekilde.
Tuna da Çınar da çok güzel seçmek zor. Bu ara oyun ve okul gruplarında Tuna yı çok duyuyorum seslenişi tatlı

Kızlar merhaba. Tahmini doğum tarihim 8 aralık görünüyor ama ben kasım annesi olacağımı düşünüyorum. Fetal dna testinde cinsiyeti kız çıktk çok şükür temiz çıktı ama merak ettim cinsiyetin yanlış çıkma ihtimali var mı

Fetal için cinsiyetin yanlış çıkma ihtimali yok canım kromozomlara kadar baktıkları için ama doktorların ultrasonda yanıldığı oluyor.Sen yine de fetal sonrası doktorun cinsiyeti de ultrasonda göstermesini iste görmeden insan inanamıyor çünkü

Evet ben inanamama aşamasındayım galiba

Evet ben inanamama aşamasındayım galiba
Ben de ultrason da görünce daha bir emin oldum

kızlar ilginç bir şekilde 2 gündür rüyamda bebeğimi erkek görüyorum pipi falan değil de mesela az önce rüyamda bebeği banyo yaptırdım ve pembe çoraplı bir alt giydirdim öğrencim uzatıyordu , dedim “ en alta giydireyim hem öğrencimin gönlü olur hem de pembe pembe kimse görmez sorun olmaz giysin bebek” çoğu arkadaşım cinsiyeti rüyasında kesinleşmeden önce gördüğünü söylüyordu, acaba benim %25 olan ihtimalim mi tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…