2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
M minikkalpp canım bence bizim hissettiğimiz o his bebek, sabah yine aynısı oldu. İçimde bir şey pıt pıt yaptı. Sanırım ben daha güçlü bekliyordum o yüzden emin olamamıştım🥰
Ama gaz olsa hep aynı şekilde pıt pıt yapmaz böyle sanki içimde mısır patlamış gibi.
O pıt pıt kayma hissi bebiş canım 1 hafta içinde net tekme hissedersin benimde ilk o şekilde pıt pıt diye başladı şuan baya net hissediyorum tekmelerini 🥰

Çok sevindim 🥰🙏 çok şükür .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.🙏 Bnde fetal DNA yaptirmayi düşünüyorum ama henüz araştırmadım.fiyati tahmini ne kadar peki ? Yurtdışına mi gidiyor kan örneği ?
Amin, hepimize nasip olur inşallah 🙏🏻☺️ Benim kan verdiğim firma yurtdışına gönderiyordu Euro üzerinden fiyat vermişlerdi, kur arttığı için tl olarak değişmiştir fiyat, 350€ demişlerdi o zaman. Ben bir de genokstan fiyat almıştım onlar Ankara’da inceliyorlarmış 6900dü geçen ay verdikleri fiyat

Kızlar şuana kadar toplam kaç kilo aldınız?
56-57 ile başladım yolculuğa ve 59,5-60 sınırındayım göbeğim ve göğüslerim çok belirgin büyüdü halimden memnunum gerçi . Yaz hamilesi olunca insan meyvelere doyamıyor frenleyemiyor🙈 D vitamini, demir ve multivitaminde devam ediyor ve bence kilo yapıyor. Ama güzel tarafı miğde asidim ile ilgili rahatsızlığım azaldı çok şükür. Sizin durumlar nasıl? Bebekler için hazırlıklar nasıl? Bizim büyük parçalardan sadece anne yanı yatağı kaldı. Gerisi tamam 👍🏻
Ben biraz fazla kilo aldığımı düşünüyorum 5 kilo aldım 🙈 4 gündür vitaminleri kullanmıyorum 1 kilo vermişim bence de kilo aldırıyor 😄

O pıt pıt kayma hissi bebiş canım 1 hafta içinde net tekme hissedersin benimde ilk o şekilde pıt pıt diye başladı şuan baya net hissediyorum tekmelerini 🥰
Amin🙏 darısı tüm hissetmemiş olan arkadaşlarıma🙏
Detaylı için ne zaman gideceksin? Benim 24 Haziranda.Aramızda tam 7 gün var ama bence doğum zamanlarımız hemen hemen aynı olur gibi😍

Teşekkür ederim nur Cansu diye bir doktor varmış galiba bugün arkadaşım onu önerdi. Muayene ücreti ne kadardı? Erol bey başka hastanede olmasına rağmen benim doktorumu aradı, tanıdığıymış😅
Cansu iyi diyolar ama çokta memnun olmayan var tabi deneyerek anlayabilirsin birazda doktor işi elektrik işi garip ama öyle tutmayınca tutmuyor burcu boyama var orda tüp bebek riskli bebek doktoru ama çok yoğun randevun olsa bile bekletiyor ve her hastayı kabul etmiyo ardaşımın doktoru ama ben pek ısınmadım tecrübeli ve iyi olduğuna inanıyorum ama bana biraz yapmacık geliyor 😂 kızımda çok doktor ve megadaki doktorları deneyerek ilerledim 20 haftamda kendi doktorumu okeylemiştim ve beni o kadar iyi anlıyodu ki 32 haftamda nst giriyodum ben yapamıyorum içim rahat etmiyo panikliyorum falan anlıyodu beni en azından kontrol günlerimi değerlendiriyodum ama bu doktor 3 hafta sonra çağırıyo gayet sakin ikiz ya bide daha detaycı olmasını beklerdim kum döküyorum önemsemedi resmen ilaç verdi ama geçti mi geçmedi mi bi haber,
Aa ne güzel erol bey demekki doktorlarıda bilgilendiriyor tabi çevresi vardır tanıması iyi olmuş ☺️

Ben su an 16+2’yim ve çok önceden böyle pıt pıt kayma gibi hissetmeye başlamıştım ne zaman daha net hissetmeye başlarım

Arkadaşlar, bazen iş yerimde yediğim mezelerin içinde yeşillikler oluyor yiyorum ama içime kurt düştü. Dışarıda hani yeşil salata, veya yemek yanında yeşillik yemiyorum ama böyle meze içindekileri de yiyerek yanlış mı yaptım 😥 Siz neler yapıyorsunuz?

İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye Ataşehir Kadıköy Maltepe vs doktor tavsiyesi olan var mı kizlar mümkünse kolayca ulaşabileceğim (telefon numarası vs verip watsaptan en azından) ilgili iyi bir doktor? Doktor değişmeyi düşünüyorum da

İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye Ataşehir Kadıköy Maltepe vs doktor tavsiyesi olan var mı kizlar mümkünse kolayca ulaşabileceğim (telefon numarası vs verip watsaptan en azından) ilgili iyi bir doktor? Doktor değişmeyi düşünüyorum da
Özelden mesaj attım sana🥰

Arkadaşlar, bazen iş yerimde yediğim mezelerin içinde yeşillikler oluyor yiyorum ama içime kurt düştü. Dışarıda hani yeşil salata, veya yemek yanında yeşillik yemiyorum ama böyle meze içindekileri de yiyerek yanlış mı yaptım 😥 Siz neler yapıyorsunuz?
Bunu şimdi düşünüp kendini üzme boş yere🥰 toxoplasma bulaşma ihtimali kolay değil hemen geçmiyor. Üstelik yine bir cafeye göre daha iyi yıkanıyordur ve sonuça az miktarda yemişsin meze olduğu için, sanmıyorum bulaş olduğunu 🙏bundan sonra tüketmeyeye dikkat edebilirsin en azından ben kendi adıma öyle yapıyorum ama stres yapacağın bir şey yok bence ☺️

Arkadaşlar bu sabah ilk defa sırtüstü yatarken göbek deliğimin 3-4 cm sağında pıt diye içeriden bir vuruş hissettim ☺️ Bana mı öyle geldi, yoksa gerçekten bebeğimin ilk dokunuşu muydu bilmiyorum ama umarım devamı gelir 🙏🏽
Elinizi karniniza koyun elinizle de hissedebilirsiniz. İlk atıştan sonra artarak devam edecektir

Kendi bebeğini alınca başka oluyo.. Hep boyle baskasının cocuguna bişi olcak endişesiyle temkınlı davranıosun.. Kendi çocugun başka oluyo.. Hiç sıkma canını.. Öyle Bi kucaklıycan oyle bi kokluycan ki☺️
Eşimde böyle diyip moralimi düzeltmeye çalıştı ama bilmiyorum ya baya zorlandım hatta diyorum ki kendi çocuğumu nasıl büyüttüm ben hiç birini hatırlamıyorum 🙈 bence bu doğanın bize sunduğu bir güzellik herşeyi hatırlarsak çocuk yapmazdık 🙈😂

Ben su an 16+2’yim ve çok önceden böyle pıt pıt kayma gibi hissetmeye başlamıştım ne zaman daha net hissetmeye başlarım
İlk oğlumu 21 de hissetmeye başladım belki öncesinde oluyorduysa kayma filan ilk diye anlamamışımdır bu bebeğimde 17 de pıt pıt bişeyler hissettim şuan özellikle 3,4 gündür çok net hissediyorum 18+4 şuan bebiş biraz daha önden gidiyor kiloları yükseldikçe bence tekmeleri netleşiyor belki siz erken hissedebilirsiniz zayıfsanız ❤️

Bunu şimdi düşünüp kendini üzme boş yere🥰 toxoplasma bulaşma ihtimali kolay değil hemen geçmiyor. Üstelik yine bir cafeye göre daha iyi yıkanıyordur ve sonuça az miktarda yemişsin meze olduğu için, sanmıyorum bulaş olduğunu 🙏bundan sonra tüketmeyeye dikkat edebilirsin en azından ben kendi adıma öyle yapıyorum ama stres yapacağın bir şey yok bence ☺️
Detaylı ultrasona kadar biraz gergin geçecek sanırım. Evet daha dikkatli olacağım. Evden yemek getireyim artık. Zorlanıyorum her gün yemek yapmaya ama bebeğimin sağlığından önemli değil 🙏🏽

Kızlar benim faranjitim tuttu ateşim 38e kadar yükseldi doktor yatış verecekti düşmezse,düştü. Bu enfeksiyonu ilaç olmadan vücuttan nasıl atarım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Crp 22
Canım annem bize dut kurusu kaynatıp suyunu içirirdi hamilelikte de bir problem olmaz diye biliyorum ama sen lütfen yine de araştır olur mu çok geçmiş olsun

Back
X