Hiiç hakkını yedirme. Yazı götür önlerine, gayet var böyle bir hakkınBugün hastane kontrolüm için zar zor izin aldım iş yerinden rutin kontrolüm ayda 1 gün hakkım var diyorum saatlik alıyorum ona rağmen diyorum yok öyle bir hakkın diyorlar bir de devlet kurumu maalesef hiçbir şeyden haberi olmayan insanlar başa geçince böyle oluyor sinirimi bozdular.
Çok sevdiğim ve senin de bildiğin bir laf vardır; devletin dili yazıdır diye. İlgili resmi yazıyla beraber dilekçeni ver. Gelen evrak numarasını da almayı unutma, mecbur dilekçene cevap vermek zorundalar. Vermiyorlar mı, kendileri bilir direkt bir üste dilekçeni verirsin onların başı ağrısın. Kimse gebelikte bebekten önemli değilBugün hastane kontrolüm için zar zor izin aldım iş yerinden rutin kontrolüm ayda 1 gün hakkım var diyorum saatlik alıyorum ona rağmen diyorum yok öyle bir hakkın diyorlar bir de devlet kurumu maalesef hiçbir şeyden haberi olmayan insanlar başa geçince böyle oluyor sinirimi bozdular.
Hangi marka peki memnunmusunuz markadanAslında toplamda sekiz on parça yeterli hatırladığım kadarıyla. Zaten birkaç günde bir yıkarsınız. Ama atlet çok gidiyor, tercihen büyük beden bol bol alınabilir. İlk aylarda çorap kullanmıyorduk galiba çok o yüzden ayaklı pantolonlar (ilk üç ay için) pratik oluyor. Ben alt üst ayrı alma tarafıyım, ikisinden biri kirlenince rahatça değiştiriyorsunuz, tulumda komple çıkarmak gerekiyor (fazla çamaşır çıkmaması açısından), ben tulumları 3-6 aylık almıştım hep. Ayrıca başı için pamuklu penye bere lazım oluyor, (eldiven giyemiyorlar çok küçükken bazen, eline çorap geçiriveriyorsunuz). Biz hep uzun kollu kullanmıştık kasım doğumlu oğlum için (doktor tavsiyesiyle ev sıcaklığı gece gündüz 21 olmasına karşın). Ben ayrıca 3-6 aylık birkaç güzel kazak ve 9 aylık tulum mont almıştım, tepe tepe kullandı.
Evi büyük olup da bir odasını çamaşır kurutma odası yapanları tenzih ederek söylüyorum, çok haklısınız. Yer darlığından alamamıştık biz kurutma makinesi ama artık bu ay gözümü karartıp aldım (doğuma kadar başka bir şey almam ben artık). Daracık banyoda gökdelen gibi yükseliyor çamaşır makinesinin üstünde ama resmen şimdiden hayat kalitem bir tık arttı, ki yaz ayındayız ve balkonda kurutma imkanımız var. Kışın çok hayat kurtarıcı olacak çocuklu evde. Düşünen herkese ben de tavsiye ediyorum iyice zamlanmadan.
Herşeye hergğn zam geliyor dyson indirime girerm veya makinalar iyice zamlanır mı bakalım takipteyim her ikisinideDyson aklında olsun indirim takip et, evdeki en güzel şey Dyson. Hepsi bir yana o bir yana :) Kurutma makinesine karar verdiğimde paylaşırım seninle ama sanırım onu Ekim'e doğru alırım. :)
Evet canım günde bir bardak o da. Ben çok seviyorum filtre kahveyi. Her gün değil ama arada içiyorum o yüzden.Kızlar Türk kahvesi günde bi iki fincana izin var peki filtre kahve veya kapsül kahve ben bulantıdan ötürü hiç birini içmediğim için dr hiç sormadım ama canım sürekli kapsül filtre kahve istiyor türk kahvesi kesmiyor doktoruna soran oldu mu bu durumu
Bu arada 657ye mi tabisin yoksa 4857’ye mi? Senin mesajından sonra 657 üzerinden böyle bir araştırma yaptığımda sadece 4857’de böyle bir hak olduğunu gördüm. Onlarda işverenler maaş kesintisi yapabildikleri için sanırım. 657’de ben göremedim öyle bir hak ama belki ben bulamamışımdır. Çünkü 657de hastanene girişini götürdüğün an olay bitiyor.Bugün hastane kontrolüm için zar zor izin aldım iş yerinden rutin kontrolüm ayda 1 gün hakkım var diyorum saatlik alıyorum ona rağmen diyorum yok öyle bir hakkın diyorlar bir de devlet kurumu maalesef hiçbir şeyden haberi olmayan insanlar başa geçince böyle oluyor sinirimi bozdular.
Devlet kurumu diyorsunuz mecbur vericekler bu sacmalığı yeni duyuyorum. Hastane ıcın mecbur izin verilir mazeret izniniz olmalı belli bir saat.Bugün hastane kontrolüm için zar zor izin aldım iş yerinden rutin kontrolüm ayda 1 gün hakkım var diyorum saatlik alıyorum ona rağmen diyorum yok öyle bir hakkın diyorlar bir de devlet kurumu maalesef hiçbir şeyden haberi olmayan insanlar başa geçince böyle oluyor sinirimi bozdular.
Dysona daha yeni zam geldiHerşeye hergğn zam geliyor dyson indirime girerm veya makinalar iyice zamlanır mı bakalım takipteyim her ikisinide
Instagramda roze natura sayfasında tamamen doğal deodorant krem tavsiye ederim.Siveno kullanıyorum bende fakat bir işe yaramıyor pek. içeriği doğal diye tercih etmiştim arayıştayım bende güzel ve temiz içerikli bir deodorant önerisi olan varsa deneyelim
Ne bileyim ben kendimi tuaf hissediyorum bi kere oldu o günden sonra ya orgazm kasilmasi sırasında bi sey olduysa diye gerildim suçlu hissettim daha da yaklasamadim eşime de dedim madem rahat edemiyorsun tamam dedi naapsinBenim eşim de öyle demişti. 3. bebeği bekliyoruz bilginiz olsun
Evlendiğimden beri hiç yaşamadığım şekilde birleşirken canım acıyor. Acı yaşayan var mı acaba böyle? Bu da beni isteksiz yapıyor. Kasılmaların bu ayda zarar vereceğini sanmam riskli gebelik olmadığı müddetçe ama 32.haftadan sonra kasılma olmamasına dikkat etmek lazım bence
Ay inan cumartesi atmadım denemek için aman Allah im ölüyordum mide bulantisini da geçtim dehşet bir baş ağrısı başımı duvarlara vurmak geldi içimden ayyy galiba bağımlılık yapıyormuş bu ilac mecbur ertesi gün tekrar attımPrilamı bıraktıktan sonra mide bulantısı devam eden var mı sizce birden bırakmanın etkisi mi bu? İki gündür içmiyorum doktorum artık içme dedi ama bugün yine çok kötüyüm. Artık psikolojik mi diye düşünmeye başladım gerçekten. En fazla kaç gün sürer ki bu durum daha fazla dayanamam çünküdoğurana kadar midem bulancak sanırım bide tiksindiğim bi yemek var aklıma direk o geliyo bütün gün aklımdan çıkmıyo
Vallahi bilemedim ya ben de çekiniyorum doğuma kadar ara vercem sanirim istiyorum ama korkuyorum daBiz ilk haftalar cinselliğe ara verdik doktorumuzun değil bizim kararımızdı risk olur dedik. sonra haftada 1 gibi oldu. sonra bir lekelenme yaşadım yine ara verdik 3-4 hafta yakınlaşmadık şimdi iki haftada 1 gibi oluyorya korkmasak çok arzuluyor insan eşini aşırı özlüyor ya
Cuma kullanmadım ama o gün tüm gün dışarıda orman havası içindeydim. Sadece akşam biraz etkilendim. Dün bir cesaret yine almadım. Ama daha kahvaltı bile yapmadan kustum, buzdolabı koktu falan. En son muayenede benim doktorum da artık bunlar son olur, bırakırsın dedi ama böyle kusacaksam bırakamam
Prilamı bana 12. Haftada bıraktırdı artık kullanma diye. 1 hafta çöpe gitti resmen simit ekmekten başka bişey yiyemedim. Yavaş yavaş düzeldi. Hala çok tiksindiğim, bulantı yaşadığım oluyor ama daha iyiyim özellikle bu hafta. Bu gebeliğimde patlıcandan nefret ediyorumsadece yemek değil pişmiş halini görmek de beni kusturuyo 9 ay etrafımdaki herkese patlıcan yasak
Bu prilam kesinlikle bağımlılık yapıyor bence 2 atiyordum 1 e indirdim simsi yarım atıyorum ama mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı yapıyor bakalım dayanabilecek miyim yarım atmaya .. Ben hamilelik değil ilac bağımlılığından olduğunu düşünüyorum bu halimin ama bakalım yarım a bünyem alışırsa bırakmayı deneyeceğimBende öyle aynı şeyleri yaşıyoruz. Dün gece yine içtim iki tane birden henüz bırakmaya cesaretim yok günlerimi zehir etmektense içeyim daha iyi. Çünkü içince çok daha iyi hissediyorum gerekirse doğuma kadar içerim
İnan kafamı kaldıramıyorum tansiyonu olcuyorum normal ama başım çok fena ya resmen tartamiyorim kafamı boyle vurmak istiyorum parol de geçirmiyorKızlar bu baş ağrısı neden olur ya tuttu mu uzun süre geçmiyor sizde oluyorsa nasıl geçiriyorsunuz illa ağrı kesici mi almak lazım
Markası nedir acaba?Ara sıra bende de oluyor, ben migren taşı ile geçirdim hep. Çok iyi geldi bana.
Hmm orgazm da sıkıntı olmaz dedi yani doktor ben de bu cuma gidince soracağım bakalımİlk 1.5 ayında 2 doktor değiştirdiğim için ikisi de yapmayın diyordu. Ama sonra 3. doktorum son 1 aya kadar devam edin dedi. Biz tam gaz devam. Haftada hiç olmazsa 4-5 oluyor mutlaka. Ben de yoğun orgazm yaşıyorum genelde ama hiçbir sıkıntı olmuyor şimdilik. Zaten maksimum 10-15 saniye nefesinizi tutarsınız o bunaltıdan
Senden duyup ben de yarım içtim canım bugün 2. Gün ve fena sarstı 1 atarken iyiydi de yarım atınca mide bulantısı ve en önemlisi baş ağrısı başladı bakalım umarım bir kaç güne alışır bünyem yani hamilelikten değildir herhalde artık ilaçtan bence alışkanlık 3 4 güne hâlâ aynı olursam demek hamilelik kaynaklı bulantim ağrım var diye düşüneceğim tekrar 1 atmaya başlarım yarım değil ilaciPrilamı içmediği gün 45 dkda bir muhakkak kusan insan olarak azaltarak bıraktım. 3 4 attığım günlerle başladım 2 ye düşürdüm bir kutu boyunca. Sonra birini geceden birini ikindi gibi atarak devam ettim. Bire düşürdüm bir kutu da öyle içtim ve en son birini ikiye bölerek içtim ve 2 3 gündür ilaç kullanmadığım halde şikayetim yok denecek kadar az. Bırakmaya asla cesaret edemedim ben de ama azaltmayı deneyebilirsin
Aslında şehir hastanesinden randevu aldım ama araştırdım çok kısa sürüyormuş ben ayrıntılı usg ye önem veriyorum kıyarım paraya ne yapayım her şeyi iyi incelensin kafam rahat çıkayımBenimki de 1800TLciiiikkk. Ama en iyisi olsun diye ben istedim bunu. Normalde 900-1200 arasında hepsi
Ben doğum paketi almayı düşünüyorum ama temmuz da zam gelecekmiş temmuz zammı öncesi de paket alamam daha araştırma yapmadım zamlı fiyattan alacağım büyük ihtimalle sinir oldum ara zammı ne ya çok saçmaAyy bana fiyatlar çok abartı geliyor ya yazık mecburuz diye gidiyoruz filan ama bu kadın doğum ile ilgili herşey artmış muayeneler testler tetkikler daha anlayışlı olunması lazım bu konuda düzenlemeler gelmesi lazım kafalarına göre yıl bitmeden doğum ücretleri artacakmış mesela haziran temmuz gibi muayenelerde keza artıcak eskiden sene değişince olurdu tüm zamlar
Oyyy oyyyyBende 3 Temmuza randevu aldım 1500₺
Ne derece riskli benim 2 li temiz 3 lu orta risk çıkmıştı amniyosentez önerdi istemedim kıyamam zaten diye şükür ayrıntılı usg de doktor detaylı bakti risk içeren bir belirti göremedim dedi rahatladım evladım da çok şükür elhamdülillah sağlıkla doğduKızlar merhaba, 4lü test sonucum riskli çıktıriskli çıkıpta sağlıklı bebiş doğuran var mı dünden beri kafama çok taktım başka hastanede de hemen 4lü tarama yaptık onun sonucuna göre yurt dışına kan yollayacağız
Evi büyük olup da bir odasını çamaşır kurutma odası yapanları tenzih ederek söylüyorum, çok haklısınız. Yer darlığından alamamıştık biz kurutma makinesi ama artık bu ay gözümü karartıp aldım (doğuma kadar başka bir şey almam ben artık). Daracık banyoda gökdelen gibi yükseliyor çamaşır makinesinin üstünde ama resmen şimdiden hayat kalitem bir tık arttı, ki yaz ayındayız ve balkonda kurutma imkanımız var. Kışın çok hayat kurtarıcı olacak çocuklu evde. Düşünen herkese ben de tavsiye ediyorum iyice zamlanmadan.
Kizlar fiyat nedir ben de almak istiyorum almak istediğim zaman keske alsaydım erteledim o zaman 3 5 bin falandı suan bi baktım 10 bin falan en kötüBen yeni aldim. Elektrolux 9kg luk modeli perfectcare 800
Normalde siemensciyim tum beyaz esyalarim siemensdir. 10 senedir hic sorun yasamadim. Ama teknosadaki satici ikna etti valla elektrolux e.
Asagida bir tel izgara gibi bir bolum var ayda bir dis fircasi ile temizlemek cok onemliymis. Orasi tikanirsa makine servise gidip 2000 tl karsiliginda teller tek tek temizleniyormus garanti olsa bile. Simdiden aklinizda olsun
Aynen saçma bir idaremiz olduğu için her türlü saçmalık oluyor hakkım yokmuş 657 de yokmuş böyle bir madde işçi kanununda varmışDevlet kurumu diyorsunuz mecbur vericekler bu sacmalığı yeni duyuyorum. Hastane ıcın mecbur izin verilir mazeret izniniz olmalı belli bir saat.
Markası bu canımMarkası nedir acaba?
dün yine almadım pikniğe gidiyoruz temiz hava diye. Arabada az kalsın yine çıkaracaktım. Canım olips iyiki var kusma hissi geldiği an 4-5 tane ondan yedim peşpeşeAy inan cumartesi atmadım denemek için aman Allah im ölüyordum mide bulantisini da geçtim dehşet bir baş ağrısı başımı duvarlara vurmak geldi içimden ayyy galiba bağımlılık yapıyormuş bu ilac mecbur ertesi gün tekrar attım
Bu prilam kesinlikle bağımlılık yapıyor bence 2 atiyordum 1 e indirdim simsi yarım atıyorum ama mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı yapıyor bakalım dayanabilecek miyim yarım atmaya .. Ben hamilelik değil ilac bağımlılığından olduğunu düşünüyorum bu halimin ama bakalım yarım a bünyem alışırsa bırakmayı deneyeceğim
İlk doktorum bana elevit multivitamin vermişti. O doktorum içime sinmeyince iyi bir doktor bulduk tavsiye üzerine ve kendisi bana multivitaminlerin aşırı kilo aldırdığını belirtti. Ve ben gerçekten o vitamini kullanırken asla doymuyordum sürekli midem kazınıyordu. Şimdi 17 haftamda demir hapı+folik ve d vitamini verdi sadece. Yani multivitamin iştah açıyor ve hamilelikte kilo sıkıntısı yapıyor.Ben biraz fazla kilo aldığımı düşünüyorum 5 kilo aldım4 gündür vitaminleri kullanmıyorum 1 kilo vermişim bence de kilo aldırıyor
Keşke hep tiskinseydim devam etseydi ben çok kahvekolik biriyim zaten aşırı canım istiyor.Evet canım günde bir bardak o da. Ben çok seviyorum filtre kahveyi. Her gün değil ama arada içiyorum o yüzden.
Maalesef canım bende şimdi bir gireyim dedim 1 ay önceki fiyat bile değil baya yükselmiş ama yinede beyaz eşyada en makul fiyat kurutma makinalarında şimdilikNe bileyim ben kendimi tuaf hissediyorum bi kere oldu o günden sonra ya orgazm kasilmasi sırasında bi sey olduysa diye gerildim suçlu hissettim daha da yaklasamadim eşime de dedim madem rahat edemiyorsun tamam dedi naapsin
Ay inan cumartesi atmadım denemek için aman Allah im ölüyordum mide bulantisini da geçtim dehşet bir baş ağrısı başımı duvarlara vurmak geldi içimden ayyy galiba bağımlılık yapıyormuş bu ilac mecbur ertesi gün tekrar attım
Vallahi bilemedim ya ben de çekiniyorum doğuma kadar ara vercem sanirim istiyorum ama korkuyorum da
Bu prilam kesinlikle bağımlılık yapıyor bence 2 atiyordum 1 e indirdim simsi yarım atıyorum ama mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı yapıyor bakalım dayanabilecek miyim yarım atmaya .. Ben hamilelik değil ilac bağımlılığından olduğunu düşünüyorum bu halimin ama bakalım yarım a bünyem alışırsa bırakmayı deneyeceğim
İnan kafamı kaldıramıyorum tansiyonu olcuyorum normal ama başım çok fena ya resmen tartamiyorim kafamı boyle vurmak istiyorum parol de geçirmiyor
Markası nedir acaba?
Hmm orgazm da sıkıntı olmaz dedi yani doktor ben de bu cuma gidince soracağım bakalım
Senden duyup ben de yarım içtim canım bugün 2. Gün ve fena sarstı 1 atarken iyiydi de yarım atınca mide bulantısı ve en önemlisi baş ağrısı başladı bakalım umarım bir kaç güne alışır bünyem yani hamilelikten değildir herhalde artık ilaçtan bence alışkanlık 3 4 güne hâlâ aynı olursam demek hamilelik kaynaklı bulantim ağrım var diye düşüneceğim tekrar 1 atmaya başlarım yarım değil ilaci
Aslında şehir hastanesinden randevu aldım ama araştırdım çok kısa sürüyormuş ben ayrıntılı usg ye önem veriyorum kıyarım paraya ne yapayım her şeyi iyi incelensin kafam rahat çıkayım
Ben doğum paketi almayı düşünüyorum ama temmuz da zam gelecekmiş temmuz zammı öncesi de paket alamam daha araştırma yapmadım zamlı fiyattan alacağım büyük ihtimalle sinir oldum ara zammı ne ya çok saçma
Oyyy oyyyy
Ne derece riskli benim 2 li temiz 3 lu orta risk çıkmıştı amniyosentez önerdi istemedim kıyamam zaten diye şükür ayrıntılı usg de doktor detaylı bakti risk içeren bir belirti göremedim dedi rahatladım evladım da çok şükür elhamdülillah sağlıkla doğdu
Kizlar fiyat nedir ben de almak istiyorum almak istediğim zaman keske alsaydım erteledim o zaman 3 5 bin falandı suan bi baktım 10 bin falan en kötü
Hangi marka peki memnunmusunuz markadan
Kizlar fiyat nedir ben de almak istiyorum almak istediğim zaman keske alsaydım erteledim o zaman 3 5 bin falandı suan bi baktım 10 bin falan en kötü
canım ben de 657ye tabiyim. İzin vermeme gibi bir lüksleri yok çünkü söz konusu gebelik. İzin alma gibi bir şartın da yok aşkında. ayakta tedavi beyannamesi alman yeterli. Ancak bu belgeyi aldığın zaman sonrasında kurumuna dönmen gerekebilir. Genellikle çoğu doktor kontrolün olduğu gün rapor veriyor aslında. Seninki neden vermiyor? Ben söylüyorum devlet memuruyum, burda olduğum için demedim diye veriyorlar bir günlük.Aynen saçma bir idaremiz olduğu için her türlü saçmalık oluyor hakkım yokmuş 657 de yokmuş böyle bir madde işçi kanununda varmışbunlar yüzünden her kontrole cmt gidiyorum ama sağlık ocağına vs gidilmiyor işte o yüzden hiç laflarını çekmemek için muayene günlerimde rapor alabileceğim bir kadın doğum doktoru arayışındayım .Her ay aynı olayı yaşamaktan sıkıldım.
O zaman cok normal artması benim 6. Gün falandı 91 cıktı bana bişey vermediler illa tedirgin oluyor insan iyileşiyorum artık insallah hemen düşer dut kurusu içiyorum hergün uzun vadede sıkıntı olur bence kötü düşünmeyelim sonucta her hamile hasta oluyor ve illa hastalıkta crp cıkıyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?