2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hiiç hakkını yedirme. Yazı götür önlerine, gayet var böyle bir hakkın

Çok sevdiğim ve senin de bildiğin bir laf vardır; devletin dili yazıdır diye. İlgili resmi yazıyla beraber dilekçeni ver. Gelen evrak numarasını da almayı unutma, mecbur dilekçene cevap vermek zorundalar. Vermiyorlar mı, kendileri bilir direkt bir üste dilekçeni verirsin onların başı ağrısın. Kimse gebelikte bebekten önemli değil

Hangi marka peki memnunmusunuz markadan

Dyson aklında olsun indirim takip et, evdeki en güzel şey Dyson. Hepsi bir yana o bir yana :) Kurutma makinesine karar verdiğimde paylaşırım seninle ama sanırım onu Ekim'e doğru alırım. :)
Herşeye hergğn zam geliyor dyson indirime girerm veya makinalar iyice zamlanır mı bakalım takipteyim her ikisinide

Kızlar Türk kahvesi günde bi iki fincana izin var peki filtre kahve veya kapsül kahve ben bulantıdan ötürü hiç birini içmediğim için dr hiç sormadım ama canım sürekli kapsül filtre kahve istiyor türk kahvesi kesmiyor doktoruna soran oldu mu bu durumu

Evet canım günde bir bardak o da. Ben çok seviyorum filtre kahveyi. Her gün değil ama arada içiyorum o yüzden.

Bu arada 657ye mi tabisin yoksa 4857’ye mi? Senin mesajından sonra 657 üzerinden böyle bir araştırma yaptığımda sadece 4857’de böyle bir hak olduğunu gördüm. Onlarda işverenler maaş kesintisi yapabildikleri için sanırım. 657’de ben göremedim öyle bir hak ama belki ben bulamamışımdır. Çünkü 657de hastanene girişini götürdüğün an olay bitiyor.

Devlet kurumu diyorsunuz mecbur vericekler bu sacmalığı yeni duyuyorum. Hastane ıcın mecbur izin verilir mazeret izniniz olmalı belli bir saat.

Ne bileyim ben kendimi tuaf hissediyorum bi kere oldu o günden sonra ya orgazm kasilmasi sırasında bi sey olduysa diye gerildim suçlu hissettim daha da yaklasamadim eşime de dedim madem rahat edemiyorsun tamam dedi naapsin
Ay inan cumartesi atmadım denemek için aman Allah im ölüyordum mide bulantisini da geçtim dehşet bir baş ağrısı başımı duvarlara vurmak geldi içimden ayyy galiba bağımlılık yapıyormuş bu ilac mecbur ertesi gün tekrar attım
Vallahi bilemedim ya ben de çekiniyorum doğuma kadar ara vercem sanirim istiyorum ama korkuyorum da

Bu prilam kesinlikle bağımlılık yapıyor bence 2 atiyordum 1 e indirdim simsi yarım atıyorum ama mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı yapıyor bakalım dayanabilecek miyim yarım atmaya .. Ben hamilelik değil ilac bağımlılığından olduğunu düşünüyorum bu halimin ama bakalım yarım a bünyem alışırsa bırakmayı deneyeceğim
Kızlar bu baş ağrısı neden olur ya tuttu mu uzun süre geçmiyor sizde oluyorsa nasıl geçiriyorsunuz illa ağrı kesici mi almak lazım
İnan kafamı kaldıramıyorum tansiyonu olcuyorum normal ama başım çok fena ya resmen tartamiyorim kafamı boyle vurmak istiyorum parol de geçirmiyor
Ara sıra bende de oluyor, ben migren taşı ile geçirdim hep. Çok iyi geldi bana.
Markası nedir acaba?
Hmm orgazm da sıkıntı olmaz dedi yani doktor ben de bu cuma gidince soracağım bakalım
Senden duyup ben de yarım içtim canım bugün 2. Gün ve fena sarstı 1 atarken iyiydi de yarım atınca mide bulantısı ve en önemlisi baş ağrısı başladı bakalım umarım bir kaç güne alışır bünyem yani hamilelikten değildir herhalde artık ilaçtan bence alışkanlık 3 4 güne hâlâ aynı olursam demek hamilelik kaynaklı bulantim ağrım var diye düşüneceğim tekrar 1 atmaya başlarım yarım değil ilaci
Benimki de 1800TLciiiikkk. Ama en iyisi olsun diye ben istedim bunu. Normalde 900-1200 arasında hepsi
Aslında şehir hastanesinden randevu aldım ama araştırdım çok kısa sürüyormuş ben ayrıntılı usg ye önem veriyorum kıyarım paraya ne yapayım her şeyi iyi incelensin kafam rahat çıkayım
Ben doğum paketi almayı düşünüyorum ama temmuz da zam gelecekmiş temmuz zammı öncesi de paket alamam daha araştırma yapmadım zamlı fiyattan alacağım büyük ihtimalle sinir oldum ara zammı ne ya çok saçma
Bende 3 Temmuza randevu aldım 1500₺
Oyyy oyyyy
Ne derece riskli benim 2 li temiz 3 lu orta risk çıkmıştı amniyosentez önerdi istemedim kıyamam zaten diye şükür ayrıntılı usg de doktor detaylı bakti risk içeren bir belirti göremedim dedi rahatladım evladım da çok şükür elhamdülillah sağlıkla doğdu

Kizlar fiyat nedir ben de almak istiyorum almak istediğim zaman keske alsaydım erteledim o zaman 3 5 bin falandı suan bi baktım 10 bin falan en kötü

Devlet kurumu diyorsunuz mecbur vericekler bu sacmalığı yeni duyuyorum. Hastane ıcın mecbur izin verilir mazeret izniniz olmalı belli bir saat.
Aynen saçma bir idaremiz olduğu için her türlü saçmalık oluyor hakkım yokmuş 657 de yokmuş böyle bir madde işçi kanununda varmış bunlar yüzünden her kontrole cmt gidiyorum ama sağlık ocağına vs gidilmiyor işte o yüzden hiç laflarını çekmemek için muayene günlerimde rapor alabileceğim bir kadın doğum doktoru arayışındayım .Her ay aynı olayı yaşamaktan sıkıldım.

dün yine almadım pikniğe gidiyoruz temiz hava diye. Arabada az kalsın yine çıkaracaktım. Canım olips iyiki var kusma hissi geldiği an 4-5 tane ondan yedim peşpeşe günde 1 aşınca işe yaramıyor bende. Cumartesi yeni bir doktora gidip ona soracağım bu durumu.

Ama şöyle bir durumda var, covid geçirdiğim zamanda benim 1.5 ay midem bulandı ve ağır bulantıydı. Çevremdeki kimsede böyle bir belirti yoktu. benim genel olarak mide hassasiyetim var, gebelik sonuna kadar da devam edecek gibi görünüyor

Ben biraz fazla kilo aldığımı düşünüyorum 5 kilo aldım 4 gündür vitaminleri kullanmıyorum 1 kilo vermişim bence de kilo aldırıyor
İlk doktorum bana elevit multivitamin vermişti. O doktorum içime sinmeyince iyi bir doktor bulduk tavsiye üzerine ve kendisi bana multivitaminlerin aşırı kilo aldırdığını belirtti. Ve ben gerçekten o vitamini kullanırken asla doymuyordum sürekli midem kazınıyordu. Şimdi 17 haftamda demir hapı+folik ve d vitamini verdi sadece. Yani multivitamin iştah açıyor ve hamilelikte kilo sıkıntısı yapıyor.

Maalesef canım bende şimdi bir gireyim dedim 1 ay önceki fiyat bile değil baya yükselmiş ama yinede beyaz eşyada en makul fiyat kurutma makinalarında şimdilik

Hangi marka peki memnunmusunuz markadan

Kurutma makinesi için bosch tercih ettim ama fazla araştırmadım açıkçası. Ana gündemimiz çamaşır makinesi değişikliğiydi, o yüzden tüm araştıma kapasitemi ona yöneltmiştim
Yeni A sınıfı olması ve kapasitesinin mümkün mertebe fazla olması (bizimki 9kg) önemli kriterler diye biliyorum, araştıran arkadaşlar yazar.

Kizlar fiyat nedir ben de almak istiyorum almak istediğim zaman keske alsaydım erteledim o zaman 3 5 bin falandı suan bi baktım 10 bin falan en kötü

Ben on beş bine aldım. (Bosch wqg24100) Ay başında on yıllık çamaşır makimem bozuldu (8 bin masraf çıkardı teknik servis), yenisini almaya karar verdik. Benim asıl istediğim kurutmalı çamaşır makinesiydi (ortlama 25 bin tl) ama ikisini ayrı almanın daha avantajlı olduğuna ikna oldum. Şimdilik çok memnunum, elektrik faturam gelince de inşallah 10 bin tlye yeni gibi makine diye letgo’dan satmaya kalkmam.

canım ben de 657ye tabiyim. İzin vermeme gibi bir lüksleri yok çünkü söz konusu gebelik. İzin alma gibi bir şartın da yok aşkında. ayakta tedavi beyannamesi alman yeterli. Ancak bu belgeyi aldığın zaman sonrasında kurumuna dönmen gerekebilir. Genellikle çoğu doktor kontrolün olduğu gün rapor veriyor aslında. Seninki neden vermiyor? Ben söylüyorum devlet memuruyum, burda olduğum için demedim diye veriyorlar bir günlük.

O zaman cok normal artması benim 6. Gün falandı 91 cıktı bana bişey vermediler illa tedirgin oluyor insan iyileşiyorum artık insallah hemen düşer dut kurusu içiyorum hergün uzun vadede sıkıntı olur bence kötü düşünmeyelim sonucta her hamile hasta oluyor ve illa hastalıkta crp cıkıyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…