- 15 Şubat 2023
- 805
- 1.242
- 43
- 31
Yaşınız kaç. Riskli çıkıp da sağlıklı doğan çok bebiş var. Kaç haftaliksiniz bilmiyorum da detaylıya ne zaman gireceksiniz. Orda da görünüşten az çok biliyorlar. Ense kalınlığı nasıl meselaİkili yaptırmadığım için dörtlü yaptırdı doktorum hepsini kapsıyor dedi
Boşver insanları. Olacağı varsaydı her türlü oluyor. Sen bol bol dua et, onlarıda hiç duyma. Ben de 16. haftadayım ana kucağını bebek arabasını aldım haftayada beşiğini alacağım sonra da dolap vs bakacağım.bir de şöyle bişey var, 16. hafta yarın bitiyo ya. biz bu hafta sonu arabasını odasını bide tekstilde indrime denk geldik babymall da biraz da alışveriş yaptık. herkes çok erken diyo. yani insanı korkutuyolar da. herşeyi kutuladım kaldırdım açmaya ürküyorum yani.
Ahaha çok güldüm ilana çıkarırsan haberim olsunKurutma makinesi için bosch tercih ettim ama fazla araştırmadım açıkçası. Ana gündemimiz çamaşır makinesi değişikliğiydi, o yüzden tüm araştıma kapasitemi ona yöneltmiştim
Yeni A sınıfı olması ve kapasitesinin mümkün mertebe fazla olması (bizimki 9kg) önemli kriterler diye biliyorum, araştıran arkadaşlar yazar.
Ben on beş bine aldım. (Bosch wqg24100) Ay başında on yıllık çamaşır makimem bozuldu (8 bin masraf çıkardı teknik servis), yenisini almaya karar verdik. Benim asıl istediğim kurutmalı çamaşır makinesiydi (ortlama 25 bin tl) ama ikisini ayrı almanın daha avantajlı olduğuna ikna oldum. Şimdilik çok memnunum, elektrik faturam gelince de inşallah 10 bin tlye yeni gibi makine diye letgo’dan satmaya kalkmam.
Canım bebektir ama ben daha hiç dışardan göremedim. Neye bağlı bilmiyorumSelam kızlar umarım hem sizler hemde bebisler cok cok iyisinizdirr. Heyecanla soracağım bi soru var. Önceden üç dört kere bağırsak hareketi gibi bebeği hissetmiştim. Artık böyle arka arkaya 4 5 kere bi sey içimden pıt pıt yapıyor duruyor o esnada göbeğime baktığımda da hareketi görüyorum zaten hissediyorum bebek değil mi bu ya onun hareketleri
Ben dışarıdan bugün bakıp dikkat ettim böyle çok belli olmuyor ama şöyle anlatayım hani tişörtünüzden kalbinizin atışına bakarsınız ya tişörtünüz kalbiniz attıkça oynar aynı onun gibi o pıt pıt olurken göbek seğirir gibi oluyor. Ben geçen cumartesi doktora gittiğimde de zaten doktor oo baya hareketlenmiş demiştiCanım bebektir ama ben daha hiç dışardan göremedim. Neye bağlı bilmiyorum
Canım ben hoover aldım 2 ay oldu çok çok çok memnunum bilindik markalara baktım fiyat farklı çok vardı aralarında ve ablam bu ürünü geçen sene almıştı ona güvenerek aldım iyi ki almışım çok memnunum tavsiye ederimBu grup beni çok fena gaza getiriyor vallaKurutma makinesi önerisi alayım o zaman
Robot süpürge bende de var ama ben kendisinden çok sıkılıyorum. Bana yavaş geliyor ve acayip hızlı bir insan olduğum için 1 saat evin içinde dolanmasına tahammül edemiyorum
Dyson şarjlı ile on dakika sürüyor günlük temizliğim çünkü. Robotu sevebilmeyi çok isterdim. Zavallım duruyor bir köşede :)
Hayırlı olsun şimdiden canımDysona daha yeni zam geldibenim de takibinde olduğum bir robot süpürge var, kart ekstrem kesildiği an onu alacağım
Ya ben çok yansımıyor diye duyuyorum kullananlardanKurutma makinesi için bosch tercih ettim ama fazla araştırmadım açıkçası. Ana gündemimiz çamaşır makinesi değişikliğiydi, o yüzden tüm araştıma kapasitemi ona yöneltmiştim
Yeni A sınıfı olması ve kapasitesinin mümkün mertebe fazla olması (bizimki 9kg) önemli kriterler diye biliyorum, araştıran arkadaşlar yazar.
Ben on beş bine aldım. (Bosch wqg24100) Ay başında on yıllık çamaşır makimem bozuldu (8 bin masraf çıkardı teknik servis), yenisini almaya karar verdik. Benim asıl istediğim kurutmalı çamaşır makinesiydi (ortlama 25 bin tl) ama ikisini ayrı almanın daha avantajlı olduğuna ikna oldum. Şimdilik çok memnunum, elektrik faturam gelince de inşallah 10 bin tlye yeni gibi makine diye letgo’dan satmaya kalkmam.
Dyson da indirim oluyor mu ya? Ben de onu alacagim. Kendi sitesinde en uygun oluyor diye biliyorum, dogru muDyson aklında olsun indirim takip et, evdeki en güzel şey Dyson. Hepsi bir yana o bir yana :) Kurutma makinesine karar verdiğimde paylaşırım seninle ama sanırım onu Ekim'e doğru alırım. :)
Doktor ilaç normalde 15 hafta sürecek bulantıyı 20 haftaya kadar uzatır demişti. Ama çok çok iyi anlıyorum ben de doğuma kadar asla bitmeyeceğine inanıyordum. 2 gündür ara ara bulantı da vuruyor ama kurtuldum varsayıyorum, darısı başınaSenden duyup ben de yarım içtim canım bugün 2. Gün ve fena sarstı 1 atarken iyiydi de yarım atınca mide bulantısı ve en önemlisi baş ağrısı başladı bakalım umarım bir kaç güne alışır bünyem yani hamilelikten değildir herhalde artık ilaçtan bence alışkanlık 3 4 güne hâlâ aynı olursam demek hamilelik kaynaklı bulantim ağrım var diye düşüneceğim tekrar 1 atmaya başlarım yarım değil ilaci
Masallah canim tum konulara yetistin :)Ne bileyim ben kendimi tuaf hissediyorum bi kere oldu o günden sonra ya orgazm kasilmasi sırasında bi sey olduysa diye gerildim suçlu hissettim daha da yaklasamadim eşime de dedim madem rahat edemiyorsun tamam dedi naapsin
Ay inan cumartesi atmadım denemek için aman Allah im ölüyordum mide bulantisini da geçtim dehşet bir baş ağrısı başımı duvarlara vurmak geldi içimden ayyy galiba bağımlılık yapıyormuş bu ilac mecbur ertesi gün tekrar attım
Vallahi bilemedim ya ben de çekiniyorum doğuma kadar ara vercem sanirim istiyorum ama korkuyorum da
Bu prilam kesinlikle bağımlılık yapıyor bence 2 atiyordum 1 e indirdim simsi yarım atıyorum ama mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı yapıyor bakalım dayanabilecek miyim yarım atmaya .. Ben hamilelik değil ilac bağımlılığından olduğunu düşünüyorum bu halimin ama bakalım yarım a bünyem alışırsa bırakmayı deneyeceğim
İnan kafamı kaldıramıyorum tansiyonu olcuyorum normal ama başım çok fena ya resmen tartamiyorim kafamı boyle vurmak istiyorum parol de geçirmiyor
Markası nedir acaba?
Hmm orgazm da sıkıntı olmaz dedi yani doktor ben de bu cuma gidince soracağım bakalım
Senden duyup ben de yarım içtim canım bugün 2. Gün ve fena sarstı 1 atarken iyiydi de yarım atınca mide bulantısı ve en önemlisi baş ağrısı başladı bakalım umarım bir kaç güne alışır bünyem yani hamilelikten değildir herhalde artık ilaçtan bence alışkanlık 3 4 güne hâlâ aynı olursam demek hamilelik kaynaklı bulantim ağrım var diye düşüneceğim tekrar 1 atmaya başlarım yarım değil ilaci
Aslında şehir hastanesinden randevu aldım ama araştırdım çok kısa sürüyormuş ben ayrıntılı usg ye önem veriyorum kıyarım paraya ne yapayım her şeyi iyi incelensin kafam rahat çıkayım
Ben doğum paketi almayı düşünüyorum ama temmuz da zam gelecekmiş temmuz zammı öncesi de paket alamam daha araştırma yapmadım zamlı fiyattan alacağım büyük ihtimalle sinir oldum ara zammı ne ya çok saçma
Oyyy oyyyy
Ne derece riskli benim 2 li temiz 3 lu orta risk çıkmıştı amniyosentez önerdi istemedim kıyamam zaten diye şükür ayrıntılı usg de doktor detaylı bakti risk içeren bir belirti göremedim dedi rahatladım evladım da çok şükür elhamdülillah sağlıkla doğdu
Kizlar fiyat nedir ben de almak istiyorum almak istediğim zaman keske alsaydım erteledim o zaman 3 5 bin falandı suan bi baktım 10 bin falan en kötü
Ben kendi satış noktalarından almıştım ama önemli olan dyson garantili olması. Trendyolda azda olsa indirime denk geldim. Dyson garantiliydiDyson da indirim oluyor mu ya? Ben de onu alacagim. Kendi sitesinde en uygun oluyor diye biliyorum, dogru mu
Ben dün çok net hissettim hareketini ve bugün deCanım bebektir ama ben daha hiç dışardan göremedim. Neye bağlı bilmiyorum
Kaç haftalıksın acabaaBen dün çok net hissettim hareketini ve bugün desabahları altta oluyor öğleye doğru üste çıkıyor. Alttayken elimle hissediyorum olduğu yeri, Göbeğimin oradayken baya daışardan belli oluyor, bir çıkıklık ve sertlik oluyor olduğu yerde. Eşim bile sadece gözüyle anlayabiliyor kiiiii eşim daha karnın yok ki, ben nasıl hissedeyim vs diyen önyargılı biridir
Yegenimle görüntülü konuşuyorduk. 20-21. Haftada görüntülüde ben bile görmüştüm hareket ettiğini karnının. Benim bebiş pazartesi 21 olacak ama daha ben bile net hissedemedim dışarıyı bırakCanım bebektir ama ben daha hiç dışardan göremedim. Neye bağlı bilmiyorum
Ben su an 16. haftadayım ve pıt pıt diye hissediyorum. Arka arkaya 4-5 kere yapıyor. Bundan önce de 4 kez falan bağırsak hareketi gibi hissediyordum. Gecen cumartesi doktora gittiğimde doktorumda baya hareketlenmiş demiştiYegenimle görüntülü konuşuyorduk. 20-21. Haftada görüntülüde ben bile görmüştüm hareket ettiğini karnının. Benim bebiş pazartesi 21 olacak ama daha ben bile net hissedemedim dışarıyı bırakonun da ilk hamileligi benim de. Kilolarimiz da yakın. Ay bilmiyorum ya
Yegenimle görüntülü konuşuyorduk. 20-21. Haftada görüntülüde ben bile görmüştüm hareket ettiğini karnının. Benim bebiş pazartesi 21 olacak ama daha ben bile net hissedemedim dışarıyı bırakonun da ilk hamileligi benim de. Kilolarimiz da yakın. Ay bilmiyorum ya
657 ye canım ben de 170 i aradım idarenize bağlı dediğiniz gibi bir kural göremiyorum falan dedi. 4857 de izin vermek zorunda olduğu yazıyor bizimkiler de iş idareye bağlı olunca laf ede ede ancak izin veriyorlar, sonrasında işe dönmeni bekliyorlar gün içerisinde . izin veriyor verirken de laf sokuyor hamile bile demeden of çok olmadı mı artık falan gibisinden bugün keyfimden mi gidiyorum hastaneye rutin yapmak zorunda olduğum şeyler falan dedim stres yaratıyorlar her seferinde bu derdimi anlayacak rapor yazacak doktor falan bulucam kavga da etmek istemiyorum daha da stres oluyorum çünkü.Bu arada 657ye mi tabisin yoksa 4857’ye mi? Senin mesajından sonra 657 üzerinden böyle bir araştırma yaptığımda sadece 4857’de böyle bir hak olduğunu gördüm. Onlarda işverenler maaş kesintisi yapabildikleri için sanırım. 657’de ben göremedim öyle bir hak ama belki ben bulamamışımdır. Çünkü 657de hastanene girişini götürdüğün an olay bitiyor.
Bende öyle düşünüyorum bu haftalarda bu bulantı imkansız çünkü. Benim bugün ikiden bire düşürdüğüm ilk gündü o bile epey zorladı. Alışırım inşallahAy inan cumartesi atmadım denemek için aman Allah im ölüyordum mide bulantisini da geçtim dehşet bir baş ağrısı başımı duvarlara vurmak geldi içimden ayyy galiba bağımlılık yapıyormuş bu ilac mecbur ertesi gün tekrar attım
Bu prilam kesinlikle bağımlılık yapıyor bence 2 atiyordum 1 e indirdim simsi yarım atıyorum ama mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı yapıyor bakalım dayanabilecek miyim yarım atmaya .. Ben hamilelik değil ilac bağımlılığından olduğunu düşünüyorum bu halimin ama bakalım yarım a bünyem alışırsa bırakmayı deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?