2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İkili yaptırmadığım için dörtlü yaptırdı doktorum hepsini kapsıyor dedi
Yaşınız kaç. Riskli çıkıp da sağlıklı doğan çok bebiş var. Kaç haftaliksiniz bilmiyorum da detaylıya ne zaman gireceksiniz. Orda da görünüşten az çok biliyorlar. Ense kalınlığı nasıl mesela

Selam kızlar umarım hem sizler hemde bebisler cok cok iyisinizdirr. Heyecanla soracağım bi soru var. Önceden üç dört kere bağırsak hareketi gibi bebeği hissetmiştim. Artık böyle arka arkaya 4 5 kere bi sey içimden pıt pıt yapıyor duruyor o esnada göbeğime baktığımda da hareketi görüyorum zaten hissediyorum bebek değil mi bu ya onun hareketleri

Boşver insanları. Olacağı varsaydı her türlü oluyor. Sen bol bol dua et, onlarıda hiç duyma. Ben de 16. haftadayım ana kucağını bebek arabasını aldım haftayada beşiğini alacağım sonra da dolap vs bakacağım.

Ahaha çok güldüm ilana çıkarırsan haberim olsun şaka bir yana ayrı almak daha mantıklıymış hem fatura açısından hem de bir işi bir makine yapmalı bence. Daha uzun kullanılıyormuş öyle

Canım bebektir ama ben daha hiç dışardan göremedim. Neye bağlı bilmiyorum

Ben dışarıdan bugün bakıp dikkat ettim böyle çok belli olmuyor ama şöyle anlatayım hani tişörtünüzden kalbinizin atışına bakarsınız ya tişörtünüz kalbiniz attıkça oynar aynı onun gibi o pıt pıt olurken göbek seğirir gibi oluyor. Ben geçen cumartesi doktora gittiğimde de zaten doktor oo baya hareketlenmiş demişti

Canım ben hoover aldım 2 ay oldu çok çok çok memnunum bilindik markalara baktım fiyat farklı çok vardı aralarında ve ablam bu ürünü geçen sene almıştı ona güvenerek aldım iyi ki almışım çok memnunum tavsiye ederim

Ya ben çok yansımıyor diye duyuyorum kullananlardan

Dyson aklında olsun indirim takip et, evdeki en güzel şey Dyson. Hepsi bir yana o bir yana :) Kurutma makinesine karar verdiğimde paylaşırım seninle ama sanırım onu Ekim'e doğru alırım. :)
Dyson da indirim oluyor mu ya? Ben de onu alacagim. Kendi sitesinde en uygun oluyor diye biliyorum, dogru mu

Doktor ilaç normalde 15 hafta sürecek bulantıyı 20 haftaya kadar uzatır demişti. Ama çok çok iyi anlıyorum ben de doğuma kadar asla bitmeyeceğine inanıyordum. 2 gündür ara ara bulantı da vuruyor ama kurtuldum varsayıyorum, darısı başına daha sonra tekrar denersin, çok zor olsa da.

Masallah canim tum konulara yetistin :)
Valla 15800 e aldim hemen zam geldi bile

Dyson da indirim oluyor mu ya? Ben de onu alacagim. Kendi sitesinde en uygun oluyor diye biliyorum, dogru mu
Ben kendi satış noktalarından almıştım ama önemli olan dyson garantili olması. Trendyolda azda olsa indirime denk geldim. Dyson garantiliydi gerçi ülkemizde indirim beklerken hep zam görüyoruz

Ben dün çok net hissettim hareketini ve bugün de sabahları altta oluyor öğleye doğru üste çıkıyor. Alttayken elimle hissediyorum olduğu yeri, Göbeğimin oradayken baya daışardan belli oluyor, bir çıkıklık ve sertlik oluyor olduğu yerde. Eşim bile sadece gözüyle anlayabiliyor kiiiii eşim daha karnın yok ki, ben nasıl hissedeyim vs diyen önyargılı biridir

Kaç haftalıksın acabaa

Yegenimle görüntülü konuşuyorduk. 20-21. Haftada görüntülüde ben bile görmüştüm hareket ettiğini karnının. Benim bebiş pazartesi 21 olacak ama daha ben bile net hissedemedim dışarıyı bırak onun da ilk hamileligi benim de. Kilolarimiz da yakın. Ay bilmiyorum ya

Ben su an 16. haftadayım ve pıt pıt diye hissediyorum. Arka arkaya 4-5 kere yapıyor. Bundan önce de 4 kez falan bağırsak hareketi gibi hissediyordum. Gecen cumartesi doktora gittiğimde doktorumda baya hareketlenmiş demişti

Bence bizim iç karnımız geniş

657 ye canım ben de 170 i aradım idarenize bağlı dediğiniz gibi bir kural göremiyorum falan dedi. 4857 de izin vermek zorunda olduğu yazıyor bizimkiler de iş idareye bağlı olunca laf ede ede ancak izin veriyorlar, sonrasında işe dönmeni bekliyorlar gün içerisinde . izin veriyor verirken de laf sokuyor hamile bile demeden of çok olmadı mı artık falan gibisinden bugün keyfimden mi gidiyorum hastaneye rutin yapmak zorunda olduğum şeyler falan dedim stres yaratıyorlar her seferinde bu derdimi anlayacak rapor yazacak doktor falan bulucam kavga da etmek istemiyorum daha da stres oluyorum çünkü.

Bende öyle düşünüyorum bu haftalarda bu bulantı imkansız çünkü. Benim bugün ikiden bire düşürdüğüm ilk gündü o bile epey zorladı. Alışırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…