2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bebek benimde ilk defa pazartesi akşamı eşim eliyle koyduğunda hissetti öyle güzel hareket etti ki şimdi bir ay etmez kesin

Kaç haftalıksın acabaa
17+1
Bence cildin kalınlığı vs de etkiliyor olabilir. Mesela soyasosu bana göre çok daha zayıf insan direkt hisseder der ama demek ki belki de derisi bana göre kalındır senin de öyledir belki

17+1

Bence cildin kalınlığı vs de etkiliyor olabilir. Mesela soyasosu bana göre çok daha zayıf insan direkt hisseder der ama demek ki belki de derisi bana göre kalındır senin de öyledir belki
Karın derim kalın olabilir sanırım diğer teorim de acaba belin çok ince mi? Yani vücudun kum saati tarzı mı? Öyle olunca göbek alanı daha küçük oluyor benim düz mesela dikdörtgen deniyor sanırım

Benim omzum geniştir ona göre de belim ince kalıyor. Ama kum saati pek sayılmam Bak bunlar spordaki son ölçümlerim, 14 Şubat gebelik başlangıcım benim vücudumda damarlarım görünecek kadar deri inceliği söz konusu

Eklentiler

• IMG_5366.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 69
Ölçülerin çok güzelmiş bu arada yok canım teoriler tutmadı bence. Damar konusu benim de öyle baya baya dışarda hepsi. Hayırlısı valla ne diyelim.

Ölçülerin çok güzelmiş bu arada yok canım teoriler tutmadı bence. Damar konusu benim de öyle baya baya dışarda hepsi. Hayırlısı valla ne diyelim.
Teşekkür ederim ama ne yazıkki en kilolu halimle hamile kaldım inşallah Gebelik sürecini fazla almadan atlatırız sen daha önce fotoğrafını paylaştığın için biliyorum, genel olarak o tığ gibi denilen hatunlardansın bebiş de belki öyledir

O yavaş dediğin süpürge cocuk dogunca elin ayagın olacak ama böyle bakıp bakıp yerdeki tOzları süpürecek gücünün olmaması ama eve gelen gıden olacak düşüncesi yada senin gözüne batması sebebıyle o robotu bi çalıştırıyorsun her yer mis
Ben hamile oldugumu öğrendiğimde eşim hediye aldı ama bana degıl kendıne aldı çünkü biliyordu kendi süpürecek şimdi robotu bi calıstırıyoruz oda oda gezıyo siliyor mis gibi süpürüyor vallahı ıyıkı almısım .
Dyson alacaktım ama bebek olunca vakit bulup onu süpüremem dıye ılk tercıhım robot oldu ..

Bu arada benim herseyım arçelik kurutmayıda gecen ekim ayında arçelik aldım uygun fiyatı diğerlerine göre ama çok memnunum .

Ben içiyorum hergün ama doktora sormadım boool sütlü tercih ediyorum yinede
Türk kahvesi içersem çay yada kapsül vs içmiyorum ama günde 1 fincan içiyorum şekil a da ki gibi boool sütlü

Kızlar lierac çatlak kremini almayı düşünenler varsa böyle set hali indirime girmiş 20 tane çatlak görünümünü azaltmaya yardımcı ampul var içinde. 544 tl idi normalde. Ben biraz geç kaldım sanırım gelince başlıcam hemen. Gümüş kapak ve korbell çöp kutusuda hallettim çünkü aşırı yükseliyor fiyatlar

Eklentiler

• IMG_3648.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 63
Canım iç karnında geniş olabilir benim öyleydi ilki 21 de bunu da 18 de hissettim kiloya bağlı olduğu düşünmüyorum çünkü ilk hamileliğimde çok zayıftım

Ben almayı düşünmüyorum pişik olayo çok kötü oğlumu ilk doğduğunda bi marka çok kötü yapmıştı hemen değiştirmek zorunda kaldık
E bebekte primada indirim var şu an ben 1 ve 2 beden almayı düşünüyorum çokta emin değilim ama fiyatlar korkutuyor

Kızlar bebek bezi alan var mı? E bebekte indirim var kararsız kaldım
Ben yenidoğan için prima premium care aldım ama totosunu en iyiye alıştırarak hata yaptım bence sonra bir pakette sleepy aldım.
Bilmiyorum almak istiyorum çok pahalanıyorlar ama stok yapmak mantıksız pişik durumunda. Ya da kendi aramızda değiş tokuş yapıyormuşuz

Ya hahahah bende aldım gitti valla sonra sleepy alırım bende ilkten poposu kalite görsün dedim

Acaba nescafe yasak ya Buda onların kategorisine giriyor mu bunlarıda çok seviyorum ama benim uykumu espresso anca açıyor kesin dr sorsam içme diyecek ama sonuçta 4 aydır Türk kahvesinden bile tiksinmiştim ne zararı olur azcık içsem benim frenim yok bu arada günde 4,5 bardak içiyorum ben bunlardan Türk kahvesinden

E bebekte primada indirim var şu an ben 1 ve 2 beden almayı düşünüyorum çokta emin değilim ama fiyatlar korkutuyor
Bizi prima pişik yapmıştı marka belirtmek istemedim ama sonra molfix kullandık sonrada oda iyi gelmemeye başladı sonra slepy daha sonra e bebeğin kendi bezini vs her bezi denedik biz bir çoğu iyi gelmedi ama prima o kadar kötü yapmıştı ki anlatamam tabi şöyle bir şey belki senin bebişine bitek o iyi gelecek o yüzden stoğa karşıyım bakalım bebek hangisini sevecek

Bu arada üşenmedim oğlumun bebeklik resimlerine baktım gördüğüm kadarıyla en az 15 yakın yeni doğan kıyafet kullanmışız ay ben bide çok almadım diyordum baya almışım o zaman bide yetmemiş şuan şok içindeyim ama benim oğlum erken doğdu ondan bu kadar çok kullandık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…