BebekSelam kızlar umarım hem sizler hemde bebisler cok cok iyisinizdirr. Heyecanla soracağım bi soru var. Önceden üç dört kere bağırsak hareketi gibi bebeği hissetmiştim. Artık böyle arka arkaya 4 5 kere bi sey içimden pıt pıt yapıyor duruyor o esnada göbeğime baktığımda da hareketi görüyorum zaten hissediyorum bebek değil mi bu ya onun hareketleri
17+1Kaç haftalıksın acabaa
Bence cildin kalınlığı vs de etkiliyor olabilir. MeselaYegenimle görüntülü konuşuyorduk. 20-21. Haftada görüntülüde ben bile görmüştüm hareket ettiğini karnının. Benim bebiş pazartesi 21 olacak ama daha ben bile net hissedemedim dışarıyı bırakonun da ilk hamileligi benim de. Kilolarimiz da yakın. Ay bilmiyorum ya
Karın derim kalın olabilir sanırım17+1
Bence cildin kalınlığı vs de etkiliyor olabilir. Meselasoyasosu bana göre çok daha zayıf insan direkt hisseder der ama demek ki belki de derisi bana göre kalındır senin de öyledir belki
Karın derim kalın olabilir sanırımdiğer teorim de acaba belin çok ince mi? Yani vücudun kum saati tarzı mı? Öyle olunca göbek alanı daha küçük oluyor benim düz mesela dikdörtgen deniyor sanırım
Bir geçse başka bişey istemeyeceğim zatenBen de oluyordu cok fazla azaldı canım tam geçti diyemem
Ölçülerin çok güzelmiş bu arada
Benim omzum geniştir ona göre de belim ince kalıyor. Ama kum saati pek sayılmamBak bunlar spordaki son ölçümlerim, 14 Şubat gebelik başlangıcım benim vücudumda damarlarım görünecek kadar deri inceliği söz konusu
Teşekkür ederim ama ne yazıkki en kilolu halimle hamile kaldımÖlçülerin çok güzelmiş bu aradayok canım teoriler tutmadı bence. Damar konusu benim de öyle baya baya dışarda hepsi. Hayırlısı valla ne diyelim.
O yavaş dediğin süpürge cocuk dogunca elin ayagın olacak amaBu grup beni çok fena gaza getiriyor vallaKurutma makinesi önerisi alayım o zaman
Robot süpürge bende de var ama ben kendisinden çok sıkılıyorum. Bana yavaş geliyor ve acayip hızlı bir insan olduğum için 1 saat evin içinde dolanmasına tahammül edemiyorum
Dyson şarjlı ile on dakika sürüyor günlük temizliğim çünkü. Robotu sevebilmeyi çok isterdim. Zavallım duruyor bir köşede :)
Ben içiyorum hergün ama doktora sormadım boool sütlü tercih ediyorum yinedeKızlar Türk kahvesi günde bi iki fincana izin var peki filtre kahve veya kapsül kahve ben bulantıdan ötürü hiç birini içmediğim için dr hiç sormadım ama canım sürekli kapsül filtre kahve istiyor türk kahvesi kesmiyor doktoruna soran oldu mu bu durumu
Canım iç karnında geniş olabilir benim öyleydi ilki 21 de bunu da 18 de hissettim kiloya bağlı olduğu düşünmüyorum çünkü ilk hamileliğimde çok zayıftımKarın derim kalın olabilir sanırımdiğer teorim de acaba belin çok ince mi? Yani vücudun kum saati tarzı mı? Öyle olunca göbek alanı daha küçük oluyor benim düz mesela dikdörtgen deniyor sanırım
Ben almayı düşünmüyorum pişik olayo çok kötü oğlumu ilk doğduğunda bi marka çok kötü yapmıştı hemen değiştirmek zorunda kaldıkKızlar bebek bezi alan var mı? E bebekte indirim var kararsız kaldım
E bebekte primada indirim var şu an ben 1 ve 2 beden almayı düşünüyorum çokta emin değilim amaBen almayı düşünmüyorum pişik olayo çok kötü oğlumu ilk doğduğunda bi marka çok kötü yapmıştı hemen değiştirmek zorunda kaldık
Ben yenidoğan için prima premium care aldım ama totosunu en iyiye alıştırarak hata yaptım benceKızlar bebek bezi alan var mı? E bebekte indirim var kararsız kaldım
Ya hahahahBen yenidoğan için prima premium care aldım ama totosunu en iyiye alıştırarak hata yaptım bencesonra bir pakette sleepy aldım.
Bilmiyorum almak istiyorum çok pahalanıyorlar ama stok yapmak mantıksız pişik durumunda. Ya da kendi aramızda değiş tokuş yapıyormuşuz
Acaba nescafe yasak ya Buda onların kategorisine giriyor mu bunlarıda çok seviyorum ama benim uykumu espresso anca açıyorBen içiyorum hergün ama doktora sormadım boool sütlü tercih ediyorum yinede
Türk kahvesi içersem çay yada kapsül vs içmiyorum ama günde 1 fincan içiyorum şekil a da ki gibi boool sütlüEki Görüntüle 3261610
Bizi prima pişik yapmıştı marka belirtmek istemedim ama sonra molfix kullandık sonrada oda iyi gelmemeye başladı sonra slepy daha sonra e bebeğin kendi bezini vs her bezi denedik biz bir çoğu iyi gelmedi ama prima o kadar kötü yapmıştı ki anlatamam tabi şöyle bir şey belki senin bebişine bitek o iyi gelecek o yüzden stoğa karşıyım bakalım bebek hangisini sevecekE bebekte primada indirim var şu an ben 1 ve 2 beden almayı düşünüyorum çokta emin değilim amafiyatlar korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?