2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebekler için kıyafet konusunu naptınız ? Kaçar zıbın tulum aldınız? Yenidoğan bir kaç tane aldım onlar yeterli ama 1-3 3-6 ay kaç zıbın ve tulum alınmalı ?

Aslında toplamda sekiz on parça yeterli hatırladığım kadarıyla. Zaten birkaç günde bir yıkarsınız. Ama atlet çok gidiyor, tercihen büyük beden bol bol alınabilir. İlk aylarda çorap kullanmıyorduk galiba çok o yüzden ayaklı pantolonlar (ilk üç ay için) pratik oluyor. Ben alt üst ayrı alma tarafıyım, ikisinden biri kirlenince rahatça değiştiriyorsunuz, tulumda komple çıkarmak gerekiyor (fazla çamaşır çıkmaması açısından), ben tulumları 3-6 aylık almıştım hep. Ayrıca başı için pamuklu penye bere lazım oluyor, (eldiven giyemiyorlar çok küçükken bazen, eline çorap geçiriveriyorsunuz). Biz hep uzun kollu kullanmıştık kasım doğumlu oğlum için (doktor tavsiyesiyle ev sıcaklığı gece gündüz 21 olmasına karşın). Ben ayrıca 3-6 aylık birkaç güzel kazak ve 9 aylık tulum mont almıştım, tepe tepe kullandı.

Evi büyük olup da bir odasını çamaşır kurutma odası yapanları tenzih ederek söylüyorum, çok haklısınız. Yer darlığından alamamıştık biz kurutma makinesi ama artık bu ay gözümü karartıp aldım (doğuma kadar başka bir şey almam ben artık). Daracık banyoda gökdelen gibi yükseliyor çamaşır makinesinin üstünde ama resmen şimdiden hayat kalitem bir tık arttı, ki yaz ayındayız ve balkonda kurutma imkanımız var. Kışın çok hayat kurtarıcı olacak çocuklu evde. Düşünen herkese ben de tavsiye ediyorum iyice zamlanmadan.

Ben hiç 5 li takım almadım ya almayıda düşünmüyorum açıkçası takım yapmayı düşünüyorum sadece.. bende 3-6 ay zıbınlar dediğin gibi daha mantıklı

Benim kapali balkonum vardi oraya koydum. Daha once bilmiyordum meger gider ihtiyaci yokmus camasir gibi. Benim kisin evin icinde cok hizli kuruyordu ama bebeklerin deterjani soluyacagi sekilde evin icinde kurutmak istemiyorum. Su an Balkonu havalansin diye acip makineyi calistiriyorum. Rahatlikmis valla.

Kızlar bebek yatağını alıcamda park yatakta yoyko dışında ne önermiştiniz kaçırdım galiba kariılaştırıyım bi

Ben 16 Mayıs'ta kürtaj oldum adet olmadim iki gündür çok az kan geluyor adet mıdır? Yoksa yumurtalıkta problem mi varidr sizce?

Ben 16 Mayıs'ta kürtaj oldum adet olmadim iki gündür çok az kan geluyor adet mıdır? Yoksa yumurtalıkta problem mi varidr sizce?
Şimdi ne desek boş canım doktora gitmende fayda var kürtajdan sonra ara kanama lekelenme uzun sürebiliyor ben doğum yapmış gibi 1,5 ay lekelenme yaşadım dr gittiğimde küçük bir kist olduğunu söylemişti doktoruna muhakkak danış kontrol ol

Kızlar iştahım acayip açıldı böyle gidersem doğuma kaplılardan geçemem niye böyle oldu ki bulantı mide yanması geçince içimdeki canavar ortaya çıktı sanki her dakka bişeyler yemek istiyorum kahvaltıdan sonra asla acıkmayan ben peşine yemek yiyorum

Bence de şüpheniz varsa mutlaka kontrole gidin. Bana doktor bir aya kadar lekelenme olabilir demişti, benimki 15 gün sürdü, kürtajdan tam bir ay sonra da regl oldum. Ama herkeste aynı olmayabiliyor, ağrınız ve ciddi bir kanamanız yoksa muhtemelen kötü bir şey yoktur ama her ihtimale karşı doktora danışmanız iyi olur.

Kendime yaptıgım en güzel yatırım 1. Kurutma makınası 2. Robot süpürge
Hayat kolaylaştırıp kadının yükünü alan en güzel aletler .

Bu grup beni çok fena gaza getiriyor valla Kurutma makinesi önerisi alayım o zaman
Robot süpürge bende de var ama ben kendisinden çok sıkılıyorum. Bana yavaş geliyor ve acayip hızlı bir insan olduğum için 1 saat evin içinde dolanmasına tahammül edemiyorum
Dyson şarjlı ile on dakika sürüyor günlük temizliğim çünkü. Robotu sevebilmeyi çok isterdim. Zavallım duruyor bir köşede :)

Ay benimde tahammülüm yok yavaşlığa karşı ruhum daralıyor pratik olan herşey candır ay bundan aylar önce eşim dyson aldı bende iptal ettim indirime girer diye Allahım aklıma geldikçe moralim bozuluyor sonra bir uçtu fiyatlar stok bitti filan ama kurutma makinası cidden bende istiyorum kışın çok zorlanırız çünkü 2 balkon var ama kapalı değil evdeyse kurumuyor hemde zararlı en çok electrolux Arçelik öneriliyor onlara bakıyorum

Ya robottan kulanan herkes çok memnun ama ben de zamanında tercih hakkımı dyson’dan yana kullandım( bizim evde robotun giremeyeceği çok yer vardı), pişman değilim lazer başlığına kurban olduğum, evde herkese sevdirdi kendini, baba oğul canları sıkıldıkça ev süpürüyorlar.

Ben araştırma yapmadığım için öneride bulunamam ama evdeki her şey bosch olduğu için onu da bosch aldık ve memnunuz. Yalnız geçen sene sınıflar değişmiş, eski a sınıfı olanlar c ye düşmüş. Ona dikkat ederek yeni a sınıfı almanızda fayda var. (Çamaşır makinesi için geçerli olan şeyin kurutma makinesi için de geçerli olduğunu varsayıyorum, ben dikkat etmedim hiç alırken.)

Robot insanı değilmişim diyelim :) Robot furyası ilk çıktığı zamanlarda aldım, 15 kere anca kullandım
Bosch seviyorum ben de bir bakacağım gerçekten bebek olduğunda çok mantıklı :)

Dyson aklında olsun indirim takip et, evdeki en güzel şey Dyson. Hepsi bir yana o bir yana :) Kurutma makinesine karar verdiğimde paylaşırım seninle ama sanırım onu Ekim'e doğru alırım. :)

Ben yeni aldim. Elektrolux 9kg luk modeli perfectcare 800
Normalde siemensciyim tum beyaz esyalarim siemensdir. 10 senedir hic sorun yasamadim. Ama teknosadaki satici ikna etti valla elektrolux e.
Asagida bir tel izgara gibi bir bolum var ayda bir dis fircasi ile temizlemek cok onemliymis. Orasi tikanirsa makine servise gidip 2000 tl karsiliginda teller tek tek temizleniyormus garanti olsa bile. Simdiden aklinizda olsun

Bakacağım, teşekkür ederim

Bugün hastane kontrolüm için zar zor izin aldım iş yerinden rutin kontrolüm ayda 1 gün hakkım var diyorum saatlik alıyorum ona rağmen diyorum yok öyle bir hakkın diyorlar bir de devlet kurumu maalesef hiçbir şeyden haberi olmayan insanlar başa geçince böyle oluyor sinirimi bozdular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…