Proteini ortalama 80 gr almak lazım ama sanırım ben de tam alamıyorum. Yumurta sayısını ikiye çıkarabilirsin eğer seviyorsan, sağlıklı yağ alman açısından sabahları avokado ve ceviz tüketebilirsin( 2 ceviz az) bunların hepsi ekmek yemenden daha iyidir, kalorileri ekmeğe göre daha fazla ama her şey kalori değil özellikle hamilelikte.
Dondurma yemişsen o gün meyve yememelisin. Ya da büyük bir tabak makarna yemişsen meyve yememelisin ancak günlük kefirini ihmal etme. Ben süt tavsiye etmiyorum açıkçası onun yerine peynir ve kefiri öneririm bunu senin kararına bırakıyorum. Bol salata ye mesela, yanına mutlaka protein. Hayvansal olmuyorsa 8 yemek kaşığı kadar bakliyat yemeği. Ama bence her öğünde yeşillik olsun ( lütfen iyi yıka)
Bu kadar sık acıkmıyorsan ara öğün azaltabilirsin. Bu kadar sık yemeyi de doğru bulmuyorum, insülin hep yüksek kalıyor. Ana öğünlerini çok atlamamaya çalış. Unutma ki her şey denge, canın pizza isterse ye ama iki dilim :) ertesi gün protein ve sebze ağırlıklı devam et mutlaka.
Soruna gelirse de her şeyde karbonhidrat var aslında, bunun için 9 dilim ekmek yememize gerek yok. Sebzeli bir bulgur pilavı yapsan çok daha faydalı mesela bebek ve senin için.
Sevgiler