2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Nolursun içini ferah tut Allah büyük umarım uyuyordur ya da cihazdan kaynaklı yanlış anlaşılmıştır. Canını sıkma lütfen o da etkilemesin umarım bebeğin çok çok iyidir
Hareketsiz olması sorun etmedim uyuyordur diye de kalbi çok yavaş hatta sırt üstü yatarken bir ara durdu tekrar attı dedi o an zaten içim öyle oldu ki diğer bebeğim 16 haftalikken kalbi durdu Allah im ayni kaderi mi yaşayacağım diye çok moralim bozuldu
İnşallah sadece ufak bir plesantadaki pıhtılaşma sorunudur. Benim Perinatolog 12.haftada görmüştü. Çocuk aspirini kullanıyorum. İnşallah senin de öyle olur 🙏😍
Ben coraspirin kullanıyorum aslinda
İnşallah korktuğun gibi değildir herhangi bir pıhtılaşma iğnesi ya da ilacı kullanıyor musun?
Günlük oksapar iğne ve coraspirin kullanıyorum yani aslında önlemi de var ama bilemedim Rabbım büyük 🤲🏻🥺

Kizlar bende haberler biraz kötü malesef ..
Muayene oldum bebek hiç hareket etmiyordu öyle sizin dediğiniz gibi kıpır kıpır değildi ,çok sorun etmedim uyuyordur diye düşündüm ama doktor kalp atışı çok yavaş neredeyse bir insan nabzı gibi normalde 2 katı atması lazım ritim çok düşük, bebeğin hareketsiz olması bundan kaynaklı olabilir uyuyor da olabilir bilemiyorum dedi . Vakit kaybetmeden bir perinatoloji bölümüne git orada kordon kan akışına falan bakarlar benim cihazım çok eski detaylı göremiyorum dedi .. içime çok dert düştü.. dua edin nolur kizlar hafta içi perinatolojiye gideceğim inşallah gittiğimde kötü bir haber ile karşılaşmam çünkü doktor kalbi tekliyor gibi dedi çok korktum acaba kalbi duracak da ondan mı böyle yavaşlamaya başladı diye düşündüm hafta sonu geçmez bana artık bir gebelik kaybım var o bebeğimin Allah esirgesin tam bu haftalarda kalbi durmuştu tabi ki biliyorum herseu Allah in elinde onun takdiri elimden bir şey gelmez ama içim içimi yiyor dualarınızı bekliyorum canlarım 🥺😞😢
Canım inşallah birşey olmaz ama beklemesen kadın doğum aciller bu konuda ilgili oluyor takip ederler eğitim araştırma olan hastaneler hatta daha iyi bakar ordada perinatolog oluyor gelip bakıyor bebeğin herşeyine inşallah güzel haberler alırsın

Hafta sonu olunca bi kaç hastane aradim ama kadın doğum bugün çalışmıyor dediler mecbur Bekleyeyim dedim ben de aynen bu hafta sonu geçmez bana artık of çok moralim bozuldu çok yavaş dedi anlamadım neden acaba kordon falan mı tıkandı ki oksapar da kullanıyorum her gün
panik yapmayın derim.ben de yedinci haftada gittiğim haastanede kalo atımını göremedi. öncesinde vardı. dedi benim cihazım kötü iyi bir cihazı olan yere git dedi. gittim her şey yolundaydı. ama gidene kadar da içim içimi yedi. sizi iyi anlıyorum benim de öncesi yedinci haftada kaybım olmuştu ve yine kaybettim dedim. kötü cihaza hiç güvenmemek lazım. içinizi serin tutmaya çalışın. bu ihtimali gözden kaçırmayın. inşallah bebeğin sağlığı yerinde diye düşünüyorum.

Kızlar tahlillerde anlayan var mı? Pazartesiyi bekleyemiycem değerlerim hep alt üst çıkmış normal mi değil mi bakabilir misiniz acaba

Hareketsiz olması sorun etmedim uyuyordur diye de kalbi çok yavaş hatta sırt üstü yatarken bir ara durdu tekrar attı dedi o an zaten içim öyle oldu ki diğer bebeğim 16 haftalikken kalbi durdu Allah im ayni kaderi mi yaşayacağım diye çok moralim bozuldu

Ben coraspirin kullanıyorum aslinda

Günlük oksapar iğne ve coraspirin kullanıyorum yani aslında önlemi de var ama bilemedim Rabbım büyük 🤲🏻🥺
Belki dozuyla ilgili bir sıkıntı olmuştur inşallah yanlış görmüştür. Bazen yanlış bakabiliyorlar.Sen stres olma diyeceğim ama insanın elinde değil ne yazık ki.

Burda annelik tecrübesi olanlar bence birkaç aya bizden bıkcak ya kesin farketmiyoruz ama en saçma sorular bizden geliyor. Mesela benim emniyet kemeri ile ilgili bir sorum var ama bekliyorum başkası sorsun diye😂 biraz saçma olabilir
Aa niye sacma olsun yaa sor da beraber fikir yuruturuz ya da biz de ogreniriz bilen cevaplarsa :)
Ben bugun uzun yolculuk yaptim ilk defa fodi emniyet kemeri aparatimla. Gayet rahat gecti

Hafta sonu olunca bi kaç hastane aradim ama kadın doğum bugün çalışmıyor dediler mecbur Bekleyeyim dedim ben de aynen bu hafta sonu geçmez bana artık of çok moralim bozuldu çok yavaş dedi anlamadım neden acaba kordon falan mı tıkandı ki oksapar da kullanıyorum her gün
Tüh ya keske gidebileceğin doktor olsaydı kötü düşünmeyelim bence hemen canım bak cihazı iyi değilmiş söylemiş yani f

A Aycee09 bugün Sümeyye Betül hanıma gittim, tatlı bir kadınmış. sorduğum sorulara yanıt vermesi beni tatmin etti😅 bir de renkli de varmış ya normal kontrolde 😁 fiyatı da eski hastaneme göre çok uyguna geldi
Sevindim senin adına ☺️ renkli evet paylaşımlarında da görüyorum henüz bana bakmadı küçüğüz diye sanırım bayramdan sonra gidicem bende bakalım, doğum konusunda hastane çok iyi zaten doktoruda sevdiysen süper doğum ücretide diğer hastanelere göre uygun 🤣

Sevindim senin adına ☺️ renkli evet paylaşımlarında da görüyorum henüz bana bakmadı küçüğüz diye sanırım bayramdan sonra gidicem bende bakalım, doğum konusunda hastane çok iyi zaten doktoruda sevdiysen süper doğum ücretide diğer hastanelere göre uygun 🤣
Benim bir de mesleğimden kaynaklı indirim oldu, diğer gittiğim mahalle hastanesinden ucuza geldi Medipol kalitesi 😂 bir hemşire arkadaşım da doğum paketini sor dedi. Hem muayene hem doğum daha uyguna geliyormuş. Ayrıntılıya gittiğimde soracağım. Temmuz ortası gideceğim inşallah. Benimki artık 217 gr olmuş teyzesi, boyu 16 cm baya baya büyüdü😍😍

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-17-14-53-46-642_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-06-17-14-53-46-642_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2023-06-17-14-53-44-211_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-06-17-14-53-44-211_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2023-06-17-14-52-55-186_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-06-17-14-52-55-186_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_2023-06-17-14-52-46-256_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-06-17-14-52-46-256_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar takip ettiğim iki doktor denk geldi bugun tesaduf bir avuctan fazla kiraz tüketmeyin diye paylasmıs biri biri de dogumdan ve ameliyattan önce kiraz tüketmeyin diye uyarmıs aklıma kanı sulandırması geldi sizce ? valla ben hergün löp löp götürüyordum kirazları

Kızlar takip ettiğim iki doktor denk geldi bugun tesaduf bir avuctan fazla kiraz tüketmeyin diye paylasmıs biri biri de dogumdan ve ameliyattan önce kiraz tüketmeyin diye uyarmıs aklıma kanı sulandırması geldi sizce ? valla ben hergün löp löp götürüyordum kirazları
Bende yiyorum ilkkez duydum neden yenmemeliymiş

Canım Mehmet Fatih Karslı'ya gidiyorum perinatolog, ben çok memnunum ama doğum yaptırmıyor sadece takip ediyor kendi şehrimde de doktorum var 2 doktor takipli ilerliyorum ben 🤗
yaaa ona mı gidiyosun demir takviye kendi ürününü mü kullanıyosun peki canım sprey form olan

Bizim geline doktoru kiraz ye bebeğe kilo aldırıyor dedi hep o da kilo kilo yedi. Tombiş kızımız 4300 doğdu. Ben de yiyordum ne olacak şimdiiii.

Ben geçen gün iki üçtana yiyordum birinden kurt çıktı o gün bugündür yemiyorum. 😂 geriye kalan tüm meyveleri sürekli ara öğün yapıyorum her gün sabah ya karpuz ya kavun var kahvaltı menümde oohh sefam olsun😂

Bizim geline doktoru kiraz ye bebeğe kilo aldırıyor dedi hep o da kilo kilo yedi. Tombiş kızımız 4300 doğdu. Ben de yiyordum ne olacak şimdiiii.
4.200-4.300 bu bebekler normal doğum olabiliyor dimi sıkıntı yaşamıyor annişleri doğum sırasında

Back
X