Kizlar ben bu mesajları alıntı yapıp cevap yazmayı unutmuşum kafam dalgın olunca
Cok sagolun kizlar inşallah burun kemiği ve bağırsak parlaklık da ayrıntılı da düzelmiş olur
Başka ne kullaniuorsun canım multivitamjn hariç bir de her gün mü atıyorsun decaviti ?
Ben de içmekte çok zorlanıyorum 3 günde bir atayım bari dedim kendi kendime o kadar zor ki
Ben de iştahsızlık çok var canim hiç istemiyor yemek yapıyorum akşam onu bile yiyesim gelmiyor benimki yorgunluktan olabilir diye düşünüyorum hiç yan gelip yatamadım bu hamileligimde
Santafer fort nedir acaba demir ilacı mi ??
Vallahi tebrik ederim decaviti o kadar uzun kullanmak alkış ister ben bir gün yuttum 3 gün ara verdim bu akşam deniycem
D3 kullanmiyor galiba kimse onu fark ettim

Ya cok iyi demiş ama ben normalde balık çok severim de yazın hiç içim almaz kışın severim masaallah canım
Imom diye bir şey vardı kahverengi bir hap o omega idi galiba içinde multivitamin de var kıydı hatırlamıyorum kızımda onu kullanmıştım bir de elenator var bildiğim onu da doğum sonrası kullandım hamilelik için de olani varmış ama ben de bi bakayım birini alayım hangisi en Ucuzsa çünkü bu vitaminler aşırı pahalı ve çok çabuk bitiyor seninkinden omega var mı canım?
Hem de nasıl bende de çok var ama bende ritim bozukluğu da var belki ondan gebeliğin ilerleyen zamanları kardiyolijiye gitmeyi düşünüyorum bakalım
Aynen yaa bir sen erkek demiştin ben tahmin eden instegram sayfasına bile yazdım kız dediler yok aslında haftası tam doğru uygundu zaten o nub hariç diğer tüm teoriler erkekti ben de teoriler tutmadı demiştim hatta

ben devlette ayrıntılı için randevu aldım aslında ama özele gidicem kızımda gittiğim radyolog çok detaylı bakmıştı şimdi malum burun nazal kemik alt sınırın altında hagirsakta parlaklık çıktı o yüzden baştan savma baktirmayayim inşallah iyi haber alırım ya bayram öncesi bunlar moralimi bozdu bayram da kesin hep kafamda kuşku olacak down falan çıkar mı diye Allah korusun