2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
tekerlekli aldım kapıdan da geçiyor ama anne yanı olduğu için yatağa sabitlicez

Canım eğer anne o hafta başka balık yememişse haftada bir tüketilebilir. 80 gr çünkü o küçük paketler.
Hic bilmiyordum canım anladım
Hmm demirdir büyük ihtimalle canım anladım
Kizlar suan kac haftaliksiniz kac kilo aldiniz ben 18+2 de tartildim 6 kilo almisim simdiye kadar cok kilo almisim gibi hissediyorum haftaliga gore sizde durumlar nasil
16+5 im 0 kilo henüz bir kilo almadım
Benimde bi arkadaşımın diş etleri çekilmişti bende ondan korkuyorum
Benim de çekiliyor malesef benim zaten dişlerim çok sorunludur

Benim son 2 3 haftadır çok ciddi bi şekilde kanıyor resmen daha önce hiç olmazdı
Hamilelikte dişler çok etkilenir her hamilelik bir diş derler hatta doğumdan sonra çürümede oluyor maalesef ve daha nice değişimler oluyor ama olsun hepsi değer miniklere

kızlar doktorum gyno ferro sanol verdi kan ilaci ama beni istifra ettiriyor ac tok farketmiyor. oroferron yada sidecar alabilirsin dedi bunlardan kullanan varmi. hangi kan ilaclarini kullaniyorsunuz. hamilelikten once sidefer kullanmistim o boyle yapmiyordu

Her gün almaya çalışıyorum bazen unutuyorum akşam yemeginden önce 1 bardak suyla içip yemek yiyorum hap biraz büyük olduğu için yutmakta zorlanıyorum onun dışında mide bulantısı vs olmadi hiç

Her gün almaya çalışıyorum bazen unutuyorum akşam yemeginden önce 1 bardak suyla içip yemek yiyorum hap biraz büyük olduğu için yutmakta zorlanıyorum onun dışında mide bulantısı vs olmadi hiç
Başka birşey kullanmıyorum sadece bunu verdi doktorum birde vajinal ağrım olduğu için progesteron verdi onu kullanacagim

Kızlar göğüs ucunuzda beyaz krem gibi bir görünüm oldu mu sanki göğüs ucu çatlamış da içinde kreme yakın bir görüntü var gibi

Hanımlar çatlak önleyici krem kullanıyor musunuz? Lierac en meşhuru sanırım onu mu alsam kararsızım. İlk gebeligimde düzenli kullanmamistim o yüzden ise yarıyor muydu hatirlayamiyorum. Fikir verirseniz sevinirim.

Kızlar bugün kontrole gittim doktorum plesantamin aşağıda olduğunu söyledi 6.aya kadar yukarı çıkmasıni bekleyecegiz eğer çıkmazsa sezeryan onercem dedi daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba açıkçası biraz tedirgin oldum

İki yada üç kişi daha böyle yazdı ama kimlerdi unuttum yalnız degılsın ve korkulacak bırsey degıl canım. Zamanla yukarıya cıkabılıyormus zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…