2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Her gebelik aynı olmuyor birde ilkler de evde bizi yoracak çocuk yoktu ben kardiyolojiyede gitmiştim diyer gebeliğimde normal demişdi Dr bundada hiç gitmedim sonlarda dahada artıyor bu durum şimdi 10 adımda yoruluyorsak sonlarda 3 adımda tıkanıyor insan

Maşallah ben de bayrama şehir değiştirmek istiyodum ama doktorum onaylamadı

Ben de 3 4 damla kullaniyordum hamilelikten once. Ama doktor ocean mummy de var doz asimi olur dedi 1 damlaya dusurdu
İşte benim sıkıntım ölçüm de yapılmadı aslında bi ara sağlık ocağına gittiğimde baktirsam daha sağlıklı olacak sanki. Benim dusuk tehlikem olduğu için evden çıkamıyorum belki o yüzden dusuk de olabilir gerçi.

İğne mi verdiler ne yaptılar

Benimde kahverengi lekelenmem var. Yatıp dinlen dedi doktorum bir daha olursa ilaca başlatcak
Bende progestan fitile başladım lekelenme devam edince bugün iğne vuruldum takip edicem devam ederse doktorum haberim olsun dedi inşallah devamı gelmez

Benim Almanya’dan getirtiğim vitaminde de olmasına rağmen doktor yinede devam et dedi d vitaminine nedenini sorduğumda ileride vücudunun çok ihtiyacı olacak multivitaminin içinde olan miktarlar çok az , eser miktarda eklemişler laf olsun diye o yetersiz dedi Ve bende bulantı yaptığı halde içiyorum zorlanarak

Kizlar suan kac haftaliksiniz kac kilo aldiniz ben 18+2 de tartildim 6 kilo almisim simdiye kadar cok kilo almisim gibi hissediyorum haftaliga gore sizde durumlar nasil
20 haftalıkken 7 kilo almıştım. Şimdi 21 haftaligim. Herkes 1-2 kilo aldığını söylüyordu. Sonunda benim gibi kilo alan biri yazdı çok şükür

Benimde bi arkadaşımın diş etleri çekilmişti bende ondan korkuyorum

Canım Al_pi de onu önermiş iyi gelsin yeter ki alıcam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…