2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Saatte bir on dakika olarak söylemişti bana doktorum.
benim biraz ağrıdı kolum, spor yaparsın kas ağrısı olur ya aynen öyle bir ağrıydı

Hanımlar yeni bir sorum var size kontrol amaçlı bu aralar şehir hastanesine gitmek istiyorum ama devlet hastanelerinde de muayeneye babalar da girebiliyor mu tecrübem olmadı bilen varsa fikir verirse sevinirim.
İstanbul’da da almıyorlar canım .Benden önce eşiyle girmek isteyen kişinin eşini çıkarmışlardı

Biz kendi aracımızla 6 saatlik yolu bir kere yemek ve tuvalet molası vererek gittik hiç aklıma bile gelmedi sormak doktora gayette iyi geçti aslında bir sorun yaşamadım

Kizlar suan kac haftaliksiniz kac kilo aldiniz ben 18+2 de tartildim 6 kilo almisim simdiye kadar cok kilo almisim gibi hissediyorum haftaliga gore sizde durumlar nasil

20 haftalıkken 7 kilo almıştım. Şimdi 21 haftaligim. Herkes 1-2 kilo aldığını söylüyordu. Sonunda benim gibi kilo alan biri yazdı çok şükür
artırıyorum ve 20. haftada +10 diyorum

İlk gelen süt olabiliyormuş bazen annelerde daha katı çabuk kuruyormuş sanırım bir iki damla kadar o mu acaba?
Aklıma benim de o geldi ama bu kadar erken dönemde olur mu bilemedim, çünkü uzun zamandır var. Benim göğüslerim içe çökük olduğu için net çözemedim

bende yeni kullanacağım ağrılarımdan ötürü doktor tedbir amaçlı verdi Az önce kullanıcı yorumlarını okudum neredeyse herkeste yan etki yapmış baş dönmesi uyku hali gibi.. bundan ötürü bazıları da aynı ilacı fitil olarak kullanmış siz nasıl kullandınız yan etkileri oldu mu

Ben ağızdan kullandım, doktorum gece almamı söyledi. Kullanan başka bir tanıdığım ise ilacı aldıktan sonra 1 saat kalkmadığını söyledi. 1 saat sonra baş dönmesi vs geçiyormuş. Doktorunuz fitil demediyse ağızdan alın, çünkü fitilde sanırım etkisi daha az oluyormuş. Sonuçta doktor ağızdan kullanmanızı istemiş ki etkisi fazla olsun

Hanımlar aranızda bu hapı kullanan oldu mu
Gebeliği ilk öğrendiğimden beri günde iki kere kullanıyorum fitil olarak. Ağızdan alınınca yan etkisi fazla oluyor ayrıca vajinal alınınca kısa sürede etki ediyor. Ama doktorun nasıl önerdiyse o şekilde kullanmanı tavsiye ederim.

İdrar yolu enfeksiyonu yaşayan arkadaslar müthis öneri ile geldim belki duymussunuzdur ben cok cektim böbrek agrısına kadar yaptı yani denedim gerçekten işe yarıyor nioli yağını belki duymussunuzdur artık öneren doktorlar bile oluyormus bugun tahlil verdim temiz cıktı tahlilim kötü cıktıgından beri hergün kullanıyordum cok sükür temiz cıktı aklınızda olsun sıkıntı yasayanlar arastırabilir

Gebelikte önerilmiyor diye biliyodum ben ama. Mantar ve enfeksiyona da iyi geliyormuş. Kullanamadım ama önerilmiyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…