2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
soyasosu vu 14. Haftalıkken kendi doktorum 2. Bebegin poposunu görememişti ekrana sığmıyo diyerek bende videodan inceledim üstteki bebege bakarken alttaki bebegin bacak arası değilmi o benmi yanlış görüyorum

Eklentiler

• IMG_4398.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 62
Bacak arası gibi ama çekimden mi bu kadar büyük bacakları, belki de değildir. Normalde böyle kalın ve kısa oluyorlar başka varsa atarsan bakarız birlikte

Ya kızlar ben tam 22+0'da randevu aldım. Doktorum sorun olmaz yeterli bir hafta dedi ama. Siz mi çok erken gidiyosunuz ben mi geç kalıyorum kafam karıştı şimdi
Bence benim erken, bayramdan sonra düşünüyordum ama doktor izine çıkıyormuş. O yüzden böyle oldu benim. Normalde en ideal 21-22 bence

Bacak arası gibi ama çekimden mi bu kadar büyük bacakları, belki de değildir. Normalde böyle kalın ve kısa oluyorlar başka varsa atarsan bakarız birlikte
Vidodan baktım kesiin bacak arası canım ilk fotodakide bacak arası farklı bi açı orda çıkıntı var klitoris olsa 14. Haftada kaybolurdu heralde bilemedim iyice

Eklentiler

• IMG_4399.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_4400.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 59
Ya kızlar ben tam 22+0'da randevu aldım. Doktorum sorun olmaz yeterli bir hafta dedi ama. Siz mi çok erken gidiyosunuz ben mi geç kalıyorum kafam karıştı şimdi
Benim doktorum 21.hafta en ideali dediği için 3 Temmuza randevu aldım

Vidodan baktım kesiin bacak arası canım ilk fotodakide bacak arası farklı bi açı orda çıkıntı var klitoris olsa 14. Haftada kaybolurdu heralde bilemedim iyice
Burada hiç anlayamadım ama erkek olunca anlamak çok kolay oluyor. Videoda 3 çizgi belli mi kızda

Burada hiç anlayamadım ama erkek olunca anlamak çok kolay oluyor. Videoda 3 çizgi belli mi kızda
Devlet bişey vermedi görmedimde bugün kızda bacak arası daha boş ordan belli gibi kendi doktorum o gün kemik yapısına göre kıza benzettiğini söylemişti diğerini göremedim dedi ama videoda bi çıkıntı gördüm ben şimdi detaylı baktım cumartesi giderim netleşir inşallah teşekkür ederim

Bence gayet iyi bir zaman daha büyümüş olur daha net belli olur benim doktorum 24 üne al dedi doktordan doktora da değişiyordur bence bende senin zamanın gayet iyi

Bence gayet iyi bir zaman daha büyümüş olur daha net belli olur benim doktorum 24 üne al dedi doktordan doktora da değişiyordur bence bende senin zamanın gayet iyi
Normalde önerdiği 22-24 hafta arasıymış bebek büyüklüğü için falan ama devlette yaptıracak olanlara 18-23 arasını öneriyormuş. Ben de devlette yaptırmayacağım dedim diye demişti iyi diye. Aman sağlıklı olsun da

Devlet hastanesinde 5 dk bile ancak bakıyor cinsiyet kısmına geldiğinde Ben geçen gittim 18. Hafta cinsiyeti de biliyordum yine de sorayım dedim belli olmuyor göremedim falan dedi .Çocukta bağdaş kurmuş gerçi ama pek incelemiyorlar gibi geldi bana .

En erken 20.hafta en geç 24. Hafta olacak şekilde bakıyor genelde doktorlar diye biliyorum ama bende 21.-22. Haftada gitmeyi planlıyorum. Hatta çok gitmek istemiyorum bile aslında radyasyon radyasyon yazık artık çocuğa nasılsa nipt yapıldı bilemiyorum

Ben nipt yaptırmamıştım o yüzden merak da ediyorum kalp rahatsızlığı vs var mı diye. Zararı olsaydı önerilmezdi diye düşünüyorum ama net bir bilgim de yok. Şimdi bunu da merak ettim

Ama nipt ile farklı bu detaylı ultrason dedikleri. Nipt kromozal anomali tararken detaylı fiziksel anormallik tarıyor. Kalp, beyin, böbrekler, annenin damarları gibi bir sürü şeye bakıyorlar. Ben de nipt yaptırdım biliyorsun ama detaylı konusunda hiç tereddüte düşmedim.

Ben özelde erkek olduğumu gördüm 18 haftada devletteki görünmüyor dedi pek söylemek istemiyorlar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…