Merhaba sevgili anneler, ben de şimdi iğne için sağlık ocağına gitmişken bir sonraki kontrolume çok olduğu ve riskli gebelik geçirdiğim için cihazla bakmalarını rica ettim. Cihaz pek kaliteli olmadığı için zor buldu ama sıkıntı yok dedi. Bugünümüze şükür gerçekten sağlıkla vaktinde kucagimiza almak en büyük mutluluk olacak. Hepinize sağlıklı günler dilerim
Doktorum istemedi ama bende kan vericem bayram sonrası iş yerimdeki doktorla hemşiremiz istedi hemoglam değeri, vitamin değerlerinden D vitamini B vitamini birde demir baktır bi sonuçları getir buradada takip edelim dediler. Başka baktırmam gereken birşey yok sanırım dimi şu aşamada
Çok haklısınız demotive ettiğim bir arkadaşım varsa çok özür dilerim. Ama benimde size önerim burada ilk günden beri geçmiş olumsuz tecrübe ve endişelerini hatta günden güne risklerini ve daha kötüsü kayıplarını paylaşan çok fazla anne oldu hepimizi üzüp korkuya düşüren çok fazla tecrübe okuduk ve hala Allah yardımcıları olsun diyorum kendi adıma. Benim gebeliğim sağlıklı körü bir tecrübemde yok. Endişem fiziksel değil duygusal o yüzden bu tarz birşeye paylaşmasamda olurdu haklısınız. Ama bu sayfa da bu tarz şeyler paylaşan insanlara yerinizde olsam bizimde psikolojimizi bozuyorsunuz gibi birşey ima etmem yalnızca öneri olarak aklınızda olsun. Sevgiler
Selam kızlar 20. Haftadayız hala cinsiyettini öğrenemedik
ilk gebeliğim ve yeni bu hafta onu net hissediyorum
Benim gibi cinsiyetini öğrenemeyenler var mı
kizlar selaaaammm umarim herkesin hamileligi iyi geciyordurr. Biz bugun 19+3 olduk. Bebişimin kipirtilarini hala hissedemiyorum. Bazen sanki gaz varmis gibi kipirtilar oluyor(ozellikle sirt ustu yatarken, uyumadan once) ama onun disinda hicbir sey hissetmiyorum. Normal mi?
Çok teşekkür ederim cevabınız için hatta doktora sordum tekrardan antibiyotik bir yan etki yapmaz değil mi diye doktorum da hiç korkma kullan dedi eczaneye bile sordum her yerden teyitledim resmen bende kullanmaya başladım enfeksiyon daha riskli olabilir diye okudum hep. Çok sağolun umarım bir an önce geçer sizinde
Pembenin bu soft tonları çok güzel bence o cırtlak gibi pembeden çingene pembesi diyolar herhalde ben de nefret ediyorum hatta bir de mavi var öyle fosforlu gibi onu da hiç sevmem Instagram da bir bebek var hesabı thejanahome o da böyle soft renkler giyiyor tatlı bir kız
kizlar selaaaammm umarim herkesin hamileligi iyi geciyordurr. Biz bugun 19+3 olduk. Bebişimin kipirtilarini hala hissedemiyorum. Bazen sanki gaz varmis gibi kipirtilar oluyor(ozellikle sirt ustu yatarken, uyumadan once) ama onun disinda hicbir sey hissetmiyorum. Normal mi?
Ben de hissetmiyorum ya da ayırt edemiyorum sanırım canım doktor bana ilk gebelikte normal dedi 24 e kadar hissetmen lazım ama belirgin şekilde dedi bakalım inşallah o hissi anlayabiliriz
Hissetmemeniz henüz normal ama bence sırt üstü yatarken gaz kıpırtıları bebiş olabilir ilk zamanlarda ayırt etmesi zor oluyor bende ilk başta gaz zannettim ama pıt pıt her gün aynı his olunca bebeğimin olduğunu anladım