2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kalıtsal değil de fiziksel tarama için gerekli diye biliyorum. Evet biraz da uzun bir süre ultrasonda olacağı için beni de tedirgin ediyor ama büyüdüler, güçlendiler bebişler artık

Aynen sağlık olsun gerisi mühim değil acızık heyecan süren uzayacak o kadar

1 hafta var aralarinda devlette yapipacak 1 hafta sonrada ozelde diye konusmustuk doktorla

Umarım öyle olur alışmıştım gerçekten sağlıklılar çok şükür bu bile yeter ama değişme fikri üzdü
Ben özelde erkek olduğumu gördüm 18 haftada devletteki görünmüyor dedi pek söylemek istemiyorlar sanki
Bu doktor söylemek istedi aslında ikiside kız diyorum dedi söyledim birii %95 erkek demişti diye perinatoloji doktorun cihazları daha iyi dedi bakalım
1 hafta var aralarinda devlette yapipacak 1 hafta sonrada ozelde diye konusmustuk doktorla
O zaman bişey olmaz ben 2 3 gün ara ile giriceksin diye düşündüm zaten doktorunda biliyomuş sakıncalı görse mutlaka ara verdirirdi

Kızlar benim normal takibimi yapan doktorum perinatolog detaylı ultrasona sen zayıf olduğun için 20+0 da gelsen olur dedi

Ya evet aslında farklı olduğunu biliyorum. Bizimkiler her ay doktorun bakıyor söylüyor gördüğü herşeyi takip ediyor Genetik bir bozuklukta yok fazladan randyasyon almasın çocuk dedi. Bende bi üzüldüm o zaman 1 ayda iki kere girmek zaten internet bilgisayar telefon model her yerimizde yeterince var dedim. Ondan biraz kararsız kaldım hatta randevum vardı 20. Hafta için erteledim bayramdan sonraya olmadı temmuzda kendi doktoruma gitmem sadece ona giderim
Kalıtsal değil de fiziksel tarama için gerekli diye biliyorum. Evet biraz da uzun bir süre ultrasonda olacağı için beni de tedirgin ediyor ama büyüdüler, güçlendiler bebişler artık
Kesinlikle öyle ama etrafımdaki herkes 4. Aydan sonra ben ayda birkez bile gitmedim vs dedi radyasyon yüzünden falan

Bayramdan sonra kan vericem ilaçlara devam
Doktorum istemedi ama bende kan vericem bayram sonrası iş yerimdeki doktorla hemşiremiz istedi hemoglam değeri, vitamin değerlerinden D vitamini B vitamini birde demir baktır bi sonuçları getir buradada takip edelim dediler. Başka baktırmam gereken birşey yok sanırım dimi şu aşamada

Buarada iş yerinde bir abla 6. Ayda bebeğini ansızın kaybetmiş bunu anlattı çok üzüldüm ya moraller Şuan bende bitik resmen ne zaman azalıcak birşey olmadan kucağıma alsam korkusu bilmiyorum

Buarada iş yerinde bir abla 6. Ayda bebeğini ansızın kaybetmiş bunu anlattı çok üzüldüm ya moraller Şuan bende bitik resmen ne zaman azalıcak birşey olmadan kucağıma alsam korkusu bilmiyorum
Nacizane fikrim , buraya böyle şeyler yazmak da eğer size yardımcı olmuyorsa bu kadar hamile arkadaşa aynı stresi yüklememek. Sevgiler.

Benden dün istedi canım ekstra baska biseye bakmadı bu söylediklerin yeterli bence

Neden hamile birine hep böyle olumsuz seyler anlatılır ki her yerde aynı hala anlamıs değilim bosver hic kötü düşünme ve stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…