2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya ben neler yapmadım artık yeter artık diye bağırasım geliyordu sürekli tekrar ediyordu sürekli agrılar sancılar. Elma sirkesi su karısımıyla özel bölge temizliği yaptım her lavabodan sonra ama sadece rahatlıyordum sonra yine baslıyordu en sonunda arastırırken yağı buldum 2 günde ağrım kesildi hic bırakmadım sonra tahlilimde temiz cıktı kullandıktan sonra cok sükür

Ya bende hemen alacağım bu yağı inşallah faydası olur benim ağrım sızımda yok ama bir daha antibiyotik kullanmak istemiyorum

Acile gittim herşeye baktılar kan değerlerim değişmiş crp 18 olmuş idrarda da var enfeksiyon şase verdi sonra kadın doğuma sevk ettirdim onlara fitil yazdırdım eşim almış yağı bunu k
Okuyunca rahatladım annemdeyim şimdi akşam bi duş alıyım damlayı kullanıyım, ağrım var kasıklarımda umarım geçer çok korkuttu beni

Kızlar iyi akşamlar.. Bayram tatili dolayısıyla eşimin memleketine geldik. Burda havası dokundu sanırım da sürekli tuvalete çıkıyorum bi de bağırsak kırampları. Oğluşu adam akıllı hissedemedim iki gündür, neden olur bu sizce?

Merhaba Kızlar hamilelik döneminde diş çektiren var mı ?doktor kanal tedavisi öneriyor ancak röntgen vs de çekilemezmiş röntgensiz de ağrısı tamamen geçer diyemem görmeden tedavi edicem çünkü dedi ben de çektirip kurtulmak istiyorum bir anda başladı ağrısı genelde böyle bayram günlerini bulurhamileliğimde kusmaya bağlı yeterli kalsiyum vs de alamadım hızlı bir çürüme oldu yani

Sabahları yatakta daha çok hissediyorum, çok hareketli olduğum günler ise direkt pıt pıt ben burdayım diyor sabahları art arda 7-8den fazla vuruyor. Diğer hissettiklerim de ise 3-4 defa oluyor genelde
Bende dün ilk defa hissettim dediğiniz gibi pıt pıt ben burdaym dedi.Bugun de hissetmeye çalışıyorum odaklanıyorum ama bir türlü hissedemedim daha

"5 aylık bebek kollarını, bacaklarını hareket ettirdikçe karnınızda kelebek çırpınışlarına benzer bir his duyabilirsiniz. Hareketleri daha erken hisseden anne adayları, bu aydan itibaren biraz daha güçlü hissedebilir. Anne karnında 5 aylık bebek hareketleri bir gün hissedilip birkaç gün hissedilmeyebilir." Az önce böyle bir yazı okumuştum bende canım tam üstüne senin yorumunu gördüm kaç haftalıksn şuan tam

İdrar yolu enfeksiyonu da crp yükseltiyormus kuzum sen şaseyi de kullan yine tabiki ama damlayı hergün düzenli kullan insallah faydasını görürsün iç çamasırını da düzenli değiştir ben 1 damla yapıyorum 2 damlada olur iç camasırımı değiştirdiğimde damlayı da tekrarlıyordum cok sıkıntılıyken simdi cok sükür bişeyim yok sabah damlatıyorum camasırımı gün içinde değiştiriyorum aksam yatmadan 1 damla daha damlatıyorum

Selam kızlar hamile pantolonu alıcam ama beğendiğimde karın panelli yazıyor ne demek bu?

Selam kızlar kurban bayramınız mübarek olsun bir sorum olacaktı. Ben bazen avokado alıyorum ve içi bu şekilde çıkıyor sanırım çekirdeğinden oluyor bu yenir değil mi sıkıntı yok yani

Eklentiler

• 3090ECEB-9372-4C87-B6B1-E164DEFF95FF.webp
    29 KB · Görüntüleme: 59
18. Haftadan beri minik minik hissediyordum 20+4 um. İki gün öncesine daha sert yumruk veya tekme ne ise artık yemeye başlamıştım şimdi ise oldukça sakin ve hareketsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…