2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar merhaba bayram telaşı derken çok giremiyorum sizlerde aynı şekilde zaten baya az mesaj var ama son mesajlarda dikkatimi çekti herkes hareketleri az hissettiğinden bahsetmiş yarın tam 21+0 oluyoruz 18+larda hissetmeye başladım ve baya net hissediyorum tekmelerini ama bi kaç gündür neredeyse tek tük belki dikkat etmesem anlamam bile ama bence çok normal bu durum korkmayın bazı günler daha net bazı günler daha az olabilir çünkü hala daha minikler üzülmeyin hiç hissetmezseniz 1 gün boyunca o zaman dr veya sağlık ocağına gidersiniz ilerleyen zamanlarda düzenli takip ederiz minikleri

3 4 gündür ben de gün içinde hissetmeye başladım. Ama bugün mesela odaklandım halen hareket yok gibi. Hareketlerin sıklık durumu nasıl? Yani günde kaç sefer vuruyor?
Benim dün başladı belirgin hareketlere. Hatta dün gece 1 buçukta karnımın ortasına vurdu şok oldum bugün de 2 kere falan oldu seğirme gibi böyle. Ama onun öncesi bazı günler hiç olmuyordu niye hissetmiyorum diyip duruyordum. Yani öyle gün içinde çok da olmuyor yada hissetmiyoruz

Ya kızlar birde bu açlık olayı beni benden aldı. Midem kazınıyor resmen sürekli yemek yemek istiyorum 7 kilo almışım baştan beri ben, çok mu normal mi acaba ama bundan şikayet etmek istemiyorum da çünkü ilk 2 buçuk ay bulantılardan mahvoldum. Hatta iki gündür arada bulantım başladı yine korkuyorum ilk zaman gibi olurum diye. Saçları bu haftalarda çıkmaya başlarmış sanırım o bulandırıyor

Merhabalar sanırım saçlar bu haftalarda çıkmaya başlıyor mide yanması başladı bende de gaviscon double action vardı eğer sağlık ocağı yazarsa ben bi kaç kutu yazdırılan. Sanırım double action değilde diğerini yazıyordu.

Ben daha kan testine ve tetanoz aşısına gitmedim haftaya gidicem tetanoz bir doz yeterli olur dediler çünkü daha önceden 2 dozum varmış. Yaz hamileliğinde en çok bikiniyle hamile olmayı sevdim aman göbek çıktı aman şuramı kapatayım derdi olmadan rahat rahat dolaştım

Normal gavisconu yazıyorlar da diğerini bilmiyorum bende baya bitirdim bi kaç Şişe gaviskon kefirden sonra ilaç ihtiyacım baya azaldı uzun süredir içmiyorum

Günaydın kızlar ya sabah 6 dan beri alt karnmda sancım var ne yapacağım bilmiyorum korkmalimym 21 e gircm yrn

Günaydın kızlar ya sabah 6 dan beri alt karnmda sancım var ne yapacağım bilmiyorum korkmalimym 21 e gircm yrn

Günaydın umarım geçmiştir benimde çok fazla oluyordu ama büyüme atağı rahim büyümesinden dediler hep doktora gitmiştim korkup sorun yoktu sizinde öyledir inşallah korkmayın devam ederse uzun süre tabi yine de gidin bir doktora

Of bende nefes alamaıyorım kızlar sanki karnım şişmiş 9 aylık patlayacak gibi böyle zor nefes alıp veriyorum halbuki öyle çok büyük değil karnım ama zor nefes alıyorum nefes nefese kalıyorum
Bu durum bende de var özellikle yatarken nefes alamıyorum artık karnım da büyük değil büyüyünce ne olacak acaba

Ben geceleri dönerken zorlanıyorum valla hamile yastığı kullanıyorum ama içinde dönmek daha zor geliyor bana her zaman sol tarafıma yatamıyorum belim ve bacaklarım ağrıyor bu sefer de benim

Of bende nefes alamaıyorım kızlar sanki karnım şişmiş 9 aylık patlayacak gibi böyle zor nefes alıp veriyorum halbuki öyle çok büyük değil karnım ama zor nefes alıyorum nefes nefese kalıyorum

Bu durum bende de var özellikle yatarken nefes alamıyorum artık karnım da büyük değil büyüyünce ne olacak acaba

Ben geceleri dönerken zorlanıyorum valla hamile yastığı kullanıyorum ama içinde dönmek daha zor geliyor bana her zaman sol tarafıma yatamıyorum belim ve bacaklarım ağrıyor bu sefer de benim
Aynen bende bazen atıyorum hamile yastığını yataktan dönemiyorum diye sol tarafım çok ağrıyor artık birde geçen gece sol bacağıma kramp girdi yerimden fırladım acısından magnezyum başladım hemen

Eğer bir kaç gün geçmezse doktora gidin ama ara ara olabiliyor bence.Benimde ara ara oluyordu bide geceleri özellikle üst açık yatınca daha çok ağrıdığını fark ettim. Bide rahmin büyümesinden kaynaklı bence . Geçmiş olsun.

Gecmezee gideceğim çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim geçmezse gideceğim inşallah öyledir çok sağolun

Normal gavisconu yazıyorlar da diğerini bilmiyorum bende baya bitirdim bi kaç Şişe gaviskon kefirden sonra ilaç ihtiyacım baya azaldı uzun süredir içmiyorum
Aa kefiri hiç içmedim çok uzun süredir deniyim bende genelde hamur işinden sonra çok yanıyor son aylar çok çok kötü oluyor umarım banada iyi gelir

Ay dediğin gibi daha büyükte değil nasıl olur bilmiyorum 4 ay var resmen eşime diyorum sürüklersiniz beni artık sanki nefesim yetmiyor gibi ilginç
Bende bi yastık bacaklarımda bi yastık sırtımda eşimide köşeye fırlatıyorum sürekli dönüyorum ama böyle sanki su altında çok kalırsında çıkınca nefesini kontrol edemezsin ya öyle birşey Garip önümüzde ki 4 ay boyunca bakalım neler olacak
Aa kefiri hiç içmedim çok uzun süredir deniyim bende genelde hamur işinden sonra çok yanıyor son aylar çok çok kötü oluyor umarım banada iyi gelir
Bana çok çok iyi geldi inşallah sizede iyi gelir zaten bebiş içinde sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…