Kızlar resmî bayram tatili bu sene 9 gün diye okudum peki doktorlar ne zaman iş başı yapacak haberiniz varmı normalde 6 Haziran randevum ama yavrumu çok özledim bi kaç gün erken gitsem diyorum
Bayram geldi, tatlılar ile bebekler hareketlenir biraz daha. Ayrıntılı ultrasonlar için de sıraya girdik bayramdan sonra bebişlerin hangi tarafa çektiğini de görürüz inşallah
Ahahha bayramda tatlı yıyecek insanınız varsa tamam bızım bayramda tatlı yıyecek insanımız bile yok gurbet ellerde bayram çok buruk geçiyor
Ama git gide büyüyen aılemle bayramlar güzelleşiyor artık
Evvet kuzu şöyle bebek öncesi minik bir tatil yapalım dedik, malum biz ailelere de uzağız, hem onları görüp hem de Ege sahillerinin tadını çıkarmaca
Siz nasılsınız?
Kızlar resmî bayram tatili bu sene 9 gün diye okudum peki doktorlar ne zaman iş başı yapacak haberiniz varmı normalde 6 Haziran randevum ama yavrumu çok özledim bi kaç gün erken gitsem diyorum
Aa bize mi yaklaştınız Bol bol eğlen tadını çıkar. Seneye minnak ayaklarda denizle buluşur Çok sevindim uzun bir stresli dönemden gectık bırde sen detaylıyıda atlattın oh tam tatil zamanı
Seneye bunun hayalini kurmak bile mutluluk senin de az kaldı, çok güzel şeyler duyacaksın detaylıda minnak prens umarım çok güzel poz verir de onu da görürürüz
Seneye bunun hayalini kurmak bile mutluluk senin de az kaldı, çok güzel şeyler duyacaksın detaylıda minnak prens umarım çok güzel poz verir de onu da görürürüz
Kızlar bir ara uyku tulumu ne alsak konusu vardı ben en son kararımı vererek owli 0.5 tog aldımbugün geldi güzel görünüyor 3 yaşa kadar kullanımı var kendimi ürün tanıtımı yapıyor gibi hissettimkullanım şekilleri de böyle
Ayy ben hemen gitmek istiyorum hatta niye cuma gitmedim diye üzüldüm neyse bekliyim 3 alıyım bu arada eşimin baya uzun tatili aklım onunkine gitti bi an haftayada yok sanıyorum o evde olunca ben günleride unutuyorum iş yerini dava edicem hep evde bunlar bunalıyoruz bizede yazık
Kızlar bir ara uyku tulumu ne alsak konusu vardı ben en son kararımı vererek owli 0.5 tog aldımbugün geldi güzel görünüyor 3 yaşa kadar kullanımı var kendimi ürün tanıtımı yapıyor gibi hissettimkullanım şekilleri de böyle
Ayy ben hemen gitmek istiyorum hatta niye cuma gitmedim diye üzüldüm neyse bekliyim 3 alıyım bu arada eşimin baya uzun tatili aklım onunkine gitti bi an haftayada yok sanıyorum o evde olunca ben günleride unutuyorum iş yerini dava edicem hep evde bunlar bunalıyoruz bizede yazık
Bende ultrasondan çıkınca hiç hatırlamıyorum ya daha uzun görmek istiyorum insan sanki o an heyecandan çok odaklanamıyor cidden az kalmış şeninde güzel geçsin inşallah detaylın
Owli uyku gurusu alan arkadaşlara nacizane fikrimi paylaşayım. Ben kızımda almıştım kullanamadım. 0.5 tog almıştım. İnanılmaz bol yeni doğan bir bebek için hiç kullanışlı değil. Fermuarı boyundan çıkıyor bebek boğulacak gibi oluyor. Ben pişman oldım hatta bir ara satılığa koymuştum vazgeçtim duruyor. Aşırı da kabarık.