Ee 9 gün ya pzartesi iş başı işteKızlar resmî bayram tatili bu sene 9 gün diye okudum peki doktorlar ne zaman iş başı yapacak haberiniz varmınormalde 6 Haziran randevum ama yavrumu çok özledim bi kaç gün erken gitsem diyorum
Ahahha bayramda tatlı yıyecek insanınız varsa tamam bızım bayramda tatlı yıyecek insanımız bile yok gurbet ellerde bayram çok buruk geçiyorBayram geldi, tatlılar ile bebekler hareketlenir biraz daha. Ayrıntılı ultrasonlar için de sıraya girdikbayramdan sonra bebişlerin hangi tarafa çektiğini de görürüz inşallah
Biz iyiyiz yazmayı unuttum İlk denizimize girdik bebeğimleEvvet kuzu şöyle bebek öncesi minik bir tatil yapalım dedik, malum biz ailelere de uzağız, hem onları görüp hem de Ege sahillerinin tadını çıkarmaca
Siz nasılsınız?
Benim 4ünde randevum var ama 3ü de açık. Yani pazartesi günü başlıyorlar canimKızlar resmî bayram tatili bu sene 9 gün diye okudum peki doktorlar ne zaman iş başı yapacak haberiniz varmınormalde 6 Haziran randevum ama yavrumu çok özledim bi kaç gün erken gitsem diyorum
Ilk gun ben de girerken dedim ki, korkmayin dus gibi ama sadece biraz daha sogukkBiz iyiyiz yazmayı unuttum İlk denizimize girdik bebeğimleKızımda denize girmemiştim benim içinde bir ilk hamileyken yüzmek
YaaaIlk gun ben de girerken dedim ki, korkmayin dus gibi ama sadece biraz daha sogukk
Seneye bunun hayalini kurmak bile mutlulukAa bize mi yaklaştınızBol bol eğlen tadını çıkar. Seneye minnak ayaklarda denizle buluşur Çok sevindim uzun bir stresli dönemden gectık bırde sen detaylıyıda atlattın oh tam tatil zamanı
Ayy amin amin inşallahSeneye bunun hayalini kurmak bile mutluluksenin de az kaldı, çok güzel şeyler duyacaksın detaylıda minnak prens umarım çok güzel poz verir de onu da görürürüz
Ayy ben hemen gitmek istiyorum hatta niye cuma gitmedim diye üzüldüm neyse bekliyim 3 alıyım bu arada eşimin baya uzun tatili aklım onunkine gitti bi an haftayada yok sanıyorumEe 9 gün ya pzartesi iş başı işte3 temmuz benım ayrıntılı 4 temmuz
Baya kullanışlı bir şeye benziyor hayırlı olsun güle güle kullansın minikKızlar bir ara uyku tulumu ne alsak konusu vardı ben en son kararımı vererek owli 0.5 tog aldımbugün geldi güzel görünüyor 3 yaşa kadar kullanımı var kendimi ürün tanıtımı yapıyor gibi hissettim kullanım şekilleri de böyle
İnşallah çok güzel sonuçlar gelecek canım bayramdan sonra size bayram hediyesi olsunBenim nipt testi de bayrama denk geldi kizlar normalde 3 4 güne çıkarmış şansıma bayram beklemek zor
Ayy ben en son cınsıyet ogrenecegımde gıttım bebege odaklanamadım bıleAyy ben hemen gitmek istiyorum hatta niye cuma gitmedim diye üzüldüm neyse bekliyim 3 alıyım bu arada eşimin baya uzun tatili aklım onunkine gitti bi an haftayada yok sanıyorumo evde olunca ben günleride unutuyorum iş yerini dava edicem hep evde bunlar bunalıyoruz bizede yazık
Benımde dediğim buydu . Arkadasımda varmıs alma getırırım dedıKızlar bir ara uyku tulumu ne alsak konusu vardı ben en son kararımı vererek owli 0.5 tog aldımbugün geldi güzel görünüyor 3 yaşa kadar kullanımı var kendimi ürün tanıtımı yapıyor gibi hissettim kullanım şekilleri de böyle
Bende ultrasondan çıkınca hiç hatırlamıyorum ya daha uzun görmek istiyorumAyy ben en son cınsıyet ogrenecegımde gıttım bebege odaklanamadım bıleMeraktan
Ama yok degıstırmeyecegım 20. Haftamda gıdıcem detaylıya .
Hahah cumadan cıkanlar ızne bırde haftayı bagladılar maşallahhhh
Ya ne güzel özledik bebekleri vallaBenim 4ünde randevum var ama 3ü de açık. Yani pazartesi günü başlıyorlar canim
Yaa amin canım insallahİnşallah çok güzel sonuçlar gelecek canım bayramdan sonra size bayram hediyesi olsun
Kızlar bir ara uyku tulumu ne alsak konusu vardı ben en son kararımı vererek owli 0.5 tog aldımbugün geldi güzel görünüyor 3 yaşa kadar kullanımı var kendimi ürün tanıtımı yapıyor gibi hissettim kullanım şekilleri de böyle
Öncelikle güle güle kullansın bebişBenımde dediğim buydu . Arkadasımda varmıs alma getırırım dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?