2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar resmî bayram tatili bu sene 9 gün diye okudum peki doktorlar ne zaman iş başı yapacak haberiniz varmı normalde 6 Haziran randevum ama yavrumu çok özledim bi kaç gün erken gitsem diyorum
Ee 9 gün ya pzartesi iş başı işte 3 temmuz benım ayrıntılı 4 temmuz

Bayram geldi, tatlılar ile bebekler hareketlenir biraz daha. Ayrıntılı ultrasonlar için de sıraya girdik bayramdan sonra bebişlerin hangi tarafa çektiğini de görürüz inşallah
Ahahha bayramda tatlı yıyecek insanınız varsa tamam bızım bayramda tatlı yıyecek insanımız bile yok gurbet ellerde bayram çok buruk geçiyor
Ama git gide büyüyen aılemle bayramlar güzelleşiyor artık

Evvet kuzu şöyle bebek öncesi minik bir tatil yapalım dedik, malum biz ailelere de uzağız, hem onları görüp hem de Ege sahillerinin tadını çıkarmaca
Siz nasılsınız?
Biz iyiyiz yazmayı unuttum İlk denizimize girdik bebeğimle Kızımda denize girmemiştim benim içinde bir ilk hamileyken yüzmek

Kızlar resmî bayram tatili bu sene 9 gün diye okudum peki doktorlar ne zaman iş başı yapacak haberiniz varmı normalde 6 Haziran randevum ama yavrumu çok özledim bi kaç gün erken gitsem diyorum
Benim 4ünde randevum var ama 3ü de açık. Yani pazartesi günü başlıyorlar canim

Aa bize mi yaklaştınız Bol bol eğlen tadını çıkar. Seneye minnak ayaklarda denizle buluşur Çok sevindim uzun bir stresli dönemden gectık bırde sen detaylıyıda atlattın oh tam tatil zamanı
Seneye bunun hayalini kurmak bile mutluluk senin de az kaldı, çok güzel şeyler duyacaksın detaylıda minnak prens umarım çok güzel poz verir de onu da görürürüz

Kızlar bir ara uyku tulumu ne alsak konusu vardı ben en son kararımı vererek owli 0.5 tog aldımbugün geldi güzel görünüyor 3 yaşa kadar kullanımı var kendimi ürün tanıtımı yapıyor gibi hissettimkullanım şekilleri de böyle

Eklentiler

• image.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 63
Ee 9 gün ya pzartesi iş başı işte 3 temmuz benım ayrıntılı 4 temmuz
Ayy ben hemen gitmek istiyorum hatta niye cuma gitmedim diye üzüldüm neyse bekliyim 3 alıyım bu arada eşimin baya uzun tatili aklım onunkine gitti bi an haftayada yok sanıyorum o evde olunca ben günleride unutuyorum iş yerini dava edicem hep evde bunlar bunalıyoruz bizede yazık

Baya kullanışlı bir şeye benziyor hayırlı olsun güle güle kullansın minik

Ayy ben en son cınsıyet ogrenecegımde gıttım bebege odaklanamadım bıle Meraktan
Ama yok degıstırmeyecegım 20. Haftamda gıdıcem detaylıya .
Hahah cumadan cıkanlar ızne bırde haftayı bagladılar maşallahhhh

Benımde dediğim buydu . Arkadasımda varmıs alma getırırım dedı

Bende ultrasondan çıkınca hiç hatırlamıyorum ya daha uzun görmek istiyorum insan sanki o an heyecandan çok odaklanamıyor cidden az kalmış şeninde güzel geçsin inşallah detaylın

Owli uyku gurusu alan arkadaşlara nacizane fikrimi paylaşayım. Ben kızımda almıştım kullanamadım. 0.5 tog almıştım. İnanılmaz bol yeni doğan bir bebek için hiç kullanışlı değil. Fermuarı boyundan çıkıyor bebek boğulacak gibi oluyor. Ben pişman oldım hatta bir ara satılığa koymuştum vazgeçtim duruyor. Aşırı da kabarık.

Benımde dediğim buydu . Arkadasımda varmıs alma getırırım dedı
Öncelikle güle güle kullansın bebiş ama bilmediğim için soruyorum, kollarının açık olması özellikle kış dönemi için kullanışsız olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…