- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Beni burda etiketlemişsiniz ama ben anlayamadım kürtaj tartışmasına dahil olmadım. Kişisel tercihim böyle önemli ve özel bir konuda ben o kötü bu iyi asla yorum yapamam belki insanlar gergin dediğim için eklediniz anlamadım. Bende grupta kimsenin uygunsuz davrandığını düşünmüyorum yaptığım yorumu eleştirip yanlış diyen arkadaşlarında üslubunda bir hata yok öyle düşünmüş olabilirler tekrar cevap verip uzatmak istemediğimden birşey yazmadım onlarada. Şimdiden tüm gruba iyi bayramlarElenatal çikolata kaplı olduğu için çok midemi bulandırdı bir de kocamanbiraz daha gözlemleyeyim en iyisi kendimi.
Ah ben de aynı şeyi düşünüyorum, bebeksiz son yazımızbayramdan birkaç hafta sonra biz de inşallah Ege sahillerine atacağız kendimizi
Gerginlik konusuna gelince de, bizler bir toplumda yaşıyoruz; bazen iş yerimizde bazen bir aile arkadaş toplantısında bizlerden çok ama çok farklı düşünen bireylerle bir arada olmak zorundayız.Gerginbiri35 ya da @ebbs ya da diğer arkadaş toplumsal fikirlerimiz birbirimize uymasa da yeri geldiğinde anne adayları olarak birbirimize desteğimizin çok olduğuna inanıyorum. Ben de kürtaja kendi şartlarım içersinde karşı biriyim, ancak başkasının şartlarını bilmeden katil diyemem. Çünkü keskin ithamların bizi sadece uzaklaştırdığına inanıyorum. Ki ne yazıkki günümüz toplumunda zaten sürekli bir ayrıştırma çabası yaşlısından küçücük çocuğuna kadar mevcut.
Ama şu da var, ben bu gruptaki arkadaşlarımın fikirleri bana uysun ya da uymasın anne adaylarının buluştuğu bir grup olarak çok seviyorumyeri gelip en yakınımıza soramadığımız ya da bazen aptalca olan soruları burada birbirimize sorup en tatlı cevaplarla birbirimize destek oluyoruz. Arada ufak tefek gerginlikler olabilir ama bence biz gayet iyiyiz. Hepimizin birbirimizden faydalanacak çok şeyi var. “ Sen yoksan bir kişi eksiğiz” slogani bence bize çok güzel uyuyor
Evler zaten eskısı gıbı degıl kı aşırı sıcak bırde normal kısa kol atlet ustune uzun kol gıyecekler ya hanı fazlasıda terletmez mi?Öncelikle güle güle kullansın bebişama bilmediğim için soruyorum, kollarının açık olması özellikle kış dönemi için kullanışsız olmaz mı?
Ayaklarını sıcak tutmakta bırsey olmaz sanırım ama ayak dışında sakın başka yere koyma .Kızlar çok gaz sancısı çekiyorum da ayakların altına sıcak su torbası koymakta sakınca var mıdır acaba
Ben tam tersi. Hiç rahatlayamıyorum. Neler vermezdim yerinizde olmak için şu anAyaklarını sıcak tutmakta bırsey olmaz sanırım ama ayak dışında sakın başka yere koyma .
Bazısı bol bol çıkarıyor dıye utanıyor misal benbazısıda çıkaramıyo .
Ben de aynısını düşündüm ayrı bir uyku tulumu daha aldım bunu daha çok 4-5. Ayından itibaren giydirmeye başlıcam bahara doğru .Yaz için sanırım uygun olmaz . sonraki kış kolları zaten açıkta kalır uzun kollu kıyafetle falan çözerim herhalde ev genelde 24-25 derece oluyor.Öncelikle güle güle kullansın bebişama bilmediğim için soruyorum, kollarının açık olması özellikle kış dönemi için kullanışsız olmaz mı?
Bacağına kramp girmeye başladıysa magnezyum eksikliğindendir çok kötü bir acı banada sabah kalkarken ters hareket yapınca giriyor çok acılı oluyor şimdiden iyi tatillerKızlar merhaba, bizde bu akşam üstü yola çıktık bi hafta arayla 5 saat yolculuk yaptık Ege tarafına yine. Bu sefer baya zor geçti inanılmaz midem bulandı belim ağrıdı. Kızımında da yol boyunca hiç uyumaması ve onu oyalamaya çalışmamla tükendim. Temmuz ve ağustosta da birer hafta annemlerin yazlığına gelirim çocuğa baktırırım yardımcı olurlardı diyordum ama sanırım daha uzun yol gelemicem. Ağırlaşma dönemine biraz erken giriyorum galiba eskisi gibi eğilip kalkamıyorum da artık. Oyalansın diye saçımı tara dedim yolda arkamı döndüm taraması için bacağıma kramp girdi filan acaba magnezyuma mı başlasam. İlk hamileliğimde migren atağı için magnimore kullanıyordum sanırım zamanı geldi
Mantar çok fazla kaşıntı da yapar o şikayetin varsa doktorla tekrar görüş ama inan kasık ağrısı normal her gebelik farklıymış oğlumda hiç olmamıştı bunda hala yaşıyorum dün bir perinatolog dinledim kanama eşlik etmiyorsa normalmiş ve hamile kadınların %70 yaşıyormuş tam nedeni doktorlar tarafından da bilinmiyormuş yani korkma dinlen magnezyumuna başla ağrılar için iyi oluyorDün annemler sağolsunlar evi temizlediler ama bende bütün gün ayaktaydım ayaklarımda ödem oluştu ve birden inanılmaz ağırlaştım yürüdükçe sağ kasığımda ağrı oluyor 2 gündür geçmedi diyebilirim doktor idrar tahlilinde bakteriyi yüksek buldu ve idrar kültürü istemişti daha çnce kum döküyosun demişti ve şase kullanmıştım, idrar kültüürüm temiz geldi ama mantar mı var anlayamadım sulu ve beyaz akıntım oluyor, magnezyum mu başlasam acile mi gitsem bilemedim korkmaya başladım magnezyum kendimiz alıp içebiliyomuyuz doktora danışmak gerekmez mi
Çok değil ama zaman zaman kaşıntı oluyor ve geçiyor öyle sürekli değil, korkmak istemiyorum bende ama çok tuaf oldum ve enfeksiyon bebeklerede geçebiliyormuş oda korkuttu beni hangi magnezyumu alıcam bilmiyorum kiMantar çok fazla kaşıntı da yapar o şikayetin varsa doktorla tekrar görüş ama inan kasık ağrısı normal her gebelik farklıymış oğlumda hiç olmamıştı bunda hala yaşıyorum dün bir perinatolog dinledim kanama eşlik etmiyorsa normalmiş ve hamile kadınların %70 yaşıyormuş tam nedeni doktorlar tarafından da bilinmiyormuş yani korkma dinlen magnezyumuna başla ağrılar için iyi oluyor
Enfeksiyon için ilaç vermişmiydi doktorun işe yarıyor genelde onlar birde burda bir arkadaş damladan bahsetti ismini unuttum çamaşırına damlatıyomul enfeksiyonu geçmiş o sayede mesajı görürse yazar belki inan bende hiç hatırlamıyorum hamileliğimde ne kullandığımı eczacına bir danış istersen hamilelikte kullanılanları ama doktoruna yazdırsan daha iyi olur gibi yada sağlık ocağında bayramdan sonraya kaldı artık ama bn magnezyumu içemiyordum doktor sade maden suyu ve muz önermişti o zamanlarÇok değil ama zaman zaman kaşıntı oluyor ve geçiyor öyle sürekli değil, korkmak istemiyorum bende ama çok tuaf oldum ve enfeksiyon bebeklerede geçebiliyormuş oda korkuttu beni hangi magnezyumu alıcam bilmiyorum kiunuttum kızımda kullandığımı öyle gidip ezcaneden alsam başlayabilirmiyim bilemedim
Teşekkür ederim canımEnfeksiyon için ilaç vermişmiydi doktorun işe yarıyor genelde onlar birde burda bir arkadaş damladan bahsetti ismini unuttum çamaşırına damlatıyomul enfeksiyonu geçmiş o sayede mesajı görürse yazar belki inan bende hiç hatırlamıyorum hamileliğimde ne kullandığımı eczacına bir danış istersen hamilelikte kullanılanları ama doktoruna yazdırsan daha iyi olur gibi yada sağlık ocağında bayramdan sonraya kaldı artık ama bn magnezyumu içemiyordum doktor sade maden suyu ve muz önermişti o zamanlar
Kontrol gününde git o zaman canım doktor daha iyi bilgilendirir ilacınıda yazdırırsın ilk gebelikse normal 20 haftalardan sonra hissedersin ben ikinci olmasına rağmen 18+larda hissettim ama evet haklısın hissedince baya rahatlıyor insan kontrolün çok güzel geçer umarım tekrar geçmiş olsunTeşekkür ederim canımbaşka bi uygulamada biri nioli galiba damladan bahsetmiş evet burdaki arkadaşta öyle bişey söylemişti nasıl kullanıldıpınj bilmiyodum çamaşıra damlatıyosan denerim tabiki kontrol sürem var yarın gidicem geçiktirmeyim kafama taktım hareketlerinide tam hissetmiyorum hissetsem rahatlardım biraz olsun
Bende gaz sancısı dan ölüyorum sandım bi an eğer gecmeseydi hastaneye gidecektim nerdeyse sıcak su torbası koydm ayağıma biraz yürüyüş eşim sırtımı ovaladı sade soda içtim öyle geçti şükürKızlar çok gaz sancısı çekiyorum da ayakların altına sıcak su torbası koymakta sakınca var mıdır acaba
Teşekkür ederim canımKontrol gününde git o zaman canım doktor daha iyi bilgilendirir ilacınıda yazdırırsın ilk gebelikse normal 20 haftalardan sonra hissedersin ben ikinci olmasına rağmen 18+larda hissettim ama evet haklısın hissedince baya rahatlıyor insan kontrolün çok güzel geçer umarım tekrar geçmiş olsun
Canım ben söyledim ilaçlarla hep tekrar ediyor sürekli ilaç kullan kullan nereye kadar kullanıcaz nioli yagı 1-2 damla damlatıyosun camasırına inan cektiğine değmez enfeksiyon agrısını ınstagramda bile kaç kişiye denk geliyorum öneren ve kullanan hamile ben hamileliğimin sonuna kadar devam edicem insallahTeşekkür ederim canımbaşka bi uygulamada biri nioli galiba damladan bahsetmiş evet burdaki arkadaşta öyle bişey söylemişti nasıl kullanıldıpınj bilmiyodum çamaşıra damlatıyosan denerim tabiki kontrol sürem var yarın gidicem geçiktirmeyim kafama taktım hareketlerinide tam hissetmiyorum hissetsem rahatlardım biraz olsun
Teşekkür ederim canımCanım ben söyledim ilaçlarla hep tekrar ediyor sürekli ilaç kullan kullan nereye kadar kullanıcaz nioli yagı 1-2 damla damlatıyosun camasırına inan cektiğine değmez enfeksiyon agrısını ınstagramda bile kaç kişiye denk geliyorum öneren ve kullanan hamile ben hamileliğimin sonuna kadar devam edicem insallah
Benimde idrar kültürüm de üreme çıktı antibiyotik kullanıyorum doktorumun yazdığı şekilde. günde 2 3 kez çamaşır değiştiriyorum günlük ped kullanıyorum ve çamaşırlarımı ütülüyorum başka bir şey elimden gelmiyor bende korkuyorum inşallah geçer ama benim hiç belirtim yoktu şimdiye kadar da hiç enfeksiyon geçirmemiştimÇok değil ama zaman zaman kaşıntı oluyor ve geçiyor öyle sürekli değil, korkmak istemiyorum bende ama çok tuaf oldum ve enfeksiyon bebeklerede geçebiliyormuş oda korkuttu beni hangi magnezyumu alıcam bilmiyorum kiunuttum kızımda kullandığımı öyle gidip ezcaneden alsam başlayabilirmiyim bilemedim
Orjinal olmasına dikkat et ama mutlaka insallah bulursun sifa olsunTeşekkür ederim canımaktarlar bugün açıksa alıyım hemenn olmadı trendyoldan söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?