Kizlar bu daha anlattığım muamelenin hafif yanıydi daha kapıdan girdim bu of puff modumda kadın sanki zorla yapıyor bedavaya neyse ya ben iyimser olmaya çalışıyorum ama parlaklık ilerleyen haftalarda geçebilir demi diyorum iyi yaklaşmaya çalışıyorum bana direk diyor ki geçebilir ama geçse de sevinme bi kere parlaklık görüldü mu yeterli mutlaka bi anomali ye işaret edebilir diyor yabi bir kere parlaklık görüldü mu geçse de iyileşti demek değildir dedi Allah im ben de dedim ki yine iyimser bir tavır ile ama hocam bi sey çıkmayada bilir değil mi diyorum tabi o da olabilir diyor

ya karşındaki hamile bir kadın bir can taşıyor yahu . Aslında kizlar Allah var nipt yaptırınca içim daha rahat inşallah sağlıklı olacağına inanıyorum Allah in izniyle yani öyle çok stres yapmadım ama insanın canı sıkılıyor şu tavra .. Ben özele gidiyorum ayda bir zaten orada doktor parlaklık konusunda üstünde pek durmadı bunu takip eden başka şeyler olmalı kalpte beyinde parlaklık gibi tek başına pek anlamı olmaz dedi mesela . Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ve vicdan sahibi doktorlar denk getirsin cidden çok tuaf biriydi