• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben HİPP in çatlak kremi ve yağını aldım kullanmaya da başladım. göbeğimde maşallah diyim çatlağım yok ama ilk gebelikte bacaklarım aklıma gelmemişti sürmemiştim bacaklarım çatlamıştı. sadece göbeğe odaklanmayın derim.
Ben çok abartılı çatlaklarım yok ama işte çok kilo almamıştım ilk çocukta bunda suana kadar hiç almadım ama göbeğim çıkacak gibi bacaklarımda yok ama inşallah aklıma gelirde sürerim 😅

Kızlar pıtpıtları hissetmeye başladınız mı? Her gün o pıtpıtlar hissedilmeli mi acaba?

Kızlar siz kaç kilo aldınız şuana kadar 🥹 ben kilo almadım hatta vermişim 3 kilo civarı ama karnım nasıl bu kadar büyük duruyor 😂
Ben üç kilo aldım ama hemen almıştım sonradan almam yavaşladı gibi oldu. Karnım düzenli kefir içmeye başladığımdan beri daha iyi, yarısı şişlikmiş gerçekten 🙃

Aa bilmiyordum gittiğini kesinlikle Kayseride perinatolog denince Mustafa Başbuğ . Artık bakacağım ben de duruma henüz karar vermedim. Belki ankaraya giderim diyorum ablam orda perinatolojide hem gezer hem detaylıyı yaptırrım 😁
Ohh işin içinde abla varsa en güvenlisi o. 🥰

Ben de ekmek aslaa tüketmezdim. Şimdi salata suyuna ekmek banma krizlerim tutuyor🤣 ekşi ekşi zeytinyağlı off🥲😋
Hahaha bende bende 😅
Kızlar siz kaç kilo aldınız şuana kadar 🥹 ben kilo almadım hatta vermişim 3 kilo civarı ama karnım nasıl bu kadar büyük duruyor 😂
Bende basta aldım 2 kılo sonra 3 bucuk kılo ama gobegım söndü kilo almama ragmen 😂 bence karın kıloyla alakalı degıl.
Ben üç kilo aldım ama hemen almıştım sonradan almam yavaşladı gibi oldu. Karnım düzenli kefir içmeye başladığımdan beri daha iyi, yarısı şişlikmiş gerçekten 🙃
Aaa ondan mı benım karnım söndü cidden bak şişmiş baya baya söndü. Bende nasıl olurda bu ayda boyle göbegım olur dıyordum. Şimdi olması grektıgı kadar

evet, yazmıştım grupta. normalde 20. haftadan sonra net duyuluyor ama 13 te de hemşire buldu dinletti daha önce. doktorla alakası yok. sağlık ocağı hemşiresine gidip rica edeceksin. benim sağlık ocağımda öyle yani.
Kaçırmışım yorumunuzu, teşekkür ederim bunu bildiğim iyi oldu.

Aaa ondan mı benım karnım söndü cidden bak şişmiş baya baya söndü. Bende nasıl olurda bu ayda boyle göbegım olur dıyordum. Şimdi olması grektıgı kadar
Bence büyük sebebi o. Zaten kefirin bilinen faydası bağırsak florası düzenlemek ve şişkinliği azaltmak. Çünkü benim de baya baya söndü karnım.

Ben 2 kilo aldım baştaki mide bulantıları yüzüden sağlıklı bişe yiyemedim ekmek simit acayip yüklendim o dönemde aldım şuan biraz daha sabit gidiyor. Ama karnım kesinlikle var

Bence büyük sebebi o. Zaten kefirin bilinen faydası bağırsak florası düzenlemek ve şişkinliği azaltmak. Çünkü benim de baya baya söndü karnım.
Kefir bitti alamadım erindiğimden iki gündür kabızlık cekıyordum şimdi sen deyınce fark ettim asagı indim kefir aldım çıktım 🤣

Ben 2 kilo aldım baştaki mide bulantıları yüzüden sağlıklı bişe yiyemedim ekmek simit acayip yüklendim o dönemde aldım şuan biraz daha sabit gidiyor. Ama karnım kesinlikle var
Bende aslında kendi kilomdan fazlayım hamile kalmadan önce çok kilo almışım farketmeden sanırım o fazlalıklar gitti bende ödem olabilir belkide karnım baya 4,5 aylık maşallah 😁 sabahları iyi

Back
X