• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kizlar sehir hastanesinde aynı doktora da randevu alsanız her zaman başka başka oluyor mesela Ahmet e randevu aldın içeride Ayşe oturuyor yani ismi olan doktorlar covid den sonra bi daha muayene ye inmedi eskiden böyle değildi covid den sonra böyle oldu sadece asistan ve uzmanlar bakıyor ismi geçen doktor olmuyor haa diyelim Ahmet e gittin Ayşe çıktı ama çok memmun kaldın yine Ahmet e randevu aldın bu sefer de fatma çıkıyor tabi doktor ayni olsa da icerde olan kişi yine değişiyor

Bana da kız gibi geldi nub da belli bu sefer hayırlısı ile sağlıkla kucağıma almak nasip olsin inşallah hepimizin tabi ki . Ben de yüzük kese ramzi miydi bebeğin durduğu taraf kan yenilenme cin takvimi hepsi erkek çıkmıştı ama tutmadı kız bence de yani hepsi yanlış çıktı 🤭 benim bir kızım var Allah bağışlasın bu da 2. Olacak inşallah tabi ki başı sağlık ama iki çocuk istediğim için iki meyveden de tadip bir de oğlum olsun isterdim ama rabbim ne nasip ettiyse odur yeter ki hayirli sağlıklı olsun iki kız annesi olacağım 🫶🏻🤗💕
Aynen şehirler de eğitim araştırma gibi ben ilkkez gidicem 13 ne randevu aldım 19 haftamda oluyorum hemen hemen detaylı için gün verirlermi bakalım 🤭

Al_pi Al_pi ben 23 Hazirana detaylı randevumu aldım Serkan Bey’e. Fiyata dediğim gibi 1200 tl dedi. Diğer yerlere göre uygun geldi bana yinede. Bilgin olsun 🤩
Kızımın doğduğu gün 😍 Hadi bakalım hayırlı sonuçlar olsun inşallah çook güzel mutlu ayrıl ordan 💖
Ben burada aydında buldum hatta doktorumunda arkadaşı sanırım ona giderim hemde yol çekmemiş olurum dıye düşündüm . Bu hafta ctesı randevum var bende detaylıyı sorup gün alacagım inşallah . Cidden fiyat iyi.

Kızlar benim canım inanılmaz derecede suffle çekiyor bir kez yesem nolur ya

Kızlar bir şey daha soracağım çalışan hamileler ayda bir doktora gittiğinde o gün izinli sayılıyor ya ben bunu iyice öğrenmek için şirket İK’sına mail attım yaptığı dönüşü aşağıya koyuyorum. Mağaza müdürüde bana doktora gittiğine dair ondanda evrak alacaksın diyor. Ama bu izin formu düzenlenmesi yeterli değil mi?

Eklentiler

• 05B4A6A7-7D4A-48D0-85A5-2C547239CA2D.webp
    05B4A6A7-7D4A-48D0-85A5-2C547239CA2D.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 112
İçinde yumurta var ya. Hamilelikte yumurta tam pişmiş bir şekilde tüketilmeli. Cıvık, kayısı kıvamında vs olamaz.
Bir şef olarak yazıyorum. Suflenin içerisindeki yumurta 190 derece civarında fırında kalacağı için çiğ kalmaz pişer. Eğer kendiniz yapmayacaksanız işletmenin derecelendirme ve dakikasını sorun tüketin. Sufle yemenizde hiçbir sakınca yok.

Kızımın doğduğu gün 😍 Hadi bakalım hayırlı sonuçlar olsun inşallah çook güzel mutlu ayrıl ordan 💖
Ben burada aydında buldum hatta doktorumunda arkadaşı sanırım ona giderim hemde yol çekmemiş olurum dıye düşündüm . Bu hafta ctesı randevum var bende detaylıyı sorup gün alacagım inşallah . Cidden fiyat iyi.
Yaa inşallah 😍😍 Bencede senin için yakın bi yer çok daha iyi olur. İnsan fiyatları duydukça İzmir’dekilere şükür ediyo gerçekten 😂

Kızlar bir şey daha soracağım çalışan hamileler ayda bir doktora gittiğinde o gün izinli sayılıyor ya ben bunu iyice öğrenmek için şirket İK’sına mail attım yaptığı dönüşü aşağıya koyuyorum. Mağaza müdürüde bana doktora gittiğine dair ondanda evrak alacaksın diyor. Ama bu izin formu düzenlenmesi yeterli değil mi?
Ben genelde hastaneden dönüşte barkod ekliyorum izin formuna işyerim onay veriyor. Sıkıntı yapmıyor

Kızlar haftaya 11.haftalık oluyoruz.
Normalde kontrollerimi özelde takip ettiriyorum.
İkili test için devletten randevu aldım. Gitttiğimde direkt bakarlar mı? Yoksa farklı bir güne mi çağırırlar.Devlette yaptıranlardan fikir istiyorum.Bu arada normalde MEDİPOLE gidiyorum. Bu testin tahmini ücretini bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Benim de 2 oğlum var :) Allah yüzlerini güldürsün ama ben çok zorlanıyorum 3 yaş araları var bununla da 3,5 yaş olacak . benimkinin cinsiyet belli değil etrafımdaki herkesde bir kız beklentisi var. burda da cinsiyet tahmini kız aldım. ama benim belirtiler diğerlerinden hiç farklı değil. hafif göbeğim çıktı. eşime dün dedim ki "sen göbekten cinsiyet tahmini yapıyorsun yapsana" "ben anlamam ki büyüyünce anlarım" dedi e dedim Sarp küçücüktü bildin "erkek o dedin" dedim "konuşturma şimdi beni bu da erkeğe benziyo söylemek istemiyorum işte" diyo :KK70: bunlar şaka tabi erkek de olsa çok sevilecek ama insan bi lüle saçlı kız hayali kurmuyor değil. bir de ben ikinci oğlum gibi üç oğlana aynı anda tek başıma bakarım ama büyük oğlum bana kafayı yediriyor :KK43:

maşallah :)
Yaa benimde öyle heskes kız bekliyordu eşim de dahil ama oğlan çıktı :KK48: benimde diğerlerine baya benziyordu şimdiye kadar. Allah gönlüne göre versin inşallah

Kızlar 12+3 oldum bugün kontrolüm vardı ikili test sonucun düşük çıkmış çok şükür cinsiyet tahmini yapabilirseniz sevinirim 🤗

Eklentiler

• IMG_20230529_170235.webp
    IMG_20230529_170235.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 94
Back
X