- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
Bir dilim baklava daha iyi iş görüyorHaftaya kontrole çağırdı çikolata filan mı yesem yani baya büyüdü artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir dilim baklava daha iyi iş görüyorHaftaya kontrole çağırdı çikolata filan mı yesem yani baya büyüdü artık![]()
kızı erkek sanabiliyorlarmış kordondan dolayı ama ondan da 13 te yanılmış olabilirler. ayrıntılıda kesin belli mi olmuş oluyor peki? ay kıyafet alacağım alamıyorum o yüzden soruyorum yaa :)Valla 13 de erkek 16+5 de kıza benziyor dedi hala belli değilen iyisi detaylı sanırım ama oğlumda 13 de net erkek demişlerdi bilemedim o yüzden belki benim doktorumla alakalıdır
![]()
İnsallah oyle olur :/Ben hiç almadım ama çok kilolu hamile kaldım çok kilo alanlar daha hızlı veriyor üzülme tadını çıkart canım![]()
Yaa harika valla bravoben diyetisyenle devam ettiğim için henüz 1 kg aldım canım. karnım yavaş yavaş büyümeye başladı ama ben kilo almıyorum sayılır. bebek büyüyor sadece.
Ben 22de gideceğim. Perintolog 20.-24.haftalar atasını önerdi. Hemşire arkadaşım da en ideal zaman 22 dediKizlar ayrıntılıya kaçıncı haftada girmeyi düşünüyorsunuz
Bizim senle tarihlerimiz aynı, bu cumartesi kontrolüm var. Detaylı için tarih verecek, bilgilendiririm canımKizlar ayrıntılıya kaçıncı haftada girmeyi düşünüyorsunuz
Benimde bugün sol tarafımda sabit ağrım var anlamlandıramadım dün kontrolüm vardı korktum bugün biraz ama normaldir heraldeBenim özellikle sola giren keskin ağrılarım oluyor. Doktor büyümeden kaynaklı olduğunu söylemişti
Kızlar bu sorum arada kaynadıKızlar yataş mini twiny yatağı almayı düşünüyorum. Farklı yatak öneriniz var mı acaba?
22+5te gitmeyi planlıyorum ben. Bayramda şehir değişikliği yapicam. Ancak o zamana denk geliyor. Geç olmaz herhaldeBizim senle tarihlerimiz aynı, bu cumartesi kontrolüm var. Detaylı için tarih verecek, bilgilendiririm canım
12.haftada hiç kilo almamıştım. Yarın sağlık ocağına gideceğim bakalım kaç olmuşum. 15+2 olacak yarınKızlar kaç kg aldınız simdiye kadar? Ben 6 kg almısım moralim bozuldu(
Ben 12de 3 kilo almıştım ama riskli gebelik diye kalkmamistim hiç. 15te ölçüldüm o zamana da bir kilo daha almışım ama 16da tartildiğımda yarım kilo vermişim. Anlamadım niye aldım niye verdim. Çok da yemiyorum12.haftada hiç kilo almamıştım. Yarın sağlık ocağına gideceğim bakalım kaç olmuşum. 15+2 olacak yarın
Ben unisex aldım şuanlık kıyafetleri detaylıda tüm organlar incelendiği için daha kesin geliyor bana 6 haziranda kesin söylerim dedi ama o kadar değiştiği için ben detaylıyı bekliycem güvenin kalmadıkızı erkek sanabiliyorlarmış kordondan dolayı ama ondan da 13 te yanılmış olabilirler. ayrıntılıda kesin belli mi olmuş oluyor peki? ay kıyafet alacağım alamıyorum o yüzden soruyorum yaa :)
Çok erken değil mi kuzu. Yine de doktorun daha iyi bilir tabibana doktor 19 20 de dedi. dediği gibi yaparım sanırımm.
Ben 4 kilo almisim hepsi kalcada birikti karnimda pek yok hafif bi cikintiKızlar kaç kg aldınız simdiye kadar? Ben 6 kg almısım moralim bozuldu(
Ben kilo almadığımı hissediyorum genel olarak ama tabi karnım birkaç gündür belli etmeye başladı kendini. Bebek ve sıvıdan dolayı belki 1 kg almışımdır. Ödem de olabiliyor bazen, belki o etkilemiştir seniBen 12de 3 kilo almıştım ama riskli gebelik diye kalkmamistim hiç. 15te ölçüldüm o zamana da bir kilo daha almışım ama 16da tartildiğımda yarım kilo vermişim. Anlamadım niye aldım niye verdim. Çok da yemiyorum
Ben suan 16 haftaligim bana gun verdi 13 temmuza ayrintili icin 22+1de olmus olacakKizlar ayrıntılıya kaçıncı haftada girmeyi düşünüyorsunuz
Doktorum 18-22 arası gidiliyor dedi bana doktorum ama 20. haftadan sonra daha iyi olur dedi. Ben de 21+2de falan gideceğim. 3 temmuza denk geliyor.Kizlar ayrıntılıya kaçıncı haftada girmeyi düşünüyorsunuz
aa bilmem ki. benim doktorun olduğu hastanede bakılmıyormuş 3 hafta sonra nerden randevu alacağını söyleyeceğim dedi ama bende o hafta gitçem diye düşünmüştüm. belki sadece nereye gideceğimi söylemek için demiştir.Çok erken değil mi kuzu. Yine de doktorun daha iyi bilir tabi
1 tane antibiyotik ictigim zamana denk geldi sanirsam