- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 53
- 34
Benim de sabah başladı ve hafiflese de gün içinde hiç geçmiyor. Duymamıştım böyle bizim gibi olanay şimdi gördüm görmeden neredeyse aynı yorumu yazdım ben de ne güzel rahat geçiyor diyordum ki.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de sabah başladı ve hafiflese de gün içinde hiç geçmiyor. Duymamıştım böyle bizim gibi olanay şimdi gördüm görmeden neredeyse aynı yorumu yazdım ben de ne güzel rahat geçiyor diyordum ki.....
Kuzum belki küçük bir mide üşütmesi falandır. Geçen gün ben de öyleydim sonra nezleye döndü hastalığım. Sıcak bir şeyler içmeye çalış bakalım faydası olacak mıBenim de sabah başladı ve hafiflese de gün içinde hiç geçmiyor. Duymamıştım böyle bizim gibi olan![]()
Evet canım olabilir aslında kendimi gözlemliyorum kokulardan bağımsız bir şey bu halsizlik de geldi beraberinde. Evet sıcak bir şeyler içip ısıtayım kendimi hava bu taraflarda çok dengesiz gece üşütüyorKuzum belki küçük bir mide üşütmesi falandır. Geçen gün ben de öyleydim sonra nezleye döndü hastalığım. Sıcak bir şeyler içmeye çalış bakalım faydası olacak mı
Dur dur tövbe de, tükür bişey yap ağzını hayıra aç hahahaha![]()
Bi işe kalkıştım başarırsam bugün gidicem aksam da kızımla partilerizSanırım bir ayı tam beklediğin ilk seferdi bu da :)
Neyse pazartesiye son 2 gün.![]()
Bir kac gündür ben gece bile yaşıyorum o hissi uykudan wc için kalkıyorum mide bulantısıyla atıyorum kendımı yataga .Arkadaşlar selam, benim hamileliğimin başından beri bir iki defa haricinde pek mide bulantım olmamıştı ya da sabah olup geçmişti. Bugün 15+2 de sabahtan beri midem bulanıyor. Çıkaramıyorum da ama sürekli bir kusacakmışım hissi :/ Normalde başta olanların bu haftalardan sonra geçmesi gerekirken, benim başlamış olamaz umarım![]()
Ahhh haber verBi işe kalkıştım başarırsam bugün gidicem aksam da kızımla partileriz
Tükürdüm tövbe dedimDilkenn inşallah alınmamıştır da gösterir
Kızımla gidicem
![]()
Arkadaşlar selam, benim hamileliğimin başından beri bir iki defa haricinde pek mide bulantım olmamıştı ya da sabah olup geçmişti. Bugün 15+2 de sabahtan beri midem bulanıyor. Çıkaramıyorum da ama sürekli bir kusacakmışım hissi :/ Normalde başta olanların bu haftalardan sonra geçmesi gerekirken, benim başlamış olamaz umarım![]()
Ben de önemli bir bulantı sorunu yaşamadım gebeliğimin başından beri ama bu bir iki haftadır çok şiddetli olmasa da ara ara yokluyor. Eğer üşütme kaynaklı değilse (benimki değil gibi gözüküyor başka belirtim olmadığından) bulantının 18-20. Haftaya kadar sürebilmesi normal sanıyorum.kızlar benim normalde mide bulantım vs bir sıkıntım yoktu hamilelikte ama son 1 haftadır özellikle geceleri uykumdan uyanıyorum bulantıyla gün içinde o kadar sıkıntı yok bu gece bulantısına ne yapabilirim fikri olan var mı
Umarım hemen geçer :)Evet canım olabilir aslında kendimi gözlemliyorum kokulardan bağımsız bir şey bu halsizlik de geldi beraberinde. Evet sıcak bir şeyler içip ısıtayım kendimi hava bu taraflarda çok dengesiz gece üşütüyor
Yaa şansa bak insan çok heveslenince başka şeyler çıkıyor işte demekki ne zaman gideceksinSen bir ay gün say bugünü bekle heyecanla .. Doktor arasın yarın yokum desin
Ee bizim cinsiyet![]()
Bende salı gidicem kontrole dr kesin söylerim dedi göstermezse de detaylıya kalırız hadi bakalım ikimizde net bir şekilde öğrenelim artıkAhahah cinsiyet öğrenmeyenlerNeyse en azından garanti söylerler bize yaaa öyle düşünelim
![]()
Ayyy hadi bakalım çıktığın gibi yazzBi işe kalkıştım başarırsam bugün gidicem aksam da kızımla partileriz
Tükürdüm tövbe dedimDilkenn inşallah alınmamıştır da gösterir
Kızımla gidicem
![]()
14.haftanın sonlarına doğru o güncelleme ne yazıkki bana da geldi. İlaç kullandığım halde, özellikle akşam yemeğinden önce kusma raddesine geliyorum. Sanırım sebebi uzun süre açlık ve yorgunluk. Bir de yavaştan bebek bizden beslenmeye başladı ve vücut yoruluyor sanırım alışıncaya kadarArkadaşlar selam, benim hamileliğimin başından beri bir iki defa haricinde pek mide bulantım olmamıştı ya da sabah olup geçmişti. Bugün 15+2 de sabahtan beri midem bulanıyor. Çıkaramıyorum da ama sürekli bir kusacakmışım hissi :/ Normalde başta olanların bu haftalardan sonra geçmesi gerekirken, benim başlamış olamaz umarım![]()
Haftaya cumartesi beraber öğrenelim bu gidişle bi ben kalcam öğrenmeyenSen bir ay gün say bugünü bekle heyecanla .. Doktor arasın yarın yokum desin
Ee bizim cinsiyet![]()
Şuan bio oil aldım büyük baya güzel nemlendiriyorKızalar çatlak icin ne kullaniyorsunuz cinsiyet öğrendinizmi ben 13+2 deyum
Uamrim use yarar bende gordum onu alım dedim birde yağ da oneriyorlarŞuan bio oil aldım büyük baya güzel nemlendiriyor
Ben bio oil in sarı doğal olanını kullanıyorum bir de lierac çok öneriliyor,kullanılıyor ama sadece karın bölgesine sürüyorum başka çatlayan bir yer oluyor mu gebelikte bilgisi olan var mı?Kızalar çatlak icin ne kullaniyorsunuz cinsiyet öğrendinizmi ben 13+2 deyum
Bence diz göbek arası heryere suurlmeliBen bio oil in sarı doğal olanını kullanıyorum bir de lierac çok öneriliyor,kullanılıyor ama sadece karın bölgesine sürüyorum başka çatlayan bir yer oluyor mu gebelikte bilgisi olan var mı?
Benim çatlamadı ama bacağı çatlayıp yırtılan çok var canım karnının en üst komşundan yuttukları olanda var ben üst taraflarda sürmeye çalışıyorumBen bio oil in sarı doğal olanını kullanıyorum bir de lierac çok öneriliyor,kullanılıyor ama sadece karın bölgesine sürüyorum başka çatlayan bir yer oluyor mu gebelikte bilgisi olan var mı?